You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nicole Kidman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pogasgeo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
καλή ήταν είναι και θα είναι πάντα και την περνάω και δυο μήνες σε ηλικίαΈχει μεγαλώσει πια... Στο Eyes Wide Shut (1999) ήταν καλή με τα γυαλιά.
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
:S :S
Απουσία σημαντικών γεγονότων σε επιστημονικό επίπεδο, στο σα σήμερα έχουμε τη γέννηση το σωτήριο έτος 1967 μιας ακόμα λαμπρής εκπροσώπου μας από Αυστραλία...Νικόλ Κίντμαν λιππόν που είναι και 1,82 (σαν 12χρονη Γκάμοβα δηλαδή) κι ας έχει ένα βίτσιο να παντρεύεται κοντοστούπηδες π.χ. Τομ Κρουζ που έχει το θράσος να δηλώνει 1,70, εδώ παρένθεση (επειδή το χωρισμό τον παρουσίασε ως δική του απόφαση, επειδή λέει η Κίντμαν δεν του έκανε παιδιά κι αντί να παραδεχτεί πως επειδή στα θηλαστικά για τη γονιμοποίηση πρέπει να φτάσεις εκεί που πρέπει, ήταν αδύνατο να φτάσει όρθιος, σα να θέλω εγώ να φιλήσω την Γκάμοβα αν αυτή δε ςσκύψει) αλλά και μετά κάποιον Κιθ Ούρμπαν 1,74, που με αυτόν έμεινε έγγυος και περνάμε στους μεγάλους δημοκράτες της ημέρας με έναν Έρολ Φλην το 1909 και τον Ζαν Μαρί Λεπέν το 1928 και τέλος περιττό να πω πως αν έβαζα άρωμα θα ήταν Σανέλ-5 κι αν φορούσα ρολόι Ομέγκα!
Απουσία σημαντικών γεγονότων σε επιστημονικό επίπεδο, στο σα σήμερα έχουμε τη γέννηση το σωτήριο έτος 1967 μιας ακόμα λαμπρής εκπροσώπου μας από Αυστραλία...Νικόλ Κίντμαν λιππόν που είναι και 1,82 (σαν 12χρονη Γκάμοβα δηλαδή) κι ας έχει ένα βίτσιο να παντρεύεται κοντοστούπηδες π.χ. Τομ Κρουζ που έχει το θράσος να δηλώνει 1,70, εδώ παρένθεση (επειδή το χωρισμό τον παρουσίασε ως δική του απόφαση, επειδή λέει η Κίντμαν δεν του έκανε παιδιά κι αντί να παραδεχτεί πως επειδή στα θηλαστικά για τη γονιμοποίηση πρέπει να φτάσεις εκεί που πρέπει, ήταν αδύνατο να φτάσει όρθιος, σα να θέλω εγώ να φιλήσω την Γκάμοβα αν αυτή δε ςσκύψει) αλλά και μετά κάποιον Κιθ Ούρμπαν 1,74, που με αυτόν έμεινε έγγυος και περνάμε στους μεγάλους δημοκράτες της ημέρας με έναν Έρολ Φλην το 1909 και τον Ζαν Μαρί Λεπέν το 1928 και τέλος περιττό να πω πως αν έβαζα άρωμα θα ήταν Σανέλ-5 κι αν φορούσα ρολόι Ομέγκα!
Συνημμένα
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
είναι συνομηλική μου ακριβώς ενώ η Μπελούτσι αν και 3 χρόνια μεγαλύτερή μου μια χαρά τη βρίσκω :S :SΈχει μεγαλώσει πλέον και δεν της ταιριάζει για μιλφ.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Έχει μεγαλώσει πλέον και δεν της ταιριάζει για μιλφ.
ε δεν εχει μεγαλωσει κ τοσο.. 42 ειναι
απλα εχει κανει τοσα τραβηγματα στο προσωπο της που σε κανει ν αναρωτιεσαι αν ειναι πια τοσο μεγαλη κ επρεπε να τα κανει ολα αυτα κ εχει χασει καθε ειδους εκφραση προσωπου
κριμα γιατι υπηρξε πολυ κουκλα
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
42 είναι και δεν τα κρύβει κι εμένα μου λέει πολλά, αν κι από χολυγουντιανά προιόντα σε αμερικανάκια μου αρέσει κι η Ούμα Θέρμαν που είναι κι 1,83 :S :S :SΟξυζεναρισμένη εμφάνιση, 40+ πλέον, δεν λέει και πολλά. Χολυγουντιανό προϊόν, χωρίς πολύ βάθος και πλάτος. Η καλύτερη στιγμή της ίσως ήταν το Eyes Wide Shut.
Συνημμένα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
νομιζω ειναι 37 η ουμα42 είναι και δεν τα κρύβει κι εμένα μου λέει πολλά, αν κι από χολυγουντιανά προιόντα σε αμερικανάκια μου αρέσει κι η Ούμα Θέρμαν που είναι κι 1,83 :S :S :S
ειναι θεογκομενα την αγαπω :-*
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν μας τα λες καλά!νομιζω ειναι 37 η ουμα
undesirable
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν μας τα λες καλά!
γατουλη,τωρα που μπηκε,για ρωτα την αν ειναι πανω απο 30,που μου λεγες.
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
:S :S :Sνομιζω ειναι 37 η ουμα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Δεν μας τα λες καλά!
νιωθω πολυ καλη σημερα...
εχω περασει μονο απ τα θεματα με τις ομορφες
αυριο οι αλλες
αχαχαχαχαχα
ποια ειναι πανω απο 30??????????????????
undesirable
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποια ειναι πανω απο 30??????????????????
ο γατουλης το λεει!
εσυ εισαι ακομα φρεσκια,το λεει κ το νικ σου. :-* :-* :-* :-* :-*
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ο γατουλης το λεει!
εσυ εισαι ακομα φρεσκια,το λεει κ το νικ σου. :-* :-* :-* :-* :-*