Προφανώς και έχεις το δικαίωμα της άποψής σου και καλά κάνεις. ούτε προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, και το έγραψες εξάλλου ξεκάθαρα ότι δεν θα αλλάξεις άποψη. Εγώ μπορεί αρκετά να τα θεωρώ φυσιολογικά. αλλά έχω μια ιδέα μέσα μου ότι σεξουαλικά φυσιολογικό είναι οτιδήποτε δεν επηρεάζει αρνητικά κάποιον άλλον πέραν του συμμετέχοντες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι θεωρείς εσύ φυσιολογικό. Γιατί αν το πάρουμε θεολογικά τότε το μόνο σεξ που πρέπει να κάνουμε είναι για αναπαραγωγή και μόνο, καμία πορνεία, καμία έκθεση της σάρκας και όλα τα λοιπά. Θες να το πάρουμε ψυχολογικά, κανένα πρόβλημα, μέχρι το 1987 νομίζω η ομοφυλοφιλία ήταν ψυχικό νόσημα, μετά ήμαστε όλα καλά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως εσύ κρίνεις κάτι ανώμαλο, μη φυσιολογικό; λες δηλαδή ότι ανώμαλο είναι ότι ξεφεύγει από τα όρια του φυσιολογικού. ποιο είναι το φυσιολογικό; γιατί σε μια αυστηρή κοινωνία που θέλει να προστατεύσει (όπως εσύ λες ότι κάνει) ότι ξεφεύγει από τα όρια της κρεβατοκάμαρας, σημαίνει ότι θα έπρεπε και αυτό το site να είναι κλειστό αφού είναι κάτι που ελεύθερα έχει πρόσβαση κάποιος, και οι ιερόδουλες πουθενά, γυναίκες αξύριστες προφανώς αφού το να ξυριστείς είναι αν μη τι άλλο το αντίθετο του φυσιολογικού. τώρα αν ο γιος μου ή η κόρη μου, αν υπήρχαν και ήθελαν να κάνουν γούστα, ναι εγώ θεωρώ ότι είναι δικαίωμά τους. Να τους παίρνω μάτι δεν ξέρω αλλά να σου θυμίσω ότι δεν έχουν περάσει και πάρα πολλά χρόνια που τους βασιλιάδες που τόσο πολύ αγαπούσε ο κόσμος το είχαν καμάρι να το κρατάνε κλειστό τον κύκλο. επίσης η αιμομιξία είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε πολλά είδη ζώων, οπότε από αυτή τη σκοπιά κι αυτό φυσιολογικό μπορείς να το πεις αν θέσεις εκεί τα όρια