napoleon_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τι πράμα είναι αυτό!
Τι πράμα είναι αυτό!
Ωσαννά λέγω υμίνΕΑΝ ! Ειναι φυσικο ... θα αρχισω να ξανα πιστευω στον θεο!
ΕΑΝ ! Ειναι απο πλαστικο χειρουργο! Θελω τα στοιχεια του να του κανω αγαλμα!
Y-Π-Ε-Ρ-Ο-ΧΗ
Καλημεραα πως θα μπορούσα να κλεισω ραντεβού?Προσφερω υπηρεσίες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Δινω τηλεφωνο
Ρε τυπε, είπα ότι θέλω να γαμησω τσάμπα ??@11ismynumber με τα ποιήματα τζάμπα γάαμανε μονο στη νεολαία της ΚΝΕ ρε αδερφέ.
Ε αν δεν είναι τζάμπα, με 70-100 γαμας χωρίς ποιήματα ρε μύστη.Ρε τυπε, είπα ότι θέλω να γαμησω τσάμπα ??
Ε καλά τώρα τι να πει κανείς????Όχι πες μου εσύ γιατί έχασα τα λογικά μου....
Απο ποτε ειναι αυτη η εφημεριδα;Προσωπική μου άποψη, είναι μεγάλο λάθος από τη στιγμή που ένας πελάτης έχει τον αριθμό σου τον επαγγελματικό να του δίνεις τον προσωπικό σου αριθμό. Αρκετοί εξ ημών δεν μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις ούτε να διαχωρίσουν το επαγγελματικό από το προσωπικό
Είναι σαν κάτι γελοίους που βλέπουν έξω μία κοπέλα επαγγελματία είτε μασέζ, είτε Έσκορτ είτε από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα του αγοραίου έρωτα και την φωνάζουν με το επαγγελματικό της όνομα ενώ αυτή συνοδεύεται κιόλας
Αναφορικά με τον συγκεκριμένο πελάτη και δεν θα μπω καν στην ουσία της υπόθεσης για να μη μου κάνει επίθεση είναι το λιγότερο άνανδρο να χρησιμοποιεί τον προσωπικό αριθμό όχι ως γνωστός – φίλος αλλά ως πελάτης. Στη ζωή μας μία από τις πιο σημαντικές λέξεις με τεράστιο ειδικό βάρος είναι η λέξη σεβασμός.
Νικόλ με όλο το σεβασμό αυτό που λέω για το λάθος που εκτιμώ ότι έκανες με τον προσωπικό σου αριθμό. Επειδή γνωριζόμαστε είσαι υπέρ το δέον καλοπροαίρετη.
Ποτε θα κατηφορήσεις Αθήνα???Απο ποτε ειναι αυτη η εφημεριδα;
Μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, θα σου την πέσουν τα καρντάσια νομίζοντας ότι θελουμε να τους κλέψουμε τις γυναίκες.Ποτε θα κατηφορήσεις Αθήνα???
Είχαμε έναν καιλε αδερφέ με τη πάρτη σας τι να σε πω όλη μέρα για Αθήνα μιλάμε άλλο νταλγκα δεν έχουμεΜην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, θα σου την πέσουν τα καρντάσια νομίζοντας ότι θελουμε να τους κλέψουμε τις γυναίκες.
Θα βρίζουν πάλι το "Αθηναϊκό καθεστώς" που μια ζωή τους ρίχνει…
Όταν αποφασίσει το κορίτσι να κατέβει θα μας ενημερώσει. Την περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές !!!