Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 10.938
Θα μ ξεπουπουλιασειςΕγω οταν ξαναερθω θελω να ντυθεις ετσι
Θα μ ξεπουπουλιασειςΕγω οταν ξαναερθω θελω να ντυθεις ετσι
Εννοειτε...χαλαω χατιρι?Θα μ ξεπουπουλιασεις
Εχουμε κ τηλεοραση πλεον χαχαχαχαΕννοειτε...χαλαω χατιρι?
Ναι αλλα τελειωσε το EURO..Εχουμε κ τηλεοραση πλεον χαχαχαχα
Τις ειδησειςΝαι αλλα τελειωσε το EURO..
Ε,κατι θα βρουμε να δουμε..
Μπα...θα βαλουμε καμμια εκπομπη Βελοπουλου μεΤις ειδησεις
Γυμνή τελείως να μας υποδέχεσαι!!!Θα ηθελα ν ξεκαθαρισω σε αυτους που ερχονται πως ουτε θα βαφτω μ 40 βαθμους, ουτε θα βαλω τακουνια ουτε πορνοσταρικα ρουχα.. θα συνεχισω ν υποδεχομαι τον κοσμο αβαφη και απλή.. το προγραμμα μου καλο παρολαυτα .. οσοι θελετε κατι αλλο σας παρακαλω ν μ μπειτε καν στη διαδικασια ν μ ζητατε ν ντυθω διαφορετικα .. πολυ απλα γτι δ το γουσταρω .. δε εχω την ορεξη μεσα στο καυσωνα ν ντυνομαι μ τα λατεξ κ ν περπαταω σε 12 ποντα.. δεν υπαρχει καμια περιπτωση ν το κανω .. αυτο γ ν μην γινονται παρεξηγησεις .. δεν μ ενδιαφερει αυτο το πελατολογειο
Γυμνη σας ψαχνω στα στενα αλλωστεΓυμνή τελείως να μας υποδέχεσαι!!!
Αν η τελευταία φωτό που σήκωσες ,στα σκαλιά, ειναι κοντινή από ημερομηνία, δεν θέλω να φοράς τίποτα όταν ανοίξεις την πόρτα...με το καλό!Θα ηθελα ν ξεκαθαρισω σε αυτους που ερχονται πως ουτε θα βαφτω μ 40 βαθμους, ουτε θα βαλω τακουνια ουτε πορνοσταρικα ρουχα.. θα συνεχισω ν υποδεχομαι τον κοσμο αβαφη και απλή.. το προγραμμα μου καλο παρολαυτα .. οσοι θελετε κατι αλλο σας παρακαλω ν μ μπειτε καν στη διαδικασια ν μ ζητατε ν ντυθω διαφορετικα .. πολυ απλα γτι δ το γουσταρω .. δε εχω την ορεξη μεσα στο καυσωνα ν ντυνομαι μ τα λατεξ κ ν περπαταω σε 12 ποντα.. δεν υπαρχει καμια περιπτωση ν το κανω .. αυτο γ ν μην γινονται παρεξηγησεις .. δεν μ ενδιαφερει αυτο το πελατολογειο
Δε καταλαβα ..Αν η τελευταία φωτό που σήκωσες ,στα σκαλιά, ειναι κοντινή από ημερομηνία, δεν θέλω να φοράς τίποτα όταν ανοίξεις την πόρτα...με το καλό!
Χειμώνα - καλοκαίρι!
Γαμω το γραπτό μου λόγο!Δε καταλαβα ..
Εγω οταν ξαναερθω θελω να εισαι ολογυμνηΕγω οταν ξαναερθω θελω να ντυθεις ετσι
Θα το κάψουμε με Ολυμπιακούς ΑγώνεςΤις ειδησεις
Jordan 47,5 μπορείς να βάλεις??Θα ηθελα ν ξεκαθαρισω σε αυτους που ερχονται πως ουτε θα βαφτω μ 40 βαθμους, ουτε θα βαλω τακουνια ουτε πορνοσταρικα ρουχα.. θα συνεχισω ν υποδεχομαι τον κοσμο αβαφη και απλή.. το προγραμμα μου καλο παρολαυτα .. οσοι θελετε κατι αλλο σας παρακαλω ν μ μπειτε καν στη διαδικασια ν μ ζητατε ν ντυθω διαφορετικα .. πολυ απλα γτι δ το γουσταρω .. δε εχω την ορεξη μεσα στο καυσωνα ν ντυνομαι μ τα λατεξ κ ν περπαταω σε 12 ποντα.. δεν υπαρχει καμια περιπτωση ν το κανω .. αυτο γ ν μην γινονται παρεξηγησεις .. δεν μ ενδιαφερει αυτο το πελατολογειο
Nike air more uptempo φοράω και κατι σαγιοναρες 3 ευρ απο αυτες που κανουν κ ηχο χαχαχαJordan 47,5 μπορείς να βάλεις??
Είσαι αυτό ακριβώς που περιγράψαμε οι περισσότεροι
Το ποιο straight τυπάκι που κυκλοφορεί εκεί έξω και όπως ξαναείπα άνετα θα ήσουν παρεάκι μου
Κ μεις αγωνες κάνουμε αλλωστεΘα το κάψουμε με Ολυμπιακούς Αγώνες
Βάλε να δεις και Βελόπουλο να είσαι ήδη καυλωμένος.Εγω οταν ξαναερθω θελω να εισαι ολογυμνη
Θα ηθελα ν ξεκαθαρισω σε αυτους που ερχονται πως ουτε θα βαφτω μ 40 βαθμους, ουτε θα βαλω τακουνια ουτε πορνοσταρικα ρουχα.. θα συνεχισω ν υποδεχομαι τον κοσμο αβαφη και απλή.. το προγραμμα μου καλο παρολαυτα .. οσοι θελετε κατι αλλο σας παρακαλω ν μ μπειτε καν στη διαδικασια ν μ ζητατε ν ντυθω διαφορετικα .. πολυ απλα γτι δ το γουσταρω .. δε εχω την ορεξη μεσα στο καυσωνα ν ντυνομαι μ τα λατεξ κ ν περπαταω σε 12 ποντα.. δεν υπαρχει καμια περιπτωση ν το κανω .. αυτο γ ν μην γινονται παρεξηγησεις .. δεν μ ενδιαφερει αυτο το πελατολογειο
Δεν με πέτυχες ακόμαΓυμνη σας ψαχνω στα στενα αλλωστε