kavlintiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2015
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
πίσω από το πάρκινγκ του προιν μιλάνο, βλέπω κάθε βραδάκι μία στολισμένη, να περιμένει πίσω από την στάση του λεωφορίου. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνο?
Πως λειτουργεί το σύστημα? δεν μπορώ να στείλω μνμ? οποίος μπορεί να εξηγήσει..ευχαριστώ
Λεον σοθ έστειλα ΠΜ για εκείνο το τελ αλλά μάλλον δεν το πήρεςκατα της 6 σημερα πετυχα ενα βιετναμεζακι διπλα απο το φαρμακειο μετα την αμερικανικη πρεσβεια.εδωσα 20 ευρο.αυτες τις μερες δεν ειχα βρει τιποτα.ιδικα μεσημερι ζεστη,τιποτα δεν κυκλοφορα
Λεον σοθ έστειλα ΠΜ για εκείνο το τελ αλλά μάλλον δεν το πήρες
καλησπερα παιδια!!! θελω μικρο κινεζακι... μπορει καποιος να μου δωσει τηλεφωνο???
Και που συχνάζουν?????Φιλε για κινεζακια δεν κανεις τιποτα με το τηλεφωνο.
Θα τα παρεις και2 επηλογες υπαρχουν
1ο να μην καταφερεις να εξηγηθεις μαζι τους.
2ο να αρνηθουν οτι κανουν οτιδηποτε επηδι φοβουνται.
Πρεπει να πας να τα βρεις εκει που συχναζουν.
Οκ συγνώμη...νόμιζα πως έγραψες αυτό (με πηρε μιακινεζα σημερα,ειπε ξερω την φιλη της πινδαρου και να παω να την δω.πηγα αλλα δεν μου αρεσε.με τρελανε μυνηματα μετα γιατι και δεν με ξερεις.εχω τηλεφωνο οπειος θελει να την δει)....για αυτό και σου έστειλα ΠΜαπλα δεν απαντω,σας ειπα χιλιαδες φορες δεν δινω ουτε παιρνω δεν εχω αναγγη.σας λεω που να πατε να βρειτε αλλα κανενας δεν παει για αυτο σας τιμωρω ετσι χαχαχαχαχ.
δλδ οποία βρεις στον δρόμο της την πέφτεις στην ψύχρα και της λες ποσά θέλεις?? δίδαξε μας λιγάκι εμάς τους νέους!!!!Φιλε για κινεζακια δεν κανεις τιποτα με το τηλεφωνο.
Θα τα παρεις και2 επηλογες υπαρχουν
1ο να μην καταφερεις να εξηγηθεις μαζι τους.
2ο να αρνηθουν οτι κανουν οτιδηποτε επηδι φοβουνται.
Πρεπει να πας να τα βρεις εκει που συχναζουν.
Ρε παιδιά αυτές που κυκλοφορούν στο δρόμο σε ποδήλατο, με καπελάκι ψάθινο τριγωνικό και πολύ συχνά με μάσκα που μοιάζει με νοσοκομείου στο στόμα, αυτές είναι οι βιετναμέζες;
δλδ οποία βρεις στον δρόμο της την πέφτεις στην ψύχρα και της λες ποσά θέλεις?? δίδαξε μας λιγάκι εμάς τους νέους!!!!