Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

[size=12pt]                    Ν          Τ          Ρ          Ο          Π          Η    [/size]     

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και γαμω τα σχολια και τις προτασεις κανουν ορισμενοι. Αλλα εγω εχω καλυτερες ιδεες.
Λεω λοιπον πριν απο καθε ματς, να βγαινουν τα τανκς στους δρομους, να αιρεται το απορητο των συνδιαλεξεων, χαφιεδες με κουκουλες να κυκλοφορουν εξω απο γηπεδα καφετεριες  στεκια και να "δινουν στην αστυνομια" οποιους φαινονται υποπτοι για επεισοδια. Τιμωριες για τους υπαιτιους επεισοδιων προτεινω : Δημοσιος λιθοβολισμος, μαστιγωμα απαγορευση εισοδου στα μπορδελα για 10 χρονια.

Ωραία, να δεχτώ ότι είμαστε ακραίοι. Και ποια είναι η λύση για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών αυτών στρατών? Να εκφράζουμε κάθε φορά την συμπάθεια μας στον πατέρα και στην μάνα του εκάστοτε θύματος και να ευχαριστούμε τον θεό που δεν είμασταν εμείς οι άτυχοι να βρεθούμε στην θέση του? Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει. Δεν κολλάνε πλέον να μπαίνουν σε δημόσιους χώρους και να τραβάνε έξω τα θύματα τους και να τα μαχαιρώνουν.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ωραία, να δεχτώ ότι είμαστε ακραίοι. Και ποια είναι η λύση για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών αυτών στρατών? Να εκφράζουμε κάθε φορά την συμπάθεια μας στον πατέρα και στην μάνα του εκάστοτε θύματος και να ευχαριστούμε τον θεό που δεν είμασταν εμείς οι άτυχοι να βρεθούμε στην θέση του? Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει. Δεν κολλάνε πλέον να μπαίνουν σε δημόσιους χώρους και να τραβάνε έξω τα θύματα τους και να τα μαχαιρώνουν.
+100000000000

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχεις κατι στο νου σου?
45376 Posts
235 Topics
ειναι τα αθλητικα θεματα.....
ΜΑΚΡΑΝ περισσοτερα απο οποιοδηποτε αλλη ενοτητα....
ΔΕΝ σου κανει εντυπωση ΓΙΑΤΙ δεν σβηνωντε υβριστικα και προκλητικα ποστ....?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
45376 Posts
235 Topics
ειναι τα αθλητικα θεματα.....
ΜΑΚΡΑΝ περισσοτερα απο οποιοδηποτε αλλη ενοτητα....
ΔΕΝ σου κανει εντυπωση ΓΙΑΤΙ δεν σβηνωντε υβριστικα και προκλητικα ποστ....?
ακομα και ετσι να ειναι να ξερεις οτι πολλοι χρηστες εχουν φυγει η εχουν σταματησει να ποσταρουν επειδη υπαρχουν καφροι εδω. πιστευω οτι αν το αποτελεσμα ειναι να σβηστουν τοτε θα γινει.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια μην συγγκρινετε το περσινό της Λαυρίου με αυτό....
Ολοι εμεις που δεν ειμαστε καφροι και αληταμπουρες δεν ειμασταν στο προγραμματισμένο ραντεβού της Λαυρίου και ειμαστε μια χαρα....
Αλλα για φανταστείτε γυριζοντας απο το γηπεδο και φορόντας την φανελα της ομαδας σας να πινατε ενα ποτάκι καπου και να σας την πεφτανε και να σας σουγιαδιάζανε???/
Αυτό ειναι καθαρότατη εν ψυχρό δολοφονία.....
Το άλλο ειναι ηθελημένη συμετοχή σε έναν "πολεμο" με καδρόνια μαχαίρια και πολλα άλλα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Παιδια μην συγγκρινετε το περσινό της Λαυρίου με αυτό....
Ολοι εμεις που δεν ειμαστε καφροι και αληταμπουρες δεν ειμασταν στο προγραμματισμένο ραντεβού της Λαυρίου και ειμαστε μια χαρα....
Αλλα για φανταστείτε γυριζοντας απο το γηπεδο και φορόντας την φανελα της ομαδας σας να πινατε ενα ποτάκι καπου και να σας την πεφτανε και να σας σουγιαδιάζανε???/
Αυτό ειναι καθαρότατη εν ψυχρό δολοφονία.....
Το άλλο ειναι ηθελημένη συμετοχή σε έναν "πολεμο" με καδρόνια μαχαίρια και πολλα άλλα...
καπως ετσι με τη διαφορα οτι το παιδι δεν φοραγε καποιο διακριτικο που ειναι ακομα χειροτερο γιατι σημαινει οτι οι δολοφονοι τον ξεραν οτι ειναι γαυρος

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ακομα και ετσι να ειναι να ξερεις οτι πολλοι χρηστες εχουν φυγει η εχουν σταματησει να ποσταρουν επειδη υπαρχουν καφροι εδω. πιστευω οτι αν το αποτελεσμα ειναι να σβηστουν τοτε θα γινει.
ναι αλλα αυτοι που εχουν μεινει ποσταρουν ΚΑΙ με το παραπανω...
κατι το οποιο σημαινει ποστ ποστ ποστ επισκεψεις αναγνωσεις ......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι αλλα αυτοι που εχουν μεινει ποσταρουν ΚΑΙ με το παραπανω...
κατι το οποιο σημαινει ποστ ποστ ποστ επισκεψεις αναγνωσεις ......
μα φιλε πιο πολυ μετραει σε ενα σαιτ το νουμερο των χρηστων και των επισκεψεων παρα τα ποστ. αλλα θα σου πω οτι μπαινοντας ενας νεος στο σαιτ θελοντας μονο να μιλησει η να συλεξει πληροφοριες σχετικα με τον πληρωμενο ερωτα και βλεπει μονο αθλητικα πιστεψε με δεν θα μεινει . υπαρχουν χιλιαδες αλλα φορουμ με αθλητικα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλημερα!!κακη ψυχρη κι αναποδη...μπηκα ολας χαρα να δω την καζουρα στους πρασινους και ειδα αυτο το αισχος....
Αλλο ενα παλικαρι δυστηχως θυμα αυτου του μαλακισμενου πολεμου...
Θερμα συλληπητηρια στην οικογενια του αν και τι να τα κανουν οι ανθρωποι...
Θεωρω το χθεσινο γεγονος πολυ τραγικο,σε συγκριση με την Λαυριου παιδια ας ειμαστε ρεαλιστες...
ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΙΟΥ,ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ,δεν ηταν απλα περαστικοι....
Το χθεσινο θυμα επινε απλα το ποτο του και τον σκοτωσαν....
Η ουσια δεν αλλαζει...Δυο νεοι ανθρωποι ειναι νεκροι....
Αλλα εγω προσωπικα,ποτε δεν θα πηγαινα σε ενα ραντεβου για ξυλο,ενω για ποτο σε καφετερια θα πηγαινα μετα απο εναν αγωνα...Οποιος καταλαβε,καταλαβε....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Νεκρός οπαδός του Ολυμπιακού!

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ένα ντέρμπι αιωνίων βάφτηκε με αίμα, λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τα μαύρα γεγονότα στη Λαυρίου. Αυτή τη φορά θύμα ήταν οπαδός του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του! Η αστυνομία υποστηρίζει πως ίσως να μην έχει σχέση το περιστατικό με το ντέρμπι αλλά να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι αυτόπτες μάρτυρες όμως υποστηρίζουν το αντίθετο.

Σε καφετέρια στην Λούτσα, δύο οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους και μαχαιρώθηκαν στο σώμα τους. Δυστυχώς ο ένας δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε ενώ ο άλλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο "Σωτηρία" όπου διακομίστηκε για να εγχειρηθεί, από το Γενικό Κρατικό.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος, που υποστήριξε πως πρόκειται για παναθηναϊκούς και μίλησε δακρυσμένος για εκδίκηση: "Είχαμε πάει στο γήπεδο, γυρίσαμε σπίτι και μου λέει "Μπαμπά πάω να πιω ένα ποτό στην καφετέρια που πηγαίνω".

Μετά μας πήρανε τηλέφωνο και μας είπανε ότι μπήκανε κάποιοι παναθηναϊκοί και μαχαίρωσαν τα παιδιά. Τον έχασα το γιο μου, τον έχασα. Αλλά θα μάθω, θα βρω ποιος το έκανε...

Τους χτυπήσανε με λάμα και στη συνέχεια με σουγιάδες τους μαχαίρωναν. Δεν είχε διαμάχες με κανέναν. Τι να κάνω; Το μόνο που θα κάνω είναι να μάθω ποιος το έκανε! Ένα γιο είχα και δύο κόρες!

Αυτό που θα κάνω είναι να "φάω" και εγώ ένα, δύο, τρεις, όσους μπορώ! Δεν με σταματάει κανένας... Είμαι 67 χρονών τελείωσε για εμένα η ζωή μου... Ας κατέβει ο Θεός ο ίδιος... Ας με πάνε φυλακή... Εγώ θα τους σκοτώσω...".

Από μαρτυρία κάποιας ιδιοκτήτριας άλλης καφετέριας, φίλαθλοι άλλης ομάδας έμπαιναν στις καφετέριες για να προκαλέσουν φασαρία.

Η ίδια έκλεισε την καφετέρια της προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Τότε μπήκανε στην καφετέρια που ήταν το θύμα και στη συνέχεια αφού τους βγάλανε έξω αρχίσανε να τους χτυπάνε και να τους μαχαιρώνουν.

Τα λογια ειναι περητα... :'( :'( :'( :'(
Κοίτα και εγώ είμαι Ολυμπιακός και θα συμφωνίσω μαζί σου...Είπαμε να υποστηρίζουμε την ομάδα μας αλλά όχοι και να σκοτωθούν παιδιά... Είναι κρίμα... :( :( :(

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
καπως ετσι με τη διαφορα οτι το παιδι δεν φοραγε καποιο διακριτικο που ειναι ακομα χειροτερο γιατι σημαινει οτι οι δολοφονοι τον ξεραν οτι ειναι γαυρος
Νίκο αυτό δεν το ήξερα αν και δεν αλλάζει τιποτα για μένα.
Εγώ σχεδόν πάντα μετα από το γήπεδο πάω για κάνα καφέ η ποτό και επηδή πάω κατευθήαν είμαι με την φανέλα με κασκολ με καπελο του γαυρου παντα.Εχω βέβαια την τυχη να μενω Πειραιά και δεν φοβάμε να κυκλοφορίσω. Αν έμενα Γκύζη θα αλλάζε το θέμα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νίκο αυτό δεν το ήξερα αν και δεν αλλάζει τιποτα για μένα.
Εγώ σχεδόν πάντα μετα από το γήπεδο πάω για κάνα καφέ η ποτό και επηδή πάω κατευθήαν είμαι με την φανέλα με κασκολ με καπελο του γαυρου παντα.Εχω βέβαια την τυχη να μενω Πειραιά και δεν φοβάμε να κυκλοφορίσω. Αν έμενα Γκύζη θα αλλάζε το θέμα.
πρακτικα δεν αλλαζει σαν αποτελεσμα αλλα εν μερει αλλαζει διοτι οι δολοφονοι το παλικαρι το ηξεραν, ισως να ειχαν πει και δυοι κουβεντες πριν το ντερμπι οπως ολοι μας αλλωστε θα λεγαμε και το ειχαν σταμπαρει το παιδι

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μα φιλε πιο πολυ μετραει σε ενα σαιτ το νουμερο των χρηστων και των επισκεψεων παρα τα ποστ. αλλα θα σου πω οτι μπαινοντας ενας νεος στο σαιτ θελοντας μονο να μιλησει η να συλεξει πληροφοριες σχετικα με τον πληρωμενο ερωτα και βλεπει μονο αθλητικα πιστεψε με δεν θα μεινει . υπαρχουν χιλιαδες αλλα φορουμ με αθλητικα.
ΤΟΤΕ οπως ειπα και πριν.....ας τα σβησουν.....

psaxnw
με ξερεις νομιζω γιαυτο και θα σου πω κατι....
το κρατος φταιει...αφησε ατιμωρητους αυτους που επρεπε και τωρα η κατασταση δυσκολα μαζευετε...
απο το ρεπορταζ(!!!!!!) λεγετε οτι οι πρασινοι ΔΕΝ χτυπησαν στα τυφλα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
psaxnw
με ξερεις νομιζω γιαυτο και θα σου πω κατι....
το κρατος φταιει...αφησε ατιμωρητους αυτους που επρεπε και τωρα η κατασταση δυσκολα μαζευετε...
απο το ρεπορταζ(!!!!!!) λεγετε οτι οι πρασινοι ΔΕΝ χτυπησαν στα τυφλα....
ποιο κρατος ρε νικολα?εσενα οτι κι αν σου ελεγαν οτι κι αν σου εκαναν θα πηγαινες να σκοτωσεις?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε συ Νίκο, και όλοι οι άλλοι που κατά καιρούς λέτε τα ίδια και τα ίδια.
Πέρα απο το φόρουμ σε αυτό το σαιτ, εδώ και κάμποσο καιρό, έχουν δημιουργηθεί οι  κατάλογοι που φαίνονται απο πάνω μας με τα κόκκινα γράμματα. Το φόρουμ, νομίζω, λειτουργεί ως συμπληρωματικό μέσο για να ενημερωθεί κανείς. Όπως επίσης νομίζω οτι λειτουργεί και ως μέσο ανταλλαγής απόψεων.
Το πρόβλημα μας δεν είναι οτι ανταλλάσονται διάφορες απόψεις για θρησκευτικά, πολιτικά, αθλητικά αλλά το οτι ορισμένοι χάνουν το γαμημένο το μέτρο και γράφουν οτι παπαριά τους περάσει απο το άδειο κεφαλάκι τους.

Και για να δέσει και το γλυκό...
Πόσοι, απο όλους εμάς, δεν διαμαρτυρόμαστε δεξιά και αριστερά και ανεβάζουμε τον Α μοντ χουντικό και τον Β μοντ δεν ξέρω και εγώ τι, όταν κλειδώσουν ένα θρέντ ή μπανάρουν κάποιον? Οεο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποιο κρατος ρε νικολα?εσενα οτι κι αν σου ελεγαν οτι κι αν σου εκαναν θα πηγαινες να σκοτωσεις?
οχι βεβαια για αυτον τον λογο...!!!!
αλλα αμα μου σκοτωναν τον γιο μου(οπως εγινε εχτες)θα ελεγα και θα εκανα ακριβος οτι ειπε και ο δυστυχος πατερας!!!

νικ278 εγω επιμενω!!!αν οι περισσοτεροι ψηφισουν ναι ΠΡΕΠΕΙ να σβηστουν τα αθλητικα...αν και καποια μαγικα θα επηρεασουν την ψηφοφορια..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
οχι βεβαια για αυτον τον λογο...!!!!
αλλα αμα μου σκοτωναν τον γιο μου(οπως εγινε εχτες)θα ελεγα και θα εκανα ακριβος οτι ειπε και ο δυστυχος πατερας!!!

νικ278 εγω επιμενω!!!αν οι περισσοτεροι ψηφισουν ναι ΠΡΕΠΕΙ να σβηστουν τα αθλητικα...αν και καποια μαγικα θα επηρεασουν την ψηφοφορια..

Είναι αστεία αυτά που αφήνεις να αιωρούνται........θα φτάναμε σε σημείο να αλλάζαμε ψηφοφορία για να μην χάσουμε ποστ???? Κρίμα Νικ αλλά δεν θα σχολιάσω περαιτέρω.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom