Η αληθεια ειναι πως δεν μου αρεσει αυτο π γίνεται .. κ επειδη γινεται απο ατομο που οντως δεν εχω καμια προσωπικη συνομιλια εδω μεσα μ βαζει σε σκεψεις . Μπορει ν ναι κονε απο τα ελαχιστα 2-3 π εχω κανει κ οι πελατες μου εχουν εγγυηθει γ αυτούς θυμαμαι κ ποιοι ειναι .. μπορει ν ναι καποιος π δε εχει ερθει κ το κανει γ δικους του σκοπους σχολιαζοντας θετικα γ ν τον αφησω κατα τη γνωμη του εγκυρο κ μετα ενδεχομενος ν τα γυρισει .. μπορει ν ναι κ διπλο προφιλ οποτε
@Cristas εφοσον εχουμε βρεθει ν μ στειλεις ενα μηνυμα στο βαιμπερ εφοσον εχεις ερθει γ ν επιβεβαιωσω κ εγω οτι το ραντεβου εγινε.. ειδαλως σε καθε περιπτωση το σχολιο σου ειναι μη εγκυρο .. κ θα βγω ν σχολιασω σε καθε περιπτωση.
σε αλλα νεα δεν προκειται ν δεχθω ξανα ατομο που δεν γνωριζω ηδη κ δεν εχει λογαριασμο εδω μεσα και ενεργο . Οχι μ 5 ουτε με 10 μηνυματα σχολιαζοντας ναι κ οχι κ κωλαρα .. αλλα μ προσφορα κ με κριτικες .. κ αυτο επρεπε ν εχει γινει απο καιρο .. οποτε μην μ ξαναστειλει κανενας μηνυμα εφοσον η εγγραφη εγινε εχθες η με αφορμη τα 5 μηνυματα επειδη δ εχω αγγελια.. ο κυκλος κλεινει πλεον ..