ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.528
- Πόντοι
- 456
Θα ήθελα να δω τα επίπεδα καύλας σου τότε που θα βαράς κόφτες.Περιμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξια
Θα ήθελα να δω τα επίπεδα καύλας σου τότε που θα βαράς κόφτες.Περιμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξια
Οι μπανιαρισμενοι κ ηλιοκαμμενοι στη χαλκιδικη παρακαλω ν δειξουν το καταλληλο σεβασμο στο κωλο μου ο οποιος ιδρωσε στη πολη
Δεν ιδρωσε μονο ο δικος σου...ολοι σταζουμε. Απλα ο δικος σου νομιζω χαιρει σεβασμου ετσι κι αλλιωςΟι μπανιαρισμενοι κ ηλιοκαμμενοι στη χαλκιδικη παρακαλω ν δειξουν το καταλληλο σεβασμο στο κωλο μου ο οποιος ιδρωσε στη πολη
Γτι με ρωτας; Θελεις ν ερθεις να με αλείψεις μ αντηλιακό ν μην καω;Δλδ κάνα μπανάκι Χαλκιδική δεν προβλέπεται?
Χαιρομαι που σου αρεσει η λογοτεχνία κ η ποιησηΣήμερα διάβασα όλο το thread και η εικόνα που σχημάτισα είναι αρκετά θετική για την Νικόλ, να μην πούμε και για τις φωτογραφίες της.
Εμενα μαρεσει το καμα σουτρα.Χαιρομαι που σου αρεσει η λογοτεχνία κ η ποιηση
Δώσε μου λογοτεχνία και ποίηση και πάρε μου την ψυχή.Χαιρομαι που σου αρεσει η λογοτεχνία κ η ποιηση
Και ο Θεός που σ' έπλασε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τους παραπονιαριδες
Την ομορφιά σου αν έπαιρνε
Επειδη εχετε καιρό να ζητήσετε και εχω αρχίσει να ανησυχώ
Για δες πως με κατάντησε
Καλη εβδομάδα
Κρίνους και ροδοπέταλα
Χιλίων χρόνων ξερά κλαδιά
Ευχαριστω όλους για τα σχόλια .. απο αυριο ξανα στον αγώνα καθημερινα και σκ μεχρι και 10 Μαίου ..
Ισόβια με δίκασε
Την ομορφιά σου προσκυνώ
Παιδεύει η σκέψη το κορμί
Σε 1 εβδομαδα ξανα κοντα σας
Tη μάνα που σε γέννησε
Σε κάθε ηλιοβασίλεμα
Ήλιε μου μην παινεύεσαιΠολυ ησυχία σήμερα
Γιατί τον αποπαίρνεις? Πολλοί θα θέλαμε να αλείψουμε αυτό το κορμί για να το προστατεύσουμε. Και μετά να του κάνουμε και άλλα πράγματα που η παιδεία μου με εμποδίζει να πω...Γτι με ρωτας; Θελεις ν ερθεις να με αλείψεις μ αντηλιακό ν μην καω;