You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπάιντεν. Σκέψεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnfru
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 330
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Πως τον εκτέλεσε έτσι ο Πούτιν στις μαλακίες που εκτόξευσε σαν πυραύλους ο ανοϊκός Τζο?
"Να έχει υγεία του εύχομαι".
Ηγέτης ρε φίλε. Μυαλό και αρχιδάρες μαζί.
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 1.056
....... βλέπω να βάζουν https://www.stannah.gr/anelkistires-skalas/exoterikes-skales/
Του την είπε άσχημα ο Ρώσος.Πως τον εκτέλεσε έτσι ο Πούτιν στις μαλακίες που εκτόξευσε σαν πυραύλους ο ανοϊκός Τζο?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
και σαν ατάκα χωρίς πολλά πολλά. Τον πάω τον κοντό!Του την είπε άσχημα ο Ρώσος.
Αν δεν είχε τα κονέ με τον Ερντογάν θα τον πήγαινα κι εγώ.και σαν ατάκα χωρίς πολλά πολλά. Τον πάω τον κοντό!
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
καλά μας έχει γράψει στις αρχιδάρες του εμάς και μας κάνει και πλάκα πολλάκις, αλλά είναι ηγέτης και σαν ηγέτης δεν έχει φιλίες ούτε έχθρες, έχει συμφέροντα. Θυμήσου πριν λίγα χρόνια τα τουρκικά αμυντικά σκότωσαν ρώσο πιλότο με αντιαεροπορικό!Αν δεν είχε τα κονέ με τον Ερντογάν θα τον πήγαινα κι εγώ.
περασμένα ξεχασμένα!
Το θυμάμαι. Το ξέχασε αλλά πρώτα βομβάρδισε τους Τούρκους στη Συρία έτσι για το καλόκαλά μας έχει γράψει στις αρχιδάρες του εμάς και μας κάνει και πλάκα πολλάκις, αλλά είναι ηγέτης και σαν ηγέτης δεν έχει φιλίες ούτε έχθρες, έχει συμφέροντα. Θυμήσου πριν λίγα χρόνια τα τουρκικά αμυντικά σκότωσαν ρώσο πιλότο με αντιαεροπορικό!
περασμένα ξεχασμένα!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.257
- Πόντοι
- 6.515
Ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης παγκοσμιακαι σαν ατάκα χωρίς πολλά πολλά. Τον πάω τον κοντό!
Η μαριονέτα της καμαλα γλυστρισε στη σκάλα
Κάπου θα "σκάλωσε" το αγόρι.Ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης παγκοσμια
Η μαριονέτα της καμαλα γλυστρισε στη σκάλα
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
εγώ θέλω να φάει κουτρουβάλα στο κατέβασμα μέχρι κάτω σε απευθείας μετάδοση σα να βλέπουμε τις τρελές σφαίρες νο4Κάπου θα "σκάλωσε" το αγόρι.
Πού το θυμήθηκες αυτό;εγώ θέλω να φάει κουτρουβάλα στο κατέβασμα μέχρι κάτω σε απευθείας μετάδοση σα να βλέπουμε τις τρελές σφαίρες νο4
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
το είδα πρόσφατα, ο ηθοποιός είναι ίδιος ο τζοΠού το θυμήθηκες αυτό;
Γαμάτες ταινίες όλες τους!το είδα πρόσφατα, ο ηθοποιός είναι ίδιος ο τζο
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.764
- Πόντοι
- 3.506
Η νέα κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν στις ΗΠΑ φέρεται να έχει καλέσει τις Βρυξέλλες να μην προχωρήσουν σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας, χώρα-μέλος του NATO και υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ, καθώς διαφαίνονται τάσεις συμβιβασμού εκ μέρους της Άγκυρας, επισημαίνουν στο Reuters Ευρωπαίοι και Αμερικανοί διπλωμάτες.
kerdos.gr
(Γιουσουφάκι και ο Τζο?)
kerdos.gr
(Γιουσουφάκι και ο Τζο?)
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Δεν προκειται να βαλει τιποτε στο στομα του χωρις να το χει περασει απο αναλυση ο καουμποης,ολα απο ελεγχο θα περνανε!Πως τον εκτέλεσε έτσι ο Πούτιν στις μαλακίες που εκτόξευσε σαν πυραύλους ο ανοϊκός Τζο?
Πάντως μετά τον Τράμπ και εγώ να γινόμουν πρόεδρος των ΗΠΑ θα φαινόμουν διανοούμενος. Ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν κατάλαβα πως αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να γίνει πρόεδρος. Κάποτε έλεγα ότι δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερος πρόεδρος από τον Μπους τζούνιορ. Και όμως διαψεύστηκα πανηγυρικά.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
διάταγμα κατά της οπλοκατοχής προωθεί ο τζο.
Αυτός δεν θα βγάλει τετραετία και δεν θα είναι από προβλήματα υγείας
Αυτός δεν θα βγάλει τετραετία και δεν θα είναι από προβλήματα υγείας
thesaint2
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Μια χαρά τα πάει ο ΜπάιντενΜόλις ανακοινώθηκε απο τα μεγαλύτερα μέσα η νίκη του Τζο Μπάιντεν. Πως σας φαίνεται η εξέλιξη;
Bloomberg: Οι πλούσιοι Αμερικανοί έγιναν… πλουσιότεροι τις 100 πρώτες ημέρες της προεδρίας του Τ.Μπάιντεν
Βαθαίνει το χάσμα των κοινωνικών ανισοτήτων στις ΗΠΑ. Την ώρα που ο αμερικανικός λαός «χυμάζεται» μια «κλίκα» της κοινωνίας είδε τα πλούτη της να εκτοξεύονται επί Τζο Μπάιντεν. Μπορεί ο Τζο Μπάιντεν να εξήγγειλε προεκλογικά πως ήθελε το πλουσιότερο κομμάτι των Αμερικανών να πληρώνει...
www.pronews.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 12K