ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.480
- Πόντοι
- 456
Εχθές το βράδυ το περιμέναμε αλλά θα χάθηκε στον δρόμο.....εστειλα αλλα δεν, καποιος πουστης το εκανε μεζε
Εχθές το βράδυ το περιμέναμε αλλά θα χάθηκε στον δρόμο.....εστειλα αλλα δεν, καποιος πουστης το εκανε μεζε
....αφηστε την παραμυθα, το κανετε τσιπουρομεζε και τωρα κανετε την παλαβη!Εχθές το βράδυ το περιμέναμε αλλά θα χάθηκε στον δρόμο.
Η Νικόλ μόνο ούζα γουστάρει.....αφηστε την παραμυθα, το κανετε τσιπουρομεζε και τωρα κανετε την παλαβη!
Και δν θελετε να συναντησω το κοριτσ' και μεζεδακι φρεσκο τσιμπησατε (δυο σ'ενα). Την επομενη φορα θα στειλω γυπα
.....γουατεβερ, εμεις τσιπουρα εχουμε - τσιπουρα γουσταρουμε (Θεσσαλος γαρ)!Η Νικόλ μόνο ούζα γουστάρει.
Και πότε θα ανεβάσεις νέα φώτοΤωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..
Κάνε με αδδ είμαι πλοκΤωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..
το λακωνιζειν εστι φιλοσοφεινNicol έχεις κωλαρα!
Ότι βαφή και να βάλει θέλει ένα καλό πρωτεϊνικό παράγωγο για την προστασία της τρίχας. Νικόλ όποτε χρειαστείς μάσκα για το μαλλάκι εδώ είμαι.Τελικά Wella ή Garnier για βαφή; πρέπει να αποφανθεί το κοινό
Σε περιμένουμε κοριτσάρα!!Απο αυριο και για 1 εβδομαδα θα ειμαι διαθεσιμη στην ΑΘΗΝΑ.
Καλησπέρα νικολ αν θα μπορούσες να μου στείλεις μύνημα για να κανονίσουμε ραντεβού στην Αθήνα. ΕυχαριστώΑπο αυριο και για 1 εβδομαδα θα ειμαι διαθεσιμη στην ΑΘΗΝΑ.
Και άλλος παπατζής ή έφαγες κανένα ban και άνοιξες καινούριο λογαριασμό;Καλησπέρα νικολ αν θα μπορούσες να μου στείλεις μύνημα για να κανονίσουμε ραντεβού στην Αθήνα. Ευχαριστώ
Η φωτό της χρονιάς
γειά σου... μελαχρινό κορίτσι!!