kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα διαβασω λιγο τωρα το θεμα ουκρανια να δουμε τι λαφαζανιες λενε τα αδερφια μας οι καλαμαραδες χαχαχα,γελω μαζι τους.
βολταρα 2-3 ωρες τωρα απο 11 πρωι,δεν ειχε ουτε για δειγμα.που εξαφανιστηκαν?μονο πιθηκες φιλιπινα και ινδους εβλεπα.
Καλωσ ορισες πισω Κυπρο ρε Leon. Πως ηταν στην Ουκρανια ?
ευχαριστω παικτη μου.μου γυρισε που ηρθα.τρωω πολλα λεφτα ομως αδικα εκει,κερνω πολυ κοσμο,βοηθω γειτονες και εφαγα και πολλα λεφτα σε γκομενες που δεν εκατσε η φαση.η μια που εδιωξα την πρωτη μερα γιατι δεν ηρθε αμεσως να την γαμησω,με πηρε μετα απο μια εβδομαδα,πηγαμε βολτα μιση ωρα.το βραδι ειπε θα σου κατεβω και ηρθε.αλλη 22-23 ολο κοκτειλ ηθελε στα καφε,15-20 ευρο το ενα!με πουτανες δεν παιξω εκει,τρως ωρα στο ιτερνετ.εκανα κονε και με μικρουλες για την επομενη φορα.ζουνε καλυτερα απο μας και ελλαδα,ασε που βλεπω ελληνες που ερχονται για δουλεια.ακομα και οι αφραγγες σπιτι τους ειναι ανεργες και εχουν τηλεορασεις,λαπτοπ,τα παντα απο χορηγιες.οσοι ειναι απο οδυσσο εχουν λεφτα,οσοι ερχονται απο αλλου ειναι οι φτωχοι.αν δεις τι αυτοκινητα κυκλοφορουν,ενας αγγλος ειπε ουτε στο λονδινο βλεπεις.πολλα μερσεντες σπορ να τα οδηγανε γκομεναρες,πολλα ραιντζ ροβερ,μεχρι και ενα μασεραττι ειδα να το οδηγανε 2 βιλλοι.πηγα ξανα βολτα τωρα οσες ειδα τις εχω γαμησει.λιγες εχει μαζεμενες στην σταση λεωφορειων και κατι βρωμιαρες γερους να καθονται γυρω σαν να ειναι ιδιοκτησια τους.εκει δεν κατεβαινω,προτιμω να βρισκω πριν πανε εκει η φευγουν.ηταν ζεστη πολυ,τω
με πηρε μιακινεζα σημερα,ειπε ξερω την φιλη της πινδαρου και να παω να την δω.πηγα αλλα δεν μου αρεσε.με τρελανε μυνηματα μετα γιατι και δεν με ξερεις.εχω τηλεφωνο οπειος θελει να την δει
Εκεί που είναι η στάση των λεωφορείων απέναντι έχει ένα με Πακιστανούς internet cafe ακριβώς απέναντι από αυτό στη γωνία είναι ένα σουβλατζίδικο, εκεί παίδες έιναι ένα Ρουμανάκι ... ΚΟΛΑΣΗ ... κοντό, με μέτρια μούρη, αλλά έχει βυζάρες μεγάλες και κωλάρα μεγάλη φοράει κάτι κολάν ... όποτε κάθομαι εκεί και έρχεται για παραγγελία μου φτάνει το αίμα στο κεφάλι ( το κάτω) ... μάλιστα μια φορά την είχα δει και σε μια καφετέρια υπό την συνοδεία ενός γορίλα με μούσι Ρουμάνου
Εκεί που είναι η στάση των λεωφορείων απέναντι έχει ένα με Πακιστανούς internet cafe ακριβώς απέναντι από αυτό στη γωνία είναι ένα σουβλατζίδικο, εκεί παίδες έιναι ένα Ρουμανάκι ... ΚΟΛΑΣΗ ... κοντό, με μέτρια μούρη, αλλά έχει βυζάρες μεγάλες και κωλάρα μεγάλη φοράει κάτι κολάν ... όποτε κάθομαι εκεί και έρχεται για παραγγελία μου φτάνει το αίμα στο κεφάλι ( το κάτω) ... μάλιστα μια φορά την είχα δει και σε μια καφετέρια υπό την συνοδεία ενός γορίλα με μούσι Ρουμάνου
ΝΑΙ την είχα πετύχει κι εγώ μια φορά. Και πιο πριν απ'αυτήν ήταν μια κουκλάρα ξανθιά καλύτερη απ'αυτήν που λες
ΝΑΙ την είχα πετύχει κι εγώ μια φορά. Και πιο πριν απ'αυτήν ήταν μια κουκλάρα ξανθιά καλύτερη απ'αυτήν που λες
με πηρε μιακινεζα σημερα,ειπε ξερω την φιλη της πινδαρου και να παω να την δω.πηγα αλλα δεν μου αρεσε.με τρελανε μυνηματα μετα γιατι και δεν με ξερεις.εχω τηλεφωνο οπειος θελει να την δει