Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Εγώ πάντως ψήφισα "ΝΑΙ" δαγκωτό στην ψηφοφορία!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κριμα και εγω λεω τοσο καιρο σονυπ...

αλλα οταν βλεπω αυτην την ανεκτικη σταση σε μπινελικια τι να πω..?
γιατι τα επιτρεπετε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
45376 Posts
235 Topics
ειναι τα αθλητικα θεματα.....
ΜΑΚΡΑΝ περισσοτερα απο οποιοδηποτε αλλη ενοτητα....
ΔΕΝ σου κανει εντυπωση ΓΙΑΤΙ δεν σβηνωντε υβριστικα και προκλητικα ποστ....?
αυτο το σαιτ ειναι καθαρα για τους λατρες των μπουρδελων του γαμησιου και της ανωμαλιας.τι δουλεια εχουνε τα αθλητικα και τα οπαδικα δεν μπορω να καταλαβω?μονο χωρο πιανουνε

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτο το σαιτ ειναι καθαρα για τους λατρες των μπουρδελων του γαμησιου και της ανωμαλιας.τι δουλεια εχουνε τα αθλητικα και τα οπαδικα δεν μπορω να καταλαβω?μονο χωρο πιανουνε
οτι ακριβος δουλεια εχουν τα πολιτικα/θρησκευτικα/ιστορικα/ανεκδοτα....

σονυπ νομιζω οτι δεν εχω προκαλεσει....τοσο καιρο σας λεω σταματηστε τα μπινελικια μην τα επιτρεπετε και με αγνοειτε....
τι θελεις να σκεφτω...?
μην αποφευγεις τον διαλογο....μεχρι να κανω το σημερινο ποστ που σε ενοχλησε εχω κανει αρκετα για να διορθωθει η κατασταση....αλλα απαντηση ΚΑΜΙΑ..

και αν το προβλημα σου(ή των υπολοιπον μοντ..) ειμαι εγω και αυτα που λεω πες το μου και τωρα διαγραφω τον λογαριασμο μου να ΜΗΝ ενοχλω αλλο...
αλλα ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
οτι ακριβος δουλεια εχουν τα πολιτικα/θρησκευτικα/ιστορικα/ανεκδοτα....

σονυπ νομιζω οτι δεν εχω προκαλεσει....τοσο καιρο σας λεω σταματηστε τα μπινελικια μην τα επιτρεπετε και με αγνοειτε....
τι θελεις να σκεφτω...?
μην αποφευγεις τον διαλογο....μεχρι να κανω το σημερινο ποστ που σε ενοχλησε εχω κανει αρκετα για να διορθωθει η κατασταση....αλλα απαντηση ΚΑΜΙΑ..

Ξέρεις πολύ καλά και εσύ και άλλοι παλιοί προσωπικά εγώ τι έχω ακούσει για διαγραφές που έχω κάνει και warn........δεν αποφεύγω κανέναν διάλογο.....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 Το να μην πλακώνονται οι 20ρηδες (βεβαια στα 24 υποτίθεται οτι εισαι πιο σοβαρός) για οποιαδηποτε λόγο γκομενα-ομαδα-θεση παρκιν-χρηματα κλπ ειναι ουτοπικο. Στα 20 το αιμα βραζει και θα ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ!!

Εμενα με ανυσυχει η ευκολια με την οποια βγαινουν τα μαχαιρια!!! Και καλα βγαινουν τα μαχαιρια αλλο να πας για το χαρακωμα και αλλο να πας κατευθειαν να βαρεσεις στο ψαχνο και μαλιστα να σημαδευεις και στην κοιλια και στο στηθος!!!  Καπου και οι "νεαροι" εχουν χασει την αισθηση της αξιας της ζωης του αλλου!!!

Αλλα βλεπεις θα επρεπε να δειχνουν τους τυπους που κανουν τους βαρυμαγκες πως ειναι ΠΡΙΝ την φυλάκα και πως ειναι ΜΕΤΑ!!!

ΥΓ εγω θεωρω οτι τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ πρεπει να υπάρχουν σε 1-2-3 thread (px ποδοσφαιρο-μπασκετ κλπ) και οχι καθε ομαδα και αθλημα thread και οχι να κλειστουν! Γιατι με την ιδια λογικη και τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ thread πρεπει να κλειδωθουν!

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
παιδια ειναι θεμα παιδειας να ξεχωριζεις την καζουρα απο το να πλακωνεσαι και να σκοτωνεσαι για τις ομαδες.δεν ειναι ομως λυση να σταματησουμε τα αθλητικα.Λυση ειναι να κανουμε αστεια για τις ομαδες μας στο βαθμο που δεν προσβαλλουν την προσωπικοτητα του αλλου και να μενουμε ,αλκαι θανατουςλα οχι ξυλο με βρισιες και συνθημαται.παντως απο πληροφοριες μην ειστε τοσο σιγουροι οτι η δολοφονια εγινε για οπαδικους λογους,η αστυνομια αλλωστε το διεψευσε!οπως και να χει ειναι κριμα να χανεται ενα νεο παιδι οπως ηταν κριμα που χαθηκε ενα νεο παιδι και στο λαυριο.ειμαι ολυμπιακος αλλα πανω απο ολα ανθρωπος.οταν το καταλαβουμε αυτο θα μπορεσουμε να δουμε εναν αγωνα ολοι μαζι οχι ξενερωτα αλλα με καζουρα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
οχι βεβαια για αυτον τον λογο...!!!!
αλλα αμα μου σκοτωναν τον γιο μου(οπως εγινε εχτες)θα ελεγα και θα εκανα ακριβος οτι ειπε και ο δυστυχος πατερας!!!
δυστυχως εχεις δικιο σ αυτο...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ξέρεις πολύ καλά και εσύ και άλλοι παλιοί προσωπικά εγώ τι έχω ακούσει για διαγραφές που έχω κάνει και warn........δεν αποφεύγω κανέναν διάλογο.....
επειδη σε ΞΕΡΩ γιαυτο εχω το θαρρος και σου μιλαω ετσι!!!!
και σου ειπα τους λογους που εφτασα σε αυτο το σημειο...
απαντησε μου σε παρακαλω και σε αυτο που ειπα..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν έχω πρόβλημα με ΚΑΝΕΝΑΝ ότι και να γίνει εδώ και δεν μου αρέσει να βλέπω μέλη να αποχωρούν! Πιστεύω ότι με καταλαβαίνεις.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μπορεις να μου πεις αυτο το πολλ(και αλλα τετοιου στυλ....) γιατι υπαρχει...?

Να συνεχιστούν οι «εορταστικές εκδηλώσεις» 100 χρόνων πουστιας ????
Ναι
Οχι καταλαβαμε τι σημαινει 100 χρονια πουστια!!!

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το κτύπημα ήταν τυφλό & άδικο. Καταδικαστέο σφοδρά. Δεν θα έλεγα το ίδιο αν νεκρός ήταν κάποιος απ'αυτούς, ειδικότερα ο μανιατάκιας. Η ΕΛ.ΑΣ. και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εκτρέφει την βία. Όλα έπρεπε να τελειώσουν πέρσι την άνοιξη αλλά ΚΡΑΤΟΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ήθελαν, τώρα δυστυχώς όπου βγει.

Επισκέπτης
Λοιπόν, η ψηφοφορία είναι ξεκάθαρη... 61,5%.

Γιατί να περιμένουμε?

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Το κτύπημα ήταν τυφλό & άδικο. Καταδικαστέο σφοδρά. Δεν θα έλεγα το ίδιο αν νεκρός ήταν κάποιος απ'αυτούς, ειδικότερα ο μανιατάκιας. Η ΕΛ.ΑΣ. και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εκτρέφει την βία. Όλα έπρεπε να τελειώσουν πέρσι την άνοιξη αλλά ΚΡΑΤΟΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ήθελαν, τώρα δυστυχώς όπου βγει.
Ο Ολυμπιακος σου φταιει ρε φιλε,που τρεις τεσσερις πρεζακηδες "οπαδοι" βαζελοι την "ειδαν" εχτες αναποδα απο την τεσσάρα και "ακουγοντας" τον προεδρο σας και τις φυλλαδες σας,βγηκανε να "γ..νε τον π..η τον Ολυμπιακο"  και κλεισανε σπιτια ?
Για το περυσινο,το οτι φταιει η Αστυνομια κυριως,φταιει,διοτι τους πηγαιναν "συνοδεια" μεχρι τον Σταυρό,και μετα την έκαναν με ελαφρα πηδηματακια!!!!
Παντως οσο υπαρχει η κατασταση με την ανεργια και τα λοιπα,δεν θα αλλαξει τιποτα - και οι αγγλοι καταργησαν τον χουλιγκανισμο στα γηπεδα,αλλα καθε εβδομαδα γινεται σφαγη στους δρομους και στις παμπ !
Δουλεια στους πιτσιρικαδες και ευκαιρειες να κανουν καλυτερα πραγματα στην ζωη τους απο τα υπογεια και τα ισογεια των..."παλεφιπ" και λοιπων "οργανωσεων" και "κλαμπ" !!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακος σου φταιει ρε φιλε,που τρεις τεσσερις πρεζακηδες "οπαδοι" σας την "ειδαν" εχτες αναποδα απο την τεσσάρα και "ακουγοντας" τον προεδρο σας και τις φυλλαδες σας,βγηκανε να "γ..νε τον π..η τον Ολυμπιακο"  και κλεισανε σπιτια ?
Για το περυσινο,το οτι φταιει η Αστυνομια κυριως,φταιει,διοτι τους πηγαιναν "συνοδεια" μεχρι τον Σταυρό,και μετα την έκαναν με ελαφρα πηδηματακια!!!!
Παντως οσο υπαρχει η κατασταση με την ανεργια και τα λοιπα,δεν θα αλλαξει τιποτα - και οι αγγλοι καταργησαν τον χουλιγκανισμο στα γηπεδα,αλλα καθε εβδομαδα γινεται σφαγη στους δρομους και στις παμπ !
Δουλεια στους πιτσιρικαδες και ευκαιρειες να κανουν καλυτερα πραγματα στην ζωη τους απο τα υπογεια και τα ισογεια των..."παλεφιπ" και λοιπων "οργανωσεων" και "κλαμπ" !!!
+1000000000000

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Μαγκες ο δραστης λεει τωρα η Νετ ειναι ηδη γνωστος και θεμα ωρων η συλληψη του...εχει ηδη συληφθει ο οδηγος του αυτοκινητου....
αφορμη ηταν ο χθεσινοβραδινος αγωνας....
να σαπισουν στη φυλακη τα κολοπαιδα..

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Το πρόβλημα δεν είναι ποδοσφαιρικό.Είναι κοινωνικό.Απλώς το ποδόσφαιρο επειδή από τη φύση του απευθύνεται στη μάζα το έχει "αγκαλιάσει".Κατά την άποψή μου θα πρέπει να διαλυθούν εδώ και τώρα οι σύνδεσμοι  οπαδών.Δεν είναι δυνατόν ένα αθλητικό σωματείο,μια ανώνυμη εταιρεία να έχει οργανωμένους οπαδούς.Και δεν αναφέρομαι στο σημερινό περιστατικό,μπορεί να μην είναι καν οργανωμένοι οι εγκληματίες.Αλλά το μίσος καλλιεργείται και μέσω αυτών.Επίσης να απαγορεύονται οι εφημερίδες που βοηθούν στην καλλιέργεια του μίσους.Είδα σήμερα τα πρωτοσέλιδα.Για γέλια και για κλάματα...

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6

+100
Δεν το είχα διαβάσει πριν γράψω το προηγούμενο.Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.Η ανεργία,η έλλειψη ενδιαφερόντων,και το αβέβαιο μέλλον των νέων.Αυτά τους αναγκάζουν να μπαίνουν στους συνδέσμους δολοφόνων ηθικών και όχι μόνο,και να κάνουν τα αίσχη.

Επισκέπτης
Μαγκες ο δραστης λεει τωρα η Νετ ειναι ηδη γνωστος και θεμα ωρων η συλληψη του...εχει ηδη συληφθει ο οδηγος του αυτοκινητου....
αφορμη ηταν ο χθεσινοβραδινος αγωνας....
να σαπισουν στη φυλακη τα κολοπαιδα..

Oι δράστες είναι άλλοι φίλε μου... Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης και όλα αυτά τα ΜΕΓΑΛΑ λαμόγια. Ο συγκεκριμένος δράστης της χθεσινής δολοφονίας είναι ένα απλό πιονάκι "πετάει ο γάιδαρος? πετάει!". Στην εισβολή των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν, οι δολοφόνοι ήταν τα 22χρονα φανταράκια ή οι Μπους, Μπλερ, Κόλιν Πάουελ και ΣΙΑ? Το ότι έκλεισε ο Πουλιάδης, ο μεγαλύτερος διανομέας προϊόντων πληροφορικής στην Ελλάδα, φταίει η τηλεφωνήτρια του κέντρου ή μήπως ο Θανασάκης ο ίδιος?

Think about it, θα βρεις άλλα 1000 τέτοια πραδείγματα! ;)

Αλλά φυσικά, δεν πρόκειται να τιμωρθηούν ποτέ, το ξέρουμε ΚΑΙ το ξέρουν και οι ίδιοι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Το πρόβλημα δεν είναι ποδοσφαιρικό.Είναι κοινωνικό.Απλώς το ποδόσφαιρο επειδή από τη φύση του απευθύνεται στη μάζα το έχει "αγκαλιάσει".Κατά την άποψή μου θα πρέπει να διαλυθούν εδώ και τώρα οι σύνδεσμοι  οπαδών.Δεν είναι δυνατόν ένα αθλητικό σωματείο,μια ανώνυμη εταιρεία να έχει οργανωμένους οπαδούς.Και δεν αναφέρομαι στο σημερινό περιστατικό,μπορεί να μην είναι καν οργανωμένοι οι εγκληματίες.Αλλά το μίσος καλλιεργείται και μέσω αυτών.Επίσης να απαγορεύονται οι εφημερίδες που βοηθούν στην καλλιέργεια του μίσους.Είδα σήμερα τα πρωτοσέλιδα.Για γέλια και για κλάματα...
παντως παπαρια. το παιδι εφυγε.
σημερα θα το δειξουν λιγο στις ειδησεις
αυριο παλι ζαχοπουλοσ
και σε λιγο καιρο ο μακης θα τους ''ξεσκεπασει'' και καλα οπως εκανε με το παιδι της λαυριου
και μετα τελος θα περιμενουμε ποτε θα ξανα γινει κατι τετοιο για να ''ξανααγανακτησουμε''
παιδια ειμαστε στην ελλεδα δεν ξερω αν το καταλαβατε
οι πιο παλιοι μπορουν να θυμηθουν τι εγινε στην αγγλια την προτευουσα του χουλιγκανισμου και τωρα ειναι κυριες
(υπαρχουν και εξερεσεις βεβαια)
αν εθιξα καποιον ζητω συγνωμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom