Παιδάκι μου, εσύ!
Κι επειδή ζήλεψα σφόδρα, άμα ανέβω ποτέ στα μέρη σας, θέλω την ίδια καθοδήγηση/ξενάγηση στα ελληνικά!
Τελευταία τροποποίηση:
Παιδάκι μου, εσύ!
Χιουμοριστικό ήταν το post μου. Αν σε πείραξε τόσο πολύ γράψε άκυρο.Φιλε την παλευεις;
Εγω ψηφιζω μητσοτακη .. δαγκωτοΧιουμοριστικό ήταν το post μου. Αν σε πείραξε τόσο πολύ γράψε άκυρο.
Δαγκωτό και ασάλιωτοΕγω ψηφιζω μητσοτακη .. δαγκωτο
Χαρά μου όταν με το καλό συναντηθούμε να κάνουμε μια «συγκυβέρνηση» χωρίς κομματικές παρωπίδες.Εγω ψηφιζω μητσοτακη .. δαγκωτο
Χωρις κομματικές παρωπιδες αλλα θελεις ν λεγεσαι βαθυ πασοκ,,σα κατι χιπιδες η βιγκαν π τρωνε σουβλάκια..εσυ που εισαι πασοκ επειδη λογικα σ περισευουν θ σε χρεωσω τα διπλασια γ χαρη του αντρεα.. επειδη λεφτα υπαρχουνΧαρά μου όταν με το καλό συναντηθούμε να κάνουμε μια «συγκυβέρνηση» χωρίς κομματικές παρωπίδες.
Για το καλό του τόπου
Εμείς θέλουμε connection με θύρα USB, πατροπαραδοτα πράγματαΟχι θα πιανετε σημα με bluetooth
Εγώ θα πω ότι εδώ δε γίνεται να χωράνε οπαδικά, ούτε κόμματα, ούτε ομάδες
*ΠερισσεύουνΧωρις κομματικές παρωπιδες αλλα θελεις ν λεγεσαι βαθυ πασοκ,,σα κατι χιπιδες η βιγκαν π τρωνε σουβλάκια..εσυ που εισαι πασοκ επειδη λογικα σ περισευουν θ σε χρεωσω τα διπλασια γ χαρη του αντρεα.. επειδη λεφτα υπαρχουν
Μπρωταθλητης.Συγνώμη, να ρωτήσω…!!
Είναι ΠΑΟΚ ή ΜΠΑΟΚ;;;
συγγνώμη για τα κακά ελληνικά μου. μεταφράστηκε από το google... και σας ευχαριστώ για όλες τις τουριστικές συμβουλές. θα προτιμούσα να καθοδηγούμαι προσωπικά από εσάς. Επειδή είμαι νέο μέλος αυτού του ιστότοπου, δεν μπορώ να σας γράψω προσωπικό μήνυμα. English messages won‘t appear as far as I see.We welcome you warmly to the epic and charming city of Thessaloniki!
Our city offers a variety of pleasures and sightseeing.. white tower , thermaikos, the Roman Agora, Navarino Square with the Kamara (hold yr personal items very closely there ) .. and the Rotunda, as well as the monuments of the Ottoman era in Venizelou and Louloudadika, the Vlatadon Monastery and the numerous Byzantine churches .. We hope u enjoy greek souvlaki not kalamaki that is smth u will find it in Athens .. enjoy bougatsa and frappe not combination with milko .. also u should try our new subway .. Mitsotakis inaugurated it.. so be careful.. otherwise we offer very erotic rides with our oasth .. in simple words welcome to the most urban destination ..
Απιστευτη
Το ασπρόμαυρο, ο φωτισμός, το ριγέ πάπλωμα....εεε...εεε. Πλάκα, πλάκα, από τις πιο καλαίσθητες φώτο που έχω δει στο Μπου.Απιστευτη
Χωρις κομματικές παρωπιδες αλλα θελεις ν λεγεσαι βαθυ πασοκ,,σα κατι χιπιδες η βιγκαν π τρωνε σουβλάκια..εσυ που εισαι πασοκ επειδη λογικα σ περισευουν θ σε χρεωσω τα διπλασια γ χαρη του αντρεα.. επειδη λεφτα υπαρχουν
Άγιε Βασίλη φέτος ήμουν καλό παιδί. Θα μου φέρεις αυτό το δώρο;
Την πιο καλαισθητη φωτο την εχει ο @Michael ScottΤο ασπρόμαυρο, ο φωτισμός, το ριγέ πάπλωμα....εεε...εεε. Πλάκα, πλάκα, από τις πιο καλαίσθητες φώτο που έχω δει στο Μπου.
*Περισσεύουν
Μη τα μαρτυρας αυτάΤην πιο καλαισθητη φωτο την εχει ο @Michael Scott