ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 456
Βάλε κι άλλα πατέρα η νιά είναι λεβέντισσα150€ βάλε (είναι σημαδιακό το ποσό)
Βάλε κι άλλα πατέρα η νιά είναι λεβέντισσα150€ βάλε (είναι σημαδιακό το ποσό)
Δεν παρακολουθείς τι συμβαίνει σε άλλα νήματα φαίνεται..Βάλε κι άλλα πατέρα η νιά είναι λεβέντισσα
Η αλήθεια είναι πως όχι τώρα μπήκα και είδα εδώ δράσηΔεν παρακολουθείς τι συμβαίνει σε άλλα νήματα φαίνεται..
Κλαίω…Βάλε κι άλλα πατέρα η νιά είναι λεβέντισσα
Μπαα, τώρα που μπαίνουν ολοι στο μετρό απολαμβάνω τους άδειους δρόμους κ τα λεωφορείαΟχι καρυωτακης ..
εσυ Μιχαλη μου μπηκες στο μετρο;
Ολοι μιχαλη μου .. ολοιΜπαα, τώρα που μπαίνουν ολη στο μετρό απολαμβάνω τους άδειους δρόμους κ τα λεωφορεία
Ναι μωρέ.. ΣςςςΟλοι μιχαλη μου .. ολοι
Λες ν σε στριμωξω στον ερωτικο οασθΝαι μωρέ.. Σςςς
Στο αστικό θεωρείται πλέον ξεμονάχιασμαΛες ν σε στριμωξω στον ερωτικο οασθ
Καπως ετσι γυριζονται τα πορνο groping in public..Στο αστικό θεωρείται πλέον ξεμονάχιασμα
Γαμώ το και νόμιζα οτι τα γυρίζουν σε προγραμματισμένο δρομολόγιο Αθήνα Θεσσαλονίκη. Μου χάλασες την φαντασίωση.Καπως ετσι γυριζονται τα πορνο groping in public..
Αλλού είναι το μαδομουνιΗ αλήθεια είναι πως όχι τώρα μπήκα και είδα εδώ δράση
Τώρα που αδειασε λόγω μετρό ελα να γυρίσουμε ταινίαΛες ν σε στριμωξω στον ερωτικο οασθ
Catch and release psychology.. nopeΤώρα που αδειασε λόγω μετρό ελα να γυρίσουμε ταινία
Catch and release psychology.. nope
Δε σε θελω εγω τωρα
Welcome back!Επιστροφη στη βαση .. ευχαριστω πολυ οσους με τιμησαν μ την επισκεψη τους στην Αθηνα κ όσους ενδιαφέρθηκαν να με γνωρισουν. Αυτη τη φορα ηταν πιο πολυ σα reunion..κ μαλιστα ατομα απο θεσσαλονικη π ηρθαν ν με συναντησουν στην αθηνα επειδη βρισκονταν εκει .. χαχα .. λυπάμαι για οσους δεν προλαβα να δω λόγω κουρασης κ όσους στεναχώρησα με ακυρωση.
Ελπιζω ν ειμαστε καλα και να ανταποδωσω την επομενη φορα.
Απο αυριο κ παλι ενεργη στην Θεσσαλονίκη μας.
Ν
Ειμαι 1,50 υψος και 90 κιλα.. θ εστελνα φωτο αλλα δε χωραωΚαμία φωτογραφία υπάρχει? Να σε δούμε λίγο, σωματικά?