ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.854
- Πόντοι
- 1.056
Κορμάρα... Να έρθω να με γυμνάσεις και εμένα και να παίξω έτσι με τη θεϊκή κωλάρα σου;
Κορμάρα... Να έρθω να με γυμνάσεις και εμένα και να παίξω έτσι με τη θεϊκή κωλάρα σου;
Ωπα κορμακι![]()
Κατάλαβες τώρα μνπνο Σπυράκι;Κορμάρα... Να έρθω………………με τη θεϊκή κωλάρα σου;
Εκανα τετοιο λαθοςΚατάλαβες τώρα μνπνο Σπυράκι;
![]()
IndeedΕκανα τετοιο λαθος![]()
Στην αρχή πήγα να γράψω κωλαράκι και όταν το συνειδητοποίησα είπα: Εδώ δεν έχει εκπτώσεις και υποκοριστικά. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.Κατάλαβες τώρα μνπνο Σπυράκι;
![]()
Τι να προτείνω ρε τύπε; Είσαι αργός ακόμα στο 4ο μήνυμα. Το βίντεο το είδες;να είσαι καλά. Τι έχεις να προτείνεις ?
Σωστός!!Στην αρχή πήγα να γράψω κωλαράκι και όταν το συνειδητοποίησα είπα: Εδώ δεν έχει εκπτώσεις και υποκοριστικά. Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Επειδή είμαι νέο μέλος θα μπορούσες να μου στείλεις τον αριθμό σου για ραντεβού ;
Δυνατο χαρτί ήρθες πάλι στο νησί μαςΤοπ!!!
Ok μόλις το είδαΤι να προτείνω ρε τύπε; Είσαι αργός ακόμα στο 4ο μήνυμα. Το βίντεο το είδες;
Όχι για να τον παίξεις αλλά για να βρεις τρόπο να το δείς από κοντά.
Καταπληκτικό σώμα! Πρέπει άμεσα να σε συναντήσω.
Όλα γαμάτα, αλλά έπρεπε να τελειώσει το βίντεο με μπατσακι..
Και αυτός ο τρόπος όμως όπως αφήνει το χέρι της από το κωλομέρι είναι πολύ καυλωτικός.Όλα γαμάτα, αλλά έπρεπε να τελειώσει το βίντεο με μπατσακι..
Υπεροχα νεαΝα γνωρίζεις...έχω ρίξει άπειρες μαλακιες για πάρτι σου την τελευταία βδομάδα!
![]()
Γ σμρ γαρδουμπα στο φουρνονα είσαι καλά. Τι έχεις να προτείνεις ?
Γ αυτο επαθε εγκεφαλικόΑφήνω εδώ αυτό...