ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.480
- Πόντοι
- 456
Το ότι θέλουμε να μας απαντήσει η ίδια (για να κουβεντιάσουμε μαζί της) και όχι εσύ…πέρασε απ’ το μυαλό σου;;;
Το ότι θέλουμε να μας απαντήσει η ίδια (για να κουβεντιάσουμε μαζί της) και όχι εσύ…πέρασε απ’ το μυαλό σου;;;
Άντε, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήμουν ο μόνος που νόμιζε πως ήταν ξανθιά...
Το αντίθετο καυλιάρα μου! Αν σε έλεγα vanilla θα ήταν βρισιά!Τι ειπες τωρα; Μ εβρισες;
Κοίτα ν δεις τι μαθαίνει κανεις εδω μεσα..Το αντίθετο καυλιάρα μου! Αν σε έλεγα vanilla θα ήταν βρισιά!
Σταματα εσυ vanillaSuper market το κάναμε εδώ μέσα. Σε λίγο θα μάθουμε ποιες βαφές είναι σε προσφορά
Σ έμαθαν οι φίλοι σου καινούριες λέξεις??Σταματα εσυ vanilla
Μπορείς να μου στείλεις πμ;Τωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..
Φτάνει.. όχι άλλο κάρβουνοΤωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..
Ωραια ..τωρα μπορω ν κοιμηθωΜπορείς να μου στείλεις πμ;
Όνειρα γλυκά !!!Ωραια ..τωρα μπορω ν κοιμηθω
Χωρίς να έχω κανένα λόγο να την "γλείψω" θα πω οτι για να είσαι καλό τρολ πρέπει και να "στροφάρεις" και η Νικόλ είναι ότι πιο έξυπνο έχω συναντήσει σε αυτόν τον χώρο.
Επίσης δεν είναι κομπλεξικιά και ανασφαλής και είναι πολύ σημαντικό. Και γενικά είναι τυπάρα που άνετα βγαίνεις μαζί της για μπύρες.
Υ.Γ. Νικόλ το πενηντάρικο μου το δίνεις όταν ξαναβρεθούμε.
...πανεπιστημιο το Μπου, το master-ακι το εχεις στο τσεπακι σουΚοίτα ν δεις τι μαθαίνει κανεις εδω μεσα..
....Mασουτης, -50%Super market το κάναμε εδώ μέσα. Σε λίγο θα μάθουμε ποιες βαφές είναι σε προσφορά
....εστειλα αλλα δεν, καποιος πουστης το εκανε μεζεΤωρα για να επανέλθει το νήμα στην κανονική του ροή περιμενουμε αυτον που θα ρωτησει πως μπορει ν επικοινωνησει..