astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
Και εγώ Σαλονικα είμαι αλλα φεύγω αύριοΚαι από εδώ έφτασε η χάρη σου μωρή κουφάλα ?
Δεν νομίζω να την προλάβω.
Και εγώ Σαλονικα είμαι αλλα φεύγω αύριοΚαι από εδώ έφτασε η χάρη σου μωρή κουφάλα ?
Εχει περιοδο. Ατυχησες.Και εγώ Σαλονικα είμαι αλλα φεύγω αύριο
Δεν νομίζω να την προλάβω.
Γκαντεμια!Εχει περιοδο. Ατυχησες.
Δεν εχω περιοδο γλυφιτζουρακι μουΕχει περιοδο. Ατυχησες.
Τι κωλάρα είναι αυτή????
Οι μπανιαρισμενοι κ ηλιοκαμμενοι στη χαλκιδικη παρακαλω ν δειξουν το καταλληλο σεβασμο στο κωλο μου ο οποιος ιδρωσε στη πολη
Μανουλα μουυυυυ
Μη λες τετοια κ σκασει κανα βανακι μ 25 ατομα .. ειμαστε και σε high seasonΌλα τα λεφτά νικολ
Τυπαρα και μουναρα
Τρέχετε να προλάβετε
Οι αρνητες προσκλησεως να μην κανουν παραπονα παρακαλω.Οι μπανιαρισμενοι κ ηλιοκαμμενοι στη χαλκιδικη παρακαλω ν δειξουν το καταλληλο σεβασμο στο κωλο μου ο οποιος ιδρωσε στη πολη
Δλδ κάνα μπανάκι Χαλκιδική δεν προβλέπεται?Οι μπανιαρισμενοι κ ηλιοκαμμενοι στη χαλκιδικη παρακαλω ν δειξουν το καταλληλο σεβασμο στο κωλο μου ο οποιος ιδρωσε στη πολη
Και να είχε περίοδο γλυφιτζουρακι, δεν έχει και πονόδοντο ταυτόχρονα.Εχει περιοδο. Ατυχησες.
Αδιάβαστος, κόβεσαι με 4Δεν εχω περιοδο γλυφιτζουρακι μου
Περιμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξιαΚαι να είχε περίοδο γλυφιτζουρακι, δεν έχει και πονόδοντο ταυτόχρονα.
θα τον γεμίσεις υγρά ;Περιμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξια
Ατυχος ημουν δλδ!!! ΧαχαχαΠεριμενω ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα με πετυχει σε ωορηξια