You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nicole Kidman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pogasgeo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νικολ !!!
stavrosss95
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλα εκανε και την χωρισε ο Τομ μετα τα 40 δεν βλεποταν του αξιζε κατι καλυτερο.
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αυτά είναι...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
+1makeup; μπόλικο.
photoshop; τρελό.
Αλλά μακάρι κι η γυναίκα μου να κρατιόταν έτσι στα 46 της.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
αν κάθε γυναίκα λάμβανε την περιποίηση/σέρβις που λαμβάνουν οι διασημες/πλούσιες πιθανόν να ήταν καλύτερη και από τη Νικόλ (εφόσον βέβαια βοηθούσαν και τα γονίδια)makeup; μπόλικο.
photoshop; τρελό.
Αλλά μακάρι κι η γυναίκα μου να κρατιόταν έτσι στα 46 της.
αν κάθε γυναίκα λάμβανε την περιποίηση/σέρβις που λαμβάνουν οι διασημες/πλούσιες πιθανόν να ήταν καλύτερη και από τη Νικόλ (εφόσον βέβαια βοηθούσαν και τα γονίδια)
Δεν διαφωνώ καθόλου, όπως και για τα γονίδια.
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Η Νικόλ Κίντμαν Survivor: Τρώει ζωντανά σκουλήκια και της αρέσουν
Η Νικόλ Κίντμαν σίγουρα έχει ένα εκλεπτυσμένο γούστο ακόμη και στο φαγητό. Προς μεγάλη έκπληξη όλως, όμως, φαίνεται πως τρώει και σκουλήκια και μάλιστα, της αρέσουν.
Όταν η 50χρονη ηθοποιός δεν είναι στα γυρίσματα της σειράς «Big Little Lies», θα μπορούσε, ενδεχομένως, να βρίσκεται κάπου και να τρώει έντομα – σαφώς ένα από τα πιο κρυφά ταλέντα της.
Στο τελευταίο βίντεο του Vanity Fair «Secret Talent Theatre, η Κίντμαν απολαμβάνει ένα γεύμα τεσσάρων πιάτων αποτελούμενο από ζωντανά σκουλήκια (υγρά, σαν τσίχλες, δεν μπορώ να περιγράψω σωστά τη γεύση τους), κάμπιες (έχει φρουτώδη γεύση), γρύλους (με μια γεύση που δεν έχω ξαναδοκιμάσει... σαν ένα τριχωτό καρύδι) και τέλος τηγανιτές ακρίδες, τις οποίες η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως (αυτά είναι καταπληκτικά... εξαιρετικά).
Κάποια στιγμή μάλιστα, λέει περήφανα: «Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τρώνε έντομα και εγώ είμαι ένα μία από αυτούς».
www.iefimerida.gr/news/392778/i-nikol-kintman-survivor-troei-zontana-skoylikia-kai-tis-aresoyn-vinteo]Πηγή[/url]
Η Νικόλ Κίντμαν σίγουρα έχει ένα εκλεπτυσμένο γούστο ακόμη και στο φαγητό. Προς μεγάλη έκπληξη όλως, όμως, φαίνεται πως τρώει και σκουλήκια και μάλιστα, της αρέσουν.
Όταν η 50χρονη ηθοποιός δεν είναι στα γυρίσματα της σειράς «Big Little Lies», θα μπορούσε, ενδεχομένως, να βρίσκεται κάπου και να τρώει έντομα – σαφώς ένα από τα πιο κρυφά ταλέντα της.
Στο τελευταίο βίντεο του Vanity Fair «Secret Talent Theatre, η Κίντμαν απολαμβάνει ένα γεύμα τεσσάρων πιάτων αποτελούμενο από ζωντανά σκουλήκια (υγρά, σαν τσίχλες, δεν μπορώ να περιγράψω σωστά τη γεύση τους), κάμπιες (έχει φρουτώδη γεύση), γρύλους (με μια γεύση που δεν έχω ξαναδοκιμάσει... σαν ένα τριχωτό καρύδι) και τέλος τηγανιτές ακρίδες, τις οποίες η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως (αυτά είναι καταπληκτικά... εξαιρετικά).
Κάποια στιγμή μάλιστα, λέει περήφανα: «Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τρώνε έντομα και εγώ είμαι ένα μία από αυτούς».
www.iefimerida.gr/news/392778/i-nikol-kintman-survivor-troei-zontana-skoylikia-kai-tis-aresoyn-vinteo]Πηγή[/url]
Συνημμένα
olimpi@k@r@
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 328