ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 456
Αν παίζει public ενδιαφέρομαι.Ενα θα σ πω .. επλυνα ΚΑΙ το μπαλκονι μπορουμε ν γαμηθουμε κ εξω
Αν παίζει public ενδιαφέρομαι.Ενα θα σ πω .. επλυνα ΚΑΙ το μπαλκονι μπορουμε ν γαμηθουμε κ εξω
θαύμα της επιστήμης, όχι της φύσηςε όχι και βυζάκια αυτό το θαύμα της φύσης. σε καλώ να ανακαλέσεις.
@Nicole τι έχουμε εδώ?? Θελω φωτογραφία για debunkθαύμα της επιστήμης, όχι της φύσης
Δεν μιλάτε κυριλατα..Μιχαλη δε καταλαβαινω ζητα το σε απλα ελληνικα
Η επιστημονικη ομαδα του μπου μου τα εχει ψηλαφισει , φερει αναποδα , δεξια αριστερα πανω κατω .. κ εχει αποφανθει.. γτι μ βαζεις ν ασχολουμαι μ προφιλ π δ ειναι καν πελατες μουΔεν μιλάτε κυριλατα..
Βγαλτον στην σέντρα για τα ψέματα π λέει με μια φωτογραφία σου
Αρκουδισιον υπάρχει στον χώρο ? Ακούω πως μάλλον όχι και με τον καύσωνα σε συνδυασμό με το πυροβόλο Νικόλ, φοβάμαι μην πάθω καμία θερμοπληξία και με μαζεύουνΡαντεβου με την ΘΕΑ ΝΙΚΟΛ σημερα το μεσημερι , οτι καλυτερο χαλαρο τυπακι ξεκαθαρα πραγματικα ,
Θεικες ΒΥΖΑΡΕΣ δεν υπαρχουν λόγια ,
Εγώ τα βυζιά σ θέλω να δω, όχι να ασχοληθείς με τον τυχαίοΗ επιστημονικη ομαδα του μπου μου τα εχει ψηλαφισει , φερει αναποδα , δεξια αριστερα πανω κατω .. κ εχει αποφανθει.. γτι μ βαζεις ν ασχολουμαι μ προφιλ π δ ειναι καν πελατες μου
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είχα ίδια ακριβώς εμπειρία με το συγκεκριμένο άτομο πριν κανένα χρόνο
Και δεν ήταν καλή εμπειρία
Nicol πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου; Είμαι νέος στο foroumΕγώ τα βυζιά σ θέλω να δω, όχι να ασχοληθείς με τον τυχαίο
Καλεσε με στο 6943785362 για ακόμη πιο καυτές νύχτεςNicol πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου; Είμαι νέος στο foroum
Σήμερα είστε διαθέσιμος/η θα είναι η πιο καυτή νύχτα λένε οι μετεωρολόγοιΚαλεσε με στο 6943785362 για ακόμη πιο καυτές νύχτες
Ρε είσαι τρελός?!? Ούτε παράθεση δν ξέρεις να κάνεις?? Ψηφίζεις κιόλας??
Με τέτοιες ζέστες δν δουλεύω σαν τους ντελιβεραδες.Σήμερα είστε διαθέσιμος κύριε Μιχάλη
Αιρκοδισιον διαθέτει ο χώρος σας;Καλεσε με στο 6943785362 για ακόμη πιο καυτές νύχτες
Ρε είσαι τρελός?!? Ούτε παράθεση δν ξέρεις να κάνεις?? Ψηφίζεις κιόλας??
Θεωρω πως της εστειλα πανω απο 100 μνμ στην διαρκεια αυτου του μηνα συνολικα!
που δεν εχει αποτυπωθει εδω μεσα!
Επειδη εισαι σκουπιδι και τρεχεις πισω απ τις αναρτησεις μου,στο νημα της Αννας κυριως αλλα κ εδω στης Νικολ,δεν θα σε αντιμετωπισω ως τετοιο ομως λογω των αρχων μου.Καποιο προβλημα εχεις εσυ σοβαρο κιολας... Περιμενεις απο ανθρωπους ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ να απαντουν στα 100 μηνυματα σου? Προφανως και κατι αλλαζει οταν εμφανιζονται εμμονικες συμπεριφορες - διαταραχες. Οποτε η αεργος εισαι ο ιδιος, η αντιεπαγγελματιας η απλα επικυνδινος. Διαλεξε και παρε.
Ειμαι σιγουρος επισης κατι τετοιο δεν εχει ΔΙΑτυπωθει αλλη φορα γιατι δε βρεθηκε αλλος να στειλει πανω απο 100 μηνυματα απο τη στιγμη που δεν εχει καμια ανταποκριση.
Η ζέστη φταίειΑυτές οι εκθέσεις με της χίλιες λέξεις των 3 σελίδων ούτε πανελλήνιες έτσι
Που την βρίσκεται την όρεξη και γράφετε σεντόνια