ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.341
- Πόντοι
- 456
Άσε φίλε δεν βλέπεται. Δεν βλέπεις, όλοι κράζουν.Ειμαι 1,50 υψος και 90 κιλα.. θ εστελνα φωτο αλλα δε χωραω
Άσε φίλε δεν βλέπεται. Δεν βλέπεις, όλοι κράζουν.Ειμαι 1,50 υψος και 90 κιλα.. θ εστελνα φωτο αλλα δε χωραω
Σκίζεις τους δρόμουςΜπαα, τώρα που μπαίνουν ολοι στο μετρό απολαμβάνω τους άδειους δρόμους κ τα λεωφορεία
Αλεξία, θέλω δανεικά.Σκίζεις τους δρόμους
Αλεξία, θέλω δανεικά.
Άντε μην είσαι τσιγκούνα, 150€ επιστροφή σε 10 μέρες μέσω IRIS..
Με τόκο η χωρίς;Άντε μην είσαι τσιγκούνα, 150€ επιστροφή σε 10 μέρες μέσω IRIS..
Αυξήθηκε ο τιμοκατάλογοςΆντε μην είσαι τσιγκούνα, 150€ επιστροφή σε 10 μέρες μέσω IRIS..
Ερώτηση ήταν να διευκρινήσωΑυξήθηκε ο τιμοκατάλογος
Μειώθηκε η αγοραστική μου δύναμη.Αυξήθηκε ο τιμοκατάλογος
Αν όντως ισχύει αυτόΕιμαι 1,50 υψος και 90 κιλα.. θ εστελνα φωτο αλλα δε χωραω
Μάλλον πάει για απόσυρση...Άσε φίλε δεν βλέπεται. Δεν βλέπεις, όλοι κράζουν.
Ας σκισουμε κάτιΣκίζεις τους δρόμους
Γύρνα σε landscape βρε!!Ειμαι 1,50 υψος και 90 κιλα.. θ εστελνα φωτο αλλα δε χωραω
απλά ζωγραφιά.. κορνιζομα στον τοίχο να τα χαζεύεις
We welcome you warmly to the epic and charming city of Thessaloniki!Είμαι ξένος και θέλω να σε γνωρίσω, Νικόλ, αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου για δουλειά στη Θεσσαλονίκη. δυστυχώς δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικά μηνύματα... είσαι ελεύθερος και σε πειράζει να μου γράψεις. στα αγγλικά, αν είναι δυνατόν.
lame crooks on saint panteleimonΣταμάτα βρε Ερατώ, με θες και Εγγλέζικα...
Chatgpt?We welcome you warmly to the epic and charming city of Thessaloniki!
Our city offers a variety of pleasures and sightseeing.. white tower , thermaikos, the Roman Agora, Navarino Square with the Kamara (hold yr personal items very closely there ) .. and the Rotunda, as well as the monuments of the Ottoman era in Venizelou and Louloudadika, the Vlatadon Monastery and the numerous Byzantine churches .. We hope u enjoy greek souvlaki not kalamaki that is smth u will find it in Athens .. enjoy bougatsa and frappe not combination with milko .. also u should try our new subway .. Mitsotakis inaugurated it.. so be careful.. otherwise we offer very erotic rides with our oasth .. in simple words welcome to the most urban destination ..