Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.327
- Πόντοι
- 1.436
@Nicole Στείλε το ταχυδρομικό περιστέρι, δεν φυσάει σήμερα.Καλημερα Νικολ, θα μπορουσες να επικοινωνησεις μαζι μου?
@Nicole Στείλε το ταχυδρομικό περιστέρι, δεν φυσάει σήμερα.Καλημερα Νικολ, θα μπορουσες να επικοινωνησεις μαζι μου?
Θα έλεγα βάλτε την Νικόλ στον καφενέ αλλά παίζει να είσαι από τους πιο παλιούς θαμώνες γιατί είσαι μορφή.Νικόλ τσιλι καφενειο
Κάπου το έχω ξαναδεί αυτό...Νικόλ τσιλι καφενειο
κλαίω ρε συ...Εχεις καποια αγγελία;
Ήταν να μην πάρεις έγκριση για μηνύματα εσύ. Κανονικός χείμαρρος.10/10 η Νικόλ Εξαιρετικη σε όλα της..Ο νέος δύναμητης της πόλης...Την συνιστώ ανεπιφύλακτα...
Τι είναι το αστέρι Michelin μπροστά στο αστέρι μας;Έχοντας διαβάσει ευλαβικά το thread (αρνούμενος να το πω Νήμα) , θα ήθελα να μάθω την διαδικασία για να μπορέσω να βρεθώ με εσένα Nicole γιατί τέτοια reviews δεν έχει ούτε μαγαζί με αστέρι Michelin
Γλείψ' τα να γλιστράνεΕχει πεσει τρελο σιροπιασμα στο νημα γραφω και κολλανε τα δαχτυλα στα πληκτρα απο το σιροπι τι να λεμε .
Οχι ρε εφτιαξα γαλακτομπουρεκο .Οτι σου λεωΓλείψ' τα να γλιστράνε
Ακομα δεν ξερω τιποτα. Θα παλεψω και θα μαθω! Ενω ειδα οτι το αστερι σε μαγαζι ειναι να μας τρωει μονο τα λεφτα. Η nicole φαινεται να τα αξιζει περισσοτεροΤι είναι το αστέρι Michelin μπροστά στο αστέρι μας;
Ενοχλαμε ;;;Εχει πεσει τρελο σιροπιασμα στο νημα γραφω και κολλανε τα δαχτυλα στα πληκτρα απο το σιροπι τι να λεμε .
Φυσικα ελεγα να ξεκινιζω σημερα διαιτα.Ενοχλαμε ;;;
Φαε τωρα δε εχει αλλο παραλίαΦυσικα ελεγα να ξεκινιζω σημερα διαιτα.
Ωραία ποτέ θα γλείψω τα δικά σου τα σιρόπια ;;; Βλέπεις είμαι γκουρμεδιαρηςΦαε τωρα δε εχει αλλο παραλία
Σάλια μάλλιαΩραία ποτέ θα γλείψω τα δικά σου τα σιρόπια ;;; Βλέπεις είμαι γκουρμεδιαρης
Αδερφέ αυτό ακούω συνέχεια. Εχω συνάντηση της άλλες δυο δυνατές παρουσίες εδώ μέσα περιμένω σαν παιδάκι που του είπαν ότι πάει να πάρει παγωτό.H Νικόλ είναι εμφάνιση χαρακτήρας υπηρεσίες top