Επισκέπτης
Εγώ πάντως ψήφισα "ΝΑΙ" δαγκωτό στην ψηφοφορία!!!
αυτο το σαιτ ειναι καθαρα για τους λατρες των μπουρδελων του γαμησιου και της ανωμαλιας.τι δουλεια εχουνε τα αθλητικα και τα οπαδικα δεν μπορω να καταλαβω?μονο χωρο πιανουνε45376 Posts
235 Topics
ειναι τα αθλητικα θεματα.....
ΜΑΚΡΑΝ περισσοτερα απο οποιοδηποτε αλλη ενοτητα....
ΔΕΝ σου κανει εντυπωση ΓΙΑΤΙ δεν σβηνωντε υβριστικα και προκλητικα ποστ....?
οτι ακριβος δουλεια εχουν τα πολιτικα/θρησκευτικα/ιστορικα/ανεκδοτα....αυτο το σαιτ ειναι καθαρα για τους λατρες των μπουρδελων του γαμησιου και της ανωμαλιας.τι δουλεια εχουνε τα αθλητικα και τα οπαδικα δεν μπορω να καταλαβω?μονο χωρο πιανουνε
οτι ακριβος δουλεια εχουν τα πολιτικα/θρησκευτικα/ιστορικα/ανεκδοτα....
σονυπ νομιζω οτι δεν εχω προκαλεσει....τοσο καιρο σας λεω σταματηστε τα μπινελικια μην τα επιτρεπετε και με αγνοειτε....
τι θελεις να σκεφτω...?
μην αποφευγεις τον διαλογο....μεχρι να κανω το σημερινο ποστ που σε ενοχλησε εχω κανει αρκετα για να διορθωθει η κατασταση....αλλα απαντηση ΚΑΜΙΑ..
δυστυχως εχεις δικιο σ αυτο...οχι βεβαια για αυτον τον λογο...!!!!
αλλα αμα μου σκοτωναν τον γιο μου(οπως εγινε εχτες)θα ελεγα και θα εκανα ακριβος οτι ειπε και ο δυστυχος πατερας!!!
επειδη σε ΞΕΡΩ γιαυτο εχω το θαρρος και σου μιλαω ετσι!!!!Ξέρεις πολύ καλά και εσύ και άλλοι παλιοί προσωπικά εγώ τι έχω ακούσει για διαγραφές που έχω κάνει και warn........δεν αποφεύγω κανέναν διάλογο.....
Ο Ολυμπιακος σου φταιει ρε φιλε,που τρεις τεσσερις πρεζακηδες "οπαδοι" βαζελοι την "ειδαν" εχτες αναποδα απο την τεσσάρα και "ακουγοντας" τον προεδρο σας και τις φυλλαδες σας,βγηκανε να "γ..νε τον π..η τον Ολυμπιακο" και κλεισανε σπιτια ?Το κτύπημα ήταν τυφλό & άδικο. Καταδικαστέο σφοδρά. Δεν θα έλεγα το ίδιο αν νεκρός ήταν κάποιος απ'αυτούς, ειδικότερα ο μανιατάκιας. Η ΕΛ.ΑΣ. και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εκτρέφει την βία. Όλα έπρεπε να τελειώσουν πέρσι την άνοιξη αλλά ΚΡΑΤΟΣ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ήθελαν, τώρα δυστυχώς όπου βγει.
+1000000000000Ο Ολυμπιακος σου φταιει ρε φιλε,που τρεις τεσσερις πρεζακηδες "οπαδοι" σας την "ειδαν" εχτες αναποδα απο την τεσσάρα και "ακουγοντας" τον προεδρο σας και τις φυλλαδες σας,βγηκανε να "γ..νε τον π..η τον Ολυμπιακο" και κλεισανε σπιτια ?
Για το περυσινο,το οτι φταιει η Αστυνομια κυριως,φταιει,διοτι τους πηγαιναν "συνοδεια" μεχρι τον Σταυρό,και μετα την έκαναν με ελαφρα πηδηματακια!!!!
Παντως οσο υπαρχει η κατασταση με την ανεργια και τα λοιπα,δεν θα αλλαξει τιποτα - και οι αγγλοι καταργησαν τον χουλιγκανισμο στα γηπεδα,αλλα καθε εβδομαδα γινεται σφαγη στους δρομους και στις παμπ !
Δουλεια στους πιτσιρικαδες και ευκαιρειες να κανουν καλυτερα πραγματα στην ζωη τους απο τα υπογεια και τα ισογεια των..."παλεφιπ" και λοιπων "οργανωσεων" και "κλαμπ" !!!
Παντως οσο υπαρχει η κατασταση με την ανεργια και τα λοιπα,δεν θα αλλαξει τιποτα - και οι αγγλοι καταργησαν τον χουλιγκανισμο στα γηπεδα,αλλα καθε εβδομαδα γινεται σφαγη στους δρομους και στις παμπ !
Δουλεια στους πιτσιρικαδες και ευκαιρειες να κανουν καλυτερα πραγματα στην ζωη τους απο τα υπογεια και τα ισογεια των..."παλεφιπ" και λοιπων "οργανωσεων" και "κλαμπ" !!!
Μαγκες ο δραστης λεει τωρα η Νετ ειναι ηδη γνωστος και θεμα ωρων η συλληψη του...εχει ηδη συληφθει ο οδηγος του αυτοκινητου....
αφορμη ηταν ο χθεσινοβραδινος αγωνας....
να σαπισουν στη φυλακη τα κολοπαιδα..
παντως παπαρια. το παιδι εφυγε.Το πρόβλημα δεν είναι ποδοσφαιρικό.Είναι κοινωνικό.Απλώς το ποδόσφαιρο επειδή από τη φύση του απευθύνεται στη μάζα το έχει "αγκαλιάσει".Κατά την άποψή μου θα πρέπει να διαλυθούν εδώ και τώρα οι σύνδεσμοι οπαδών.Δεν είναι δυνατόν ένα αθλητικό σωματείο,μια ανώνυμη εταιρεία να έχει οργανωμένους οπαδούς.Και δεν αναφέρομαι στο σημερινό περιστατικό,μπορεί να μην είναι καν οργανωμένοι οι εγκληματίες.Αλλά το μίσος καλλιεργείται και μέσω αυτών.Επίσης να απαγορεύονται οι εφημερίδες που βοηθούν στην καλλιέργεια του μίσους.Είδα σήμερα τα πρωτοσέλιδα.Για γέλια και για κλάματα...