Απ' τη στιγμή που ανέφερε η κοπέλα ένα περιστατικό όπου δεν ήμασταν μπροστά και απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει ο αντίλογος του τρίτου προσώπου, τον οποίον και ορθώς δεν εκθέτει τα προσωπικά στοιχεία καθότι δεν είναι και παρόν να υπερασπιστεί τον εαυτό του , θεωρούμε ότι έτσι είναι.
Απ' τη στιγμή λοιπόν που δέχθηκε να προσχωρήσει στη συναλλαγή με κάποιον χρήστη, είναι δικό της θέμα. Δικό μας θέμα αν θα "ψωνίσουμε" με μια κοπέλα που δέχθηκε. Είχε όμως η κοπέλα το θάρρος να γράψει δημόσια τι έκανε (πράγμα που κάνει κακο στη δημόσια εικόνα της). Αυτό είναι προς τιμήν της άσχετα αν η πράξη αυτή δεν είναι προς τιμήν της.
Πάραυτα, ούτε δικαστές είμαστε, ούτε βρισκόμαστε σε μια ιδανική κοινωνία. Και όλοι εμείς λαμβάνουμε καθημερινά πολλές κίτρινες κάρτες από γείτονες, συνεργάτες, πελάτες, προϊσταμένους, για κάθε μας πράξη. Οι περισσότεροι εξ ημών, δείχνουμε ένα ψεύτικο εαυτό προς τα έξω, δεν λέμε ποτέ, ή σχεδόν ποτέ τα κακώς κείμενα και δείχνουμε μόνο τον καλό μας εαυτό. Απ' έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα που λένε.
Η συμπεριφορά του πελάτη δεν μας ενδιαφέρει, αυτός δεν θα ξαναπάει προφανώς με την κοπέλα, εκτός αν έχει διαβάσει τι συνέβη, ζητήσει συγγνώμη και πληρώσει το χρέος του.
Και η ζωή συνεχίζεται.
Η κοπέλα δούλεψε μια ώρα τζάμπα (και όχι, δεν έχασε 100-150€, τα χάνεις μόνο όταν σου πέσουν ή στα κλέψουν, τα λεφτά είναι δικά σου μόνο όταν ειναι στο πορτοφόλι σου, ούτε καν στην τράπεζα)
Φιλικά πάντα, χωρίς να θέλω να τα παίξω σοφός, δάσκαλος, και γω έχω κάνεις άπειρες μαλακίες στη ζωή μου και συνεχίζω να κάνω