Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχω πρόβλημα με ΚΑΝΕΝΑΝ ότι και να γίνει εδώ και δεν μου αρέσει να βλέπω μέλη να αποχωρούν! Πιστεύω ότι με καταλαβαίνεις.
Εγώ έχω μοντεράτορα. Εχω με τύπους σαν τον pleasuregiver, o οποίος εχθές γάμησε ένα ολόκληρο thread με ύβρεις, χυδαιότητες και τα ίδια και τα ίδια. Δε γουστάρω τον psaxnw δε με γουστάρει, ρίξαμε 2-3 αλληλομπινελικώματα, ξεκαβλώσαμε. ΤΕΛΟΣ. Από κει και πέρα επί 5 ώρες να ξεσκίζεις ένα thread και να προκαλείς πόλεμο, ειδικά σε ένα σάιτ που δεν είναι καν αθλητικό, ε κάποιος είναι νταβάς του μαλάκα. Η εμείς που ασχολούμαστε ακόμα, ή εσείς που δεν τον στέλνετε αδιάβαστο. Δε με ενδιαφέρει τι ομάδα είναι. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βάζελος και τα ίδια θα έλεγα. Εχω ξενερώσει με αυτά που διαβάζω. Να φύγουμε όλοι οι ψιλομετριποθείς να μείνουν οι περίεργοι για να μη χρησιμοποιήσω άλλο χαρακτηρισμό να γίνει το μπουρδέλα τελεία κομ μπουρδέλο τελεία και παύλα

Επισκέπτης
H ψηφοφορία αυτή την στιγμή είναι 61% ΝΑΙ και 39% ΟΧΙ... Τι διάολο... αυτοδυναμία θα βγάζαμε!!! :cheesy:

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
file
Ο Ολυμπιακος σου φταιει ρε φιλε,που τρεις τεσσερις πρεζακηδες "οπαδοι" βαζελοι την "ειδαν" εχτες αναποδα απο την τεσσάρα και "ακουγοντας" τον προεδρο σας και τις φυλλαδες σας,βγηκανε να "γ..νε τον π..η τον Ολυμπιακο"  και κλεισανε σπιτια ?
Για το περυσινο,το οτι φταιει η Αστυνομια κυριως,φταιει,διοτι τους πηγαιναν "συνοδεια" μεχρι τον Σταυρό,και μετα την έκαναν με ελαφρα πηδηματακια!!!!
Παντως οσο υπαρχει η κατασταση με την ανεργια και τα λοιπα,δεν θα αλλαξει τιποτα - και οι αγγλοι καταργησαν τον χουλιγκανισμο στα γηπεδα,αλλα καθε εβδομαδα γινεται σφαγη στους δρομους και στις παμπ !
Δουλεια στους πιτσιρικαδες και ευκαιρειες να κανουν καλυτερα πραγματα στην ζωη τους απο τα υπογεια και τα ισογεια των..."παλεφιπ" και λοιπων "οργανωσεων" και "κλαμπ" !!!
φιλε εισαι μονοπλευρος τα κοτες πελατες ο κοκκαλης τα ειπε πρωτος οι συνδεσμοι με πληρωμενα ενοικια και νοβα κλπ δικοι σας ειναι οι οργανωμενοι στρατοι με σουγιαδες σε κουτες βρεθηκαν οχι στην παλεφιπ στην καλλιθεα και τα κιλα με τα ναρκωτικα δικο σας δημιουργημα ειναι απολαυστε το,μην κλαιγεστε αδικα κ κροκοδειλια.πετρες στην λεωφορο δεν φυγανε ποτε ουτε σκιζανε την φυσουνα οπως στην ριζουπολη,εσεις καμαρωνατε για τον τακη κ τον αλεκο ο οποιος πλεον συχναζει στα επισημα γιατι αραγε?τα μαλακισμενα τα χθεσινα ηδη τα πιασανε?τους αλλους?την πληρωσε ενας ασχετος που ειχε παει να δει την ομαδα του,να χαιρεστε τους χρηματοδοτουμενους στρατους σας.κ λες και το απιστευτο για περσι φταιει η αστυνομια!!!!!!!!!!!!!!1111

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Oι δράστες είναι άλλοι φίλε μου... Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης και όλα αυτά τα ΜΕΓΑΛΑ λαμόγια. Ο συγκεκριμένος δράστης της χθεσινής δολοφονίας είναι ένα απλό πιονάκι "πετάει ο γάιδαρος? πετάει!". Στην εισβολή των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν, οι δολοφόνοι ήταν τα 22χρονα φανταράκια ή οι Μπους, Μπλερ, Κόλιν Πάουελ και ΣΙΑ? Το ότι έκλεισε ο Πουλιάδης, ο μεγαλύτερος διανομέας προϊόντων πληροφορικής στην Ελλάδα, φταίει η τηλεφωνήτρια του κέντρου ή μήπως ο Θανασάκης ο ίδιος?

Think about it, θα βρεις άλλα 1000 τέτοια πραδείγματα! ;)

Αλλά φυσικά, δεν πρόκειται να τιμωρθηούν ποτέ, το ξέρουμε ΚΑΙ το ξέρουν και οι ίδιοι.
Φιλε οταν ο πιτσιρικας δεν εχει δουλεια καλη,να βγαλει τα φραγκάκια του και να παρει την γκομενα να παει να γλεντησει,να αποκτησει ενα ενδιαφερον,κτλπ,και "οπαδος" θα γινει,και θα μπλεξει,και το μονο ενδιαφερον του θα ειναι η μανουρα,και,και,και !!!
Οταν δε βλεπει εδω στην ψωροκωσταινα,τον π.χ. "επωνυμο" με την κόκα να αλωνιζει και να την βγαζει λαδι,τους πολιτικους και τα χαλια τους,την χλιδατη ΤΒ,και τα χαϊλικια ολα,και περισσοτερο την ΑΝΕΡΓΙΑ,και στο σπιτι του να υπαρχει φτωχεια και προβληματα (βλεπε φιλοπουλος),που θα βρει αποκουμπι ? στην "παλεφιπ" στο "κλαμπ" στην "οργάνωση" !!!!!!
Και ο γονιος που αγωνιζεται στο μεροκαματο,οσο και να μιλησει στο παιδι του,στις ηλικιες που βραζει το αιμα,οπως ειναι αυτες,δεν θα κανει πολλα,οπως φαινεται.
Η λυση ειναι μονο στο κωλοκράτος.Τελος.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
431
Πόντοι
26
Τελικα αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται.Ολα αρχιζουν απο της Αθλητικες εφημεριδες που φανατιζουν τον κοσμο.ΕΙναι δυνατον σε μια μικρη χωρα οπως η χωρα μας να υπαρχουν τοσες Αθλητικες[ΟΠΑΔΙΚΕΣ]εφημεριδες ;;;;; :headbang: :headbang:
Στην Γερμανια πχ που υπαρχει ΜΟΝΟ το KICKER,η ενημερωση και ο χωρος καταχωρισης για τα νεα των ομαδων στο περιοδικο ειναι σχεδον ιδιος.Χωρις φανατισμους και με ΣΩΣΤΗ ενιμερωση.Και τα γηπεδα τους  ειναι Τ Ι Γ Κ Α !!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καιρος ηταν για αυτο το poll με τις μαλακιες να φανατιζουν τον κοσμο αδικα και να χαλανε το κλιμα των forums  καθε μια και δυο.

υπαρχουν 500 οπαδικα forums στο net. οποιος γουσταρει να γαμαει η ομαδα του αντι για τον ιδιο ας τραβιξει εκει να βγαλει τα κομπλεξ και τα αποθημενα του και ας σταματισει να πριζει τ αρχιδια των υπολοιπων.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
file φιλε εισαι μονοπλευρος τα κοτες πελατες ο κοκκαλης τα ειπε πρωτος οι συνδεσμοι με πληρωμενα ενοικια και νοβα κλπ δικοι σας ειναι οι οργανωμενοι στρατοι με σουγιαδες σε κουτες βρεθηκαν οχι στην παλεφιπ στην καλλιθεα και τα κιλα με τα ναρκωτικα δικο σας δημιουργημα ειναι απολαυστε το,μην κλαιγεστε αδικα κ κροκοδειλια.πετρες στην λεωφορο δεν φυγανε ποτε ουτε σκιζανε την φυσουνα οπως στην ριζουπολη,εσεις καμαρωνατε για τον τακη κ τον αλεκο ο οποιος πλεον συχναζει στα επισημα γιατι αραγε?τα μαλακισμενα τα χθεσινα ηδη τα πιασανε?τους αλλους?την πληρωσε ενας ασχετος που ειχε παει να δει την ομαδα του,να χαιρεστε τους χρηματοδοτουμενους στρατους σας.κ λες και το απιστευτο για περσι φταιει η αστυνομια!!!!!!!!!!!!!!1111
Αμα δεν φταιει η αστυνομια για περυσι στον μεγαλυτερο βαθμο,(με την εννοια οτι οπως αντιδρουν αμεσα στην διαδηλωση εξω απο την βουλη,για να προστατεψουν τα αφεντικά τους,ετσι και περυσι μπορουσαν να ειχαν καθαρισει το ολο θεμα με τον ιδιο τροπο),ποιος φταιει τοτε ?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
file φιλε εισαι μονοπλευρος τα κοτες πελατες ο κοκκαλης τα ειπε πρωτος οι συνδεσμοι με πληρωμενα ενοικια και νοβα κλπ δικοι σας ειναι οι οργανωμενοι στρατοι με σουγιαδες σε κουτες βρεθηκαν οχι στην παλεφιπ στην καλλιθεα και τα κιλα με τα ναρκωτικα δικο σας δημιουργημα ειναι απολαυστε το,μην κλαιγεστε αδικα κ κροκοδειλια.πετρες στην λεωφορο δεν φυγανε ποτε ουτε σκιζανε την φυσουνα οπως στην ριζουπολη,εσεις καμαρωνατε για τον τακη κ τον αλεκο ο οποιος πλεον συχναζει στα επισημα γιατι αραγε?τα μαλακισμενα τα χθεσινα ηδη τα πιασανε?τους αλλους?την πληρωσε ενας ασχετος που ειχε παει να δει την ομαδα του,να χαιρεστε τους χρηματοδοτουμενους στρατους σας.κ λες και το απιστευτο για περσι φταιει η αστυνομια!!!!!!!!!!!!!!1111
Ενω εσυ εισαι αντικημενικος.

Επισκέπτης
Φιλε οταν ο πιτσιρικας δεν εχει δουλεια καλη,να βγαλει τα φραγκάκια του και να παρει την γκομενα να παει να γλεντησει,να αποκτησει ενα ενδιαφερον,κτλπ,και "οπαδος" θα γινει,και θα μπλεξει,και το μονο ενδιαφερον του θα ειναι η μανουρα,και,και,και !!!

Τα είπες όλα μόνος σου. Τονίζω λίγο τις λέξεις που χρησιμοποίησες:

"Φιλε οταν ο πιτσιρικας δεν εχει δουλεια καλη,να βγαλει τα φραγκάκια του και να παρει την γκομενα να παει να γλεντησει, να αποκτησει ενα ενδιαφερον,κτλπ..."

Πιτσιρικάς (δηλαδή απόφοιτος Λυκείου 17-18 χρονών), δουλειά καλή (δηλαδή διευθύνων σύμβουλος?), φραγκάκια (δηλαδή πάνω από 2χίλιαρο), γκόμενα (για να την πληρώνει και να αισθάνεται κάποιος), γλεντήσει (μπουζούκια, 500 ευρώ στα λουλούδια μόνο), ενδιαφέρον (δηλαδή????)....

Αυτές οι έννοιες δεν κολλάνε φιλαράκο... πιτσιρικάς που να έχει ΚΑΛΗ δουλειά, να βγάζει ΚΑΛΑ λεφτά έτσι ώστε να ΜΠΟΡΕΙ να διασκεδάσει την γκόμενα όπως θέλει, δεν υπάρχει σε κανένα κράτος, ούτε στην Αμερική που υποτίθεται είναι το πλουσιότερο κράτος με τις περισσότερες ευκαιρίες.

Σε παραπέμπω στο thread www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,20210.0]Οι Χλιδάνεργοι[/url] για να καταλάβεις.

Έχουμε βρει μια καραμέλα και την πιπιλάμε... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! Κι ερωτώ: ΠΟΙΟΙ απαρτίζουν ένα κράτος? Τα δέντρα ή τα κτίρια? (η ερώτηση φυσικά είναι ρητορική).

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
καιρος ηταν για αυτο το poll με τις μαλακιες να φανατιζουν τον κοσμο αδικα και να χαλανε το κλιμα των forums  καθε μια και δυο.

υπαρχουν 500 οπαδικα forums στο net. οποιος γουσταρει να γαμαει η ομαδα του αντι για τον ιδιο ας τραβιξει εκει να βγαλει τα κομπλεξ και τα αποθημενα του και ας σταματισει να πριζει τ αρχιδια των υπολοιπων.
Φιλε μου
Τ "αρχιδια των υπολοίπων" θα μπορουσαν να μην πρίζονται αν δεν εκαναν κλικ σε αθλητικά ποστ.
Αφου κάνουν το πιο πιθανό ειναι να τουσ γουστάρουν τα πρισμένα αρχίδια.....
Φιλικά

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγω κρινω και τους 2 και με επιχειρηματα,εσυ απλα πετας μια κουβεντα και νομιζεις οτι κατι ειπες στην παλεφιπ που ανεφερε το παιδι δεν εχει βρεθει ποτε τπτ,εγω δεν ανεφερα μονοπλευρα πορτο λεονε η θυρα 7,καταδικασα και τα 2 αλλα αν πιστευεται οτι πχ περσι εφταιγε η αστυνομια κριμα για σας παιδια και την αντικειμενικοτητα σας.τι να πω δηλαδη,οτι για χθες οτι εφταιγε η καφετερια που ηταν ανοιχτη εκεινη την ωρα.....

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δεν είναι θέμα χρημάτων ατομικά.Δεν μπορεί ένας 17χρονος να έχει λεφτά.Μπορεί όμως να έχουν οι γονείς του μια άνεση,να του δίνουν χαρτζιλίκι να πάει στο σινεμά,να πάει να πιει έναν καφέ,ακόμα και να πάει σε ένα μπουρδέλο να γαμήσει.Αλλά οι περισσότερες οικογένειες δεν τα βγάζουν πέρα.Τον βομβαρδίζουν και με τις διαφημίσεις και τις κατευθυνόμενες σειρές και ταινίες,που όλα τα παρουσιάζουν ως ιδανικά,και "δένει το γλυκό".Οι πιτσιρικάδες έχουν ξεχάσει το ρήμα "παίζω".Τσιγάρο,"μαγκιά",και αραλίκι...Σε αυτό ευθύνονται και οι οικογένειες,και το σχολείο.Βέβαια,πώς να ασχοληθούν οι γονείς με τα παιδιά τους;Όταν φεύγουν πριν ξημερώσει για τη δουλειά,κι έρχονται το βράδυ;Όταν το παιδί,είναι "πνυγμένο" με τα φροντιστήρια και τις μαλακίες,που θα τον οδηγήσουν στην ανεργία...Και αυτό το σκέφτεται και βρίσκει διεξόδους στις ομάδες.Εκεί που γίνεται αποδεκτός.Αφού δεν έχει γίνει από το "φυσιολογικό" σύστημα...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω κρινω και τους 2 και με επιχειρηματα,εσυ απλα πετας μια κουβεντα και νομιζεις οτι κατι ειπες στην παλεφιπ που ανεφερε το παιδι δεν εχει βρεθει ποτε τπτ,εγω δεν ανεφερα μονοπλευρα πορτο λεονε η θυρα 7,καταδικασα και τα 2 αλλα αν πιστευεται οτι πχ περσι εφταιγε η αστυνομια κριμα για σας παιδια και την αντικειμενικοτητα σας.τι να πω δηλαδη,οτι για χθες οτι εφταιγε η καφετερια που ηταν ανοιχτη εκεινη την ωρα.....
Στην λαυριου εφταιγαν οι Ολυμπιακοι και οι Παναθηναικοι που πηγαν να πλακοθουν.
Οσον αφορα τους συνδεσμους ουτε στην πεφο εχει βρεθει ποτε τιποτα ενω στους συνδεσμους της 7 της 13 και στους cocneys ξερουμε ολοι τι γινεται και δεν μιλαω για ολους αλλα για τους περισοτερους συνδεσμους.
Σε καλυψα τωρα η πρεπει να γραψω μυθιστορημα για να καταλαβεις?

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν θα σαι καλος γραψε κανα παραμυθακι

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Στην λαυριου εφταιγαν οι Ολυμπιακοι και οι Παναθηναικοι που πηγαν να πλακοθουν.
Οσον αφορα τους συνδεσμους ουτε στην πεφο εχει βρεθει ποτε τιποτα ενω στους συνδεσμους της 7 της 13 και στους cocneys ξερουμε ολοι τι γινεται και δεν μιλαω για ολους αλλα για τους περισοτερους συνδεσμους.
Σε καλυψα τωρα η πρεπει να γραψω μυθιστορημα για να καταλαβεις?
Φίλε ποιοί έφταιγαν στη Λαυρίου το ξέρουν και οι πέτρες άμα η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και το ΚΡΑΤΟΣ ήθελαν θα σταμάταγε εκεί...  ΑΛΗΤΕΙΑ οι δολοφονία του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ οπαδού, αλλά φίλε τα δολοφονικά μίση άναψαν πέρσι στη Λαυρίου και δυστυχώς σε όλους τους οπάδούς- της ομάδας μου- τουλάχιστον επικρατεί το no mercy. Γι'αυτό μόνο η συστράτευση όλων να μπουν στην φυλακή οι δολοφόνοι και των δύο παιδιών θα καταλαγιάσει τα μίση. 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Εγώ έχω μοντεράτορα. Εχω με τύπους σαν τον pleasuregiver, o οποίος εχθές γάμησε ένα ολόκληρο thread με ύβρεις, χυδαιότητες και τα ίδια και τα ίδια. Δε γουστάρω τον psaxnw δε με γουστάρει, ρίξαμε 2-3 αλληλομπινελικώματα, ξεκαβλώσαμε. ΤΕΛΟΣ. 
συγνωμη που θα σε απογοητευσω φιλε περσονα αλλα εγω δεν εχω τετοιου ειδους καταβολες....να ξεκαυλωνω με αλληλομπινελικωματα...ουτε καυλωνω,ουτε ξεκαυλωνω με ποσταρισματα σε ενα φορουμ!!!μου ειναι αδιαφορα!!!

Επισκέπτης
ρε παλικάρια ηρεμήστε λίγο με αυτό τον τρόπο δεν βγαίνει άκρη, κάποτε πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε και να ακούμε τι λέει και ο άλλος και να τον αντιμετωπίζουμε πολιτισμένα. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος εχουν και τα θετικα ολα αυτα.θυμαμαι οταν επεζε η εθνικη Ελλαδος στο Ευρωπαικο τα μπουρδελακια ηταν αδεια ευχαρηστιθηκα γαμησι!!!!και οταν εχει ποδοσφαιρο ειναι τελεια ειναι αδεια σε παρακαλανε να περασεις!!!!!καλητερα να πηγαινουνε να δερνονται!!!εγω παντος προτιμαω αλλιως να ξεκαυλωνω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom