GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 105
- Like
- 13.218
- Πόντοι
- 25.165
Υπερενταση.....χμμμμ.....Καλή όρεξη! Και εγώ λέω δεν κοιμάται τέτοια ώρα από την υπερένταση από το ταξίδι
Υπερενταση.....χμμμμ.....Καλή όρεξη! Και εγώ λέω δεν κοιμάται τέτοια ώρα από την υπερένταση από το ταξίδι
Ξέρεις κάτι ή υποθέτεις;Υπερενταση.....χμμμμ.....
Δε ξερεις τι να πρωτοκανεις εδώ πέρα.απο να αρ-χυσεις και που να τελειώσεις
Τι βυζαρες ειναι αυτες ρε αγαπη
Μπράβο!Να ενημερωσω πως για Αθηνα ειμαι φουλ και δε δεχομαι αλλα ραντεβου.. σας ευχαριστώ ολους
Η αληθεια ειναι πως αυτη τη φορα δε το ανακοινωσα στο νημα της Αθηνας .. δε χρειαστηκε καν .. διοτι ειχα κλεισει τα ραντεβου μου ηδη απο ατομα που μ ειχαν προτιμησει στα 2 προηγουμενα τουρ.. οποτε ναι .. αυτο γ μενα σημαινει πολλα!Μπράβο!
Κοριτσαρος!
Τελευταία φορά π σ είχα δει,ήσουν μες στην θετική ενέργεια...χαίρομαι π σου ανταποδίδεται όπως εσύ θες!
Ε Αυτο ειναι τερατσια Αδικια !Να ενημερωσω πως για Αθηνα ειμαι φουλ και δε δεχομαι αλλα ραντεβου.. σας ευχαριστώ ολους
Ελπίζω στην επόμενη κάθοδό σου να είμαι πιο τυχερός και κυρίως υγιής.Η αληθεια ειναι πως αυτη τη φορα δε το ανακοινωσα στο νημα της Αθηνας .. δε χρειαστηκε καν .. διοτι ειχα κλεισει τα ραντεβου μου ηδη απο ατομα που μ ειχαν προτιμησει στα 2 προηγουμενα τουρ.. οποτε ναι .. αυτο γ μενα σημαινει πολλα!
Κι εμείς ευχαριστούμε!Να ενημερωσω πως για Αθηνα ειμαι φουλ και δε δεχομαι αλλα ραντεβου.. σας ευχαριστώ ολους
Καλλιτεχνικες βυζαρες
Ε πληρωσεΘα πλήρωνα απλά να σε βλέπω να κάνεις ντουζ