Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
παντος εχουν και τα θετικα ολα αυτα.θυμαμαι οταν επεζε η εθνικη Ελλαδος στο Ευρωπαικο τα μπουρδελακια ηταν αδεια ευχαρηστιθηκα γαμησι!!!!και οταν εχει ποδοσφαιρο ειναι τελεια ειναι αδεια σε παρακαλανε να περασεις!!!!!καλητερα να πηγαινουνε να δερνονται!!!εγω παντος προτιμαω αλλιως να ξεκαυλωνω!!!!

Ετσι φιλε!Αστους να πλακονονται στο γηπεδο η σε πορειες να σπανε τα κεφεφαλια του με ανουσια πραγματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετσι φιλε!Αστους να πλακονονται στο γηπεδο η σε πορειες να σπανε τα κεφεφαλια του με ανουσια πραγματα.
εγω παντος αν πανε να μας κλεισουνε τα μπουρδελα θα ειμαι ο πρωτος που θα βγω σε πορεια υπερ των μπουρδελον οχι με σουγια με μπαζουκας.θα στισω οδοφραγμα στη Φυλης!!!!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Ας γίνει τελικά η κίνηση από τους admins να τελειώνουμε με τα ομαδικά! Αρκετά !!!!

Γεμάτο είναι το net από τέτοια forums, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάνε εκεί λένε τις μαλακίες τους!!!

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τα είπες όλα μόνος σου. Τονίζω λίγο τις λέξεις που χρησιμοποίησες:

"Φιλε οταν ο πιτσιρικας δεν εχει δουλεια καλη,να βγαλει τα φραγκάκια του και να παρει την γκομενα να παει να γλεντησει, να αποκτησει ενα ενδιαφερον,κτλπ..."

Πιτσιρικάς (δηλαδή απόφοιτος Λυκείου 17-18 χρονών), δουλειά καλή (δηλαδή διευθύνων σύμβουλος?), φραγκάκια (δηλαδή πάνω από 2χίλιαρο), γκόμενα (για να την πληρώνει και να αισθάνεται κάποιος), γλεντήσει (μπουζούκια, 500 ευρώ στα λουλούδια μόνο), ενδιαφέρον (δηλαδή????)....

Αυτές οι έννοιες δεν κολλάνε φιλαράκο... πιτσιρικάς που να έχει ΚΑΛΗ δουλειά, να βγάζει ΚΑΛΑ λεφτά έτσι ώστε να ΜΠΟΡΕΙ να διασκεδάσει την γκόμενα όπως θέλει, δεν υπάρχει σε κανένα κράτος, ούτε στην Αμερική που υποτίθεται είναι το πλουσιότερο κράτος με τις περισσότερες ευκαιρίες.

Σε παραπέμπω στο thread www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20210.0]Οι Χλιδάνεργοι[/url] για να καταλάβεις.

Έχουμε βρει μια καραμέλα και την πιπιλάμε... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! Κι ερωτώ: ΠΟΙΟΙ απαρτίζουν ένα κράτος? Τα δέντρα ή τα κτίρια? (η ερώτηση φυσικά είναι ρητορική).
υπαρχουν φιλε πιτσιρικαδες που ουτε "χλιδανεργοι" μπορουν να ειναι,ουτε ψωρομεροκαματα μπορουν να βρουν στην ψωροκωσταινα,αν το εχεις υπ'οψιν σου αυτο,εκτος και αν εσυ ζεις σε αλλη χωρα.(και απο την σημειωση σου οτι καλη δουλεια=2χιλιαρο,γλεντι=500 ευρω λουλουδια σε μπουζουκια,κτλπ,μαλλον ζεις σε αλλη χωρα) Καλη δουλεια δεν σημαινει απαραιτητα να γινει καποιος διευθυνων συμβουλος,πολλες φορες σημαινει απλως να πληρωνεται...
οσο δε για το "Κρατος" που λες,δεν ειναι σιγουρα αυτο που σε εχουν κανει να πιστευεις,το οτι δηλαδη απαρτιζεται απο ολους μας,και ο πολιτης εχει λογο,κτλπ - για κοιτα λιγο γυρω σου τι γινεται..
φιλικα

OP
OP
U

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑΙ  47 (58.8%)
ΟΧΙ  33 (41.3%)
H  0 (0%)
H  0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 80

καλησπερα σας εγω διαγραφομαι απο μελος αυτου του φορουμ γιατι εκανα λαθος με το ονομα και το αβαταρ μου.Τα αποτελεσματα τα ειδατε ολοι σας οι περισοτεροι δεν θελουν αθλητικα θεματα σε αυτο το θρεντ(ΟΙ ΜΟΝΤ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ????)τιποτα.....!!ε εγω δεν μπορω να μπενω ετσι εδω μεσα με αυτο το ονομα και αβαταρ θα διαγραφω και ΕΙΣΟΣ ξαναμπω....προς τους MOD και ADMIN (ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΕ ΣΗΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΕΚΕΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΗΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ)ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ?????κανενας............!!!!ciao

Επισκέπτης
ΝΑΙ  47 (58.8%)
ΟΧΙ  33 (41.3%)
H  0 (0%)
H  0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 80

καλησπερα σας εγω διαγραφομαι απο μελος αυτου του φορουμ γιατι εκανα λαθος με το ονομα και το αβαταρ μου.Τα αποτελεσματα τα ειδατε ολοι σας οι περισοτεροι δεν θελουν αθλητικα θεματα σε αυτο το θρεντ(ΟΙ ΜΟΝΤ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ????)τιποτα.....!!ε εγω δεν μπορω να μπενω ετσι εδω μεσα με αυτο το ονομα και αβαταρ θα διαγραφω και ΕΙΣΟΣ ξαναμπω....προς τους MOD και ADMIN (ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΕ ΣΗΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΕΚΕΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΗΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ)ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ?????κανενας............!!!!ciao
γιατί το συγκεκριμένο πόστ με το βίντεο δεν το ανάφερες στους συντονιστές εκείνη την στιγμή?
το συγκεκριμένο πόστ υπάρχει ακόμα?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Φίλτατε ULTRAS GATE 13 μπορείς να μου πεις που είναι αυτό το βίντεο?  :think:

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αισθανομαι ντροπη που ζω σε αυτη τη χωρα, που αποτελειται απο ενα ματσο μαλακες που σκοτωνονται για μια ομαδα. Και δεν προκειται να σταθω στο επιχειρημα, οτι δεν ειναι ολος ο κοσμος ετσι, γιατι δυστυχως ειναι ετσι. Αισθανομαι μισος για αυτα τα ζωα που αφαιρεσαν την ζωη ενος νεου παιδιου, το οποιο δεν εκανε τιποτα κακο. Αυτα τα μαλακισμενα που σκοτωσαν αυτο το παιδι, θελουνε κρεμασμα(το λιγοτερο). Δεν ειναι δυνατον το 2008 να υπαρχει τετοιας ποιοτητας κοσμος που κυκλοφορει αναμεσα μας. Δεν ειναι δυνατον καθε στιγμη  που προχωρας αμεριμνος να ερθει ο αλλος επειδη του καπνισε και να σε σκοτωσει. Γαμω τις ομαδες σας, τι καταφερατε ρε μαλακισμενα σκοτωνοντας εναν συνομιληκο σας, επειδη κερδισε η ομαδα του? τι λογικη ειναι αυτη? Αυτος ειναι ο κοσμος μας: ομαδα, γηπεδο, ξυλο, ναρκωτικα, αδιαφορια για τα παντα, μορφωση μηδεν, ολοι ασχολουνται με το τι ρουχα θα παρουνε, τι αυτοκινητο θα παρουνε, σε ποιο μπουδουξιδικο θα πανε να κανουνε μοστρα, αλλα το πνευμα ως ανθρωποι το εχουμε χεσμενο. Ε, λοιπον τετοιοι ειμαστε, δεν εχουμε πλεον την αισθηση του μετρου στη ζωη μας, εχουμε γινει κανιβαλοι.
Με φιλικους χαιρετισμους, Mr. Nice Guy.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Κριμα για το παιδι που αδικοσκοτωθηκε. ο χαρος τον περιμενε εξω απο την καφετερια ,τι να πεις γραφτο του ηταν αλλα  οποιος παιζει με την φωτια στο τελος καιγεται.  Αλλα θα πω και το αλλο οτι ο Φανατισμος υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει για παντα.Υπαρχουν πολλοι και εγω μερικες φορες φανατιζομαι πολυ<<(Εχω σπασει τραπεζια και καρεκλες  στο παρελθον οταν χανει η ομαδα μου και αρχιζω τις βλαστημιες που ολοι με κοιτανε λες και παλαβωσα)>> που βλεπουν την ομαδα που υποστηριζουν σαν θρησκεια σαν μια μικρη οικογενεια και οταν την βριζουν οι οπαδοι της αλλης ομαδας ειναι σαν να βριζουν την μανα τους και τον πατερα τους.Ενταξει το ποδοσφαιρο αθλημα ειναι καποιος κερδιζει ,καποιοις χανει παντα.Και μενα οταν ειχε χασει η ομαδα μου με ειχανε κοροιδεψει και γιουχασει για πολυ ωρα αλλα δεν εφτασα και σε σημειο ποτε να  τους σκοτωσω κανενα γγιατι να φαω την ζωη μου στη φυλακη για τις ομαδες.Παντως αυτο που μενει σε ολη την ιστορια ειναι οτι πολυ φοβαμαι αυτη η βεντετα θα εχει και συνεχεια.ΚΟΨΤΕ ΠΙΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΣΙ.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εννοω οτι αν ασχολεισαι με τα πιτουρα σε τρωνε οι κοτες.Πως αλλιως να το πω,δεν την ξερεις την παροιμια.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εννοω οτι αν ασχολεισαι με τα πιτουρα σε τρωνε οι κοτες.Πως αλλιως να το πω,δεν την ξερεις την παροιμια.
εγω φιλε την ξερω. εσυ ξερεις κατι για το παιδι που εφυγε και λες οτι επαιζε με τη φωτια? η απλα θελεις να κανεις εντυπωση?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δεν το λεω επειδη θελω να κανω εντυπωση<< μια υποθεση εκανα >>αλλα ειναι τυχαιο να συμβει 1 μιση ωρα μετα το ντερμπι και οχι καποια αλλη στιγμη αν ηταν για πρωσοπικους λογους.2 μην ξεχνας οτι οι φονιαδες ηταν βαζελοι.τοσες πολλες συμπτωσεις ............Ελπιζω να με καταλαβαινεις.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν το λεω επειδη θελω να κανω εντυπωση<< μια υποθεση εκανα >>αλλα ειναι τυχαιο να συμβει 1 μιση ωρα μετα το ντερμπι και οχι καποια αλλη στιγμη αν ηταν για πρωσοπικους λογους.2 μην ξεχνας οτι οι φονιαδες ηταν βαζελοι.τοσες πολλες συμπτωσεις ............Ελπιζω να με καταλαβαινεις.
δεν ξερω αν παρακολουθησες ειδησεις αλλα οι μαρτυρες ειπαν οτι το παιδι μετα το ματς πηγε να πιει κατι. ηρθαν καποιοι τον βγαλαν εξω και τον σφαξαν.εγω δεν καταλαβα καποια προκληση απο μερους του παιδιου. αλλα ακομα και ετσι να ειναι εμεις οφειλουμε στην τιμη αυτου του παιδιου τουλαχιστον να μη του ριχνουμε ευθυνες. προς θεου δηλαδη ρε φιλε να βγαλουμε συμπερασμα οτι εφτεγε κιολλας

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Σωστος!!Αλλα δεν του εριξα ευθηνη ουτε ειπα οτι εφταιγε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που πηγε να πιει κατι μπορει να ειχαν  στο παρελθον ομαδικες διαφορες η ακομα και πριν το ματσ.Μαλλον στο παρελθον ομως γιατι ειπωθηκε οτι τους αναζητουσαν για καιρο σε διαφορες καφετεριες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σωστος!!Αλλα δεν του εριξα ευθηνη ουτε ειπα οτι εφταιγε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που πηγε να πιει κατι μπορει να ειχαν  στο παρελθον ομαδικες διαφορες η ακομα και πριν το ματσ.Μαλλον στο παρελθον ομως γιατι ειπωθηκε οτι τους αναζητουσαν για καιρο σε διαφορες καφετεριες.
ναι φιλε μου και εγω σου ξαναλεω οτι ακομα και ετσι να ειναι δεν μπορουμε να ριχνουμε μπιχτες οτι ακομα και ο νεκρος εχει ευθυνες γιατι με τα λεγομενα σου εγω τουλαχιστον ετσι καταλαβα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε παιδιά στα site γράφουν πως είναι απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πως δεν έχει σχέση με τον χθεσινό αγώνα ή ποδοσφαιρικά γενικά.....για υπόθεση ναρκωτικών μιλάνε....κρίμα για τον νέο που χάθηκε για τον οποιονδήποτε λόγο αλλά μάλλον δεν έγινε για αθλητικές διαφορές......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ρε παιδιά στα site γράφουν πως είναι απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πως δεν έχει σχέση με τον χθεσινό αγώνα ή ποδοσφαιρικά γενικά.....για υπόθεση ναρκωτικών μιλάνε....κρίμα για τον νέο που χάθηκε για τον οποιονδήποτε λόγο αλλά μάλλον δεν έγινε για αθλητικές διαφορές......
]
δεν ξερω δεν ακουσα κατι.anyway καληνυχτα παιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom