Θα γραψω και γω μια εμπειρια με την Νικολ,που δεν εχει αποτυπωθει εδω μεσα!
Με την κοπελα βρεθηκα δυο φορες σε διαστημα περιπου μηνα!Φοβερο ατομο,φοβερη γκομενα,ωραιο σεξ.
Αναπτυχθηκε αναμεσα μας μια "συμπαθεια" ας το πω,που μας εκανε να συζητησουμε και καποια ζητηματα εκτος του πορνοσεξ.
Ηθελα να κανονισω τριτη συναντηση μαζι της!Ε δεν εκατσε ποτε!Λογω αυτης της "συμπαθειας" και λογω των εξαιρετικων δυο προηγουμενων φορων,προσπαθησα για την τριτη!
Περιπου ενα μηνα,εστελνα μνμ,σαφως απανταγε αλλα ολο κατι υπηρχε ή δεν υπηρχε.Θεωρω πως της εστειλα πανω απο 100 μνμ στην διαρκεια αυτου του μηνα συνολικα!
Την μια περιμενε περιοδο,καπακι ειχε ερθει περιοδος,την αλλη ηταν σε τουρ,την επομενη ειχε ανελπιστα πολλα ραντεβου,μετα ηταν ξεθεωμενη απ την πολυ δουλεια,εν συνεχεια ηθελε ενα διαλειμμα...ε ενταξει!
Καπου αντιληφθηκα πως κατι "αλλαξε" ετσι αποφασισα και γω να παρω τα "μπουγαλακια" μου καιβς αλλη παραλια!
Εως αυτην την ωρα,δεν ειχα γραψει τιποτα ομως και τωρα που το κανω,το κανω διοτι η καθε κοπελα και ο καθε ανθρωπος γενικοτερα μπορει να αλλαξει γνωμη οποτε θελει,δεν χρωσταει κανεις σε κανεναν και τιποτα.
Ουτε βγηκα να την κατηγορησω,ουτε της ζητησα να μου απολογηθει,ουτε στο νημα της εγραψα "πικραμενα" σχολια,τιποτα.Απλα σωπασα και απλα σωπαινω!
Κρατησα τα φοβερα αυτα δυο ραντεβου μαζι της,κρατησα την "κοινωνικη σχεση" που μεταξυ μας αναπτυχθηκε και εκτιμησα και το ποτακι που μου κερασε,μιας που δεν μου το χει κανει καμμια κοπελα του χωρου ξανα!