σορρυ παιδια δεν το ειδα .Έχουν βάλει πιο πάνω οι χρήστες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 484
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Φιλε μου γιατι δεν κανεις πρώτος αυτην την αλλαγή που προτείνεις και να αλλαξεις αβαταρ και νικ ???????Παλικαρι αν θες να κανεις κατι ουσιοδες κλεισε ολα τα αθλητικα θρεντ....εδω ειναι ειναι παναθηναικος ολυμπιακος αεκ φορουμ....κανονικα πρεπει να μην εχει εδω τετοια θεματα εδω μπενουμε για της πουτανες και οχι για τον παο οσφπ αεκ παοκ....!!!!
MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
να μην κατηγορουμε για ολα τη χωρα και το κρατος γιατι εμεις οι πολιτες ειμαστε οι υπευθυνοι για ολα,εμεις αφηνουμε και μας τα κανουν αυτα που μας κανουν και αν δεν ξυπνησουμε και να σταματησουμε να σκοτονωμαστε για τις ομαδες,δεν γινετε τιποτα.κολοχωρα ειμαστε σε ολους τους τομεις
Καλω ολους τους υπευθυνους του σαιτ να δωσουν αμεσως τα στοιχεια (ηλεκτρονικη διευθυνση κλπ) του μελους bigpipis7 στον εισαγγελεα για τους εξης λογους¨¨
Α) για να ανακαλυφθουν τα ρεμαλια που εκτελεσαν το ατυχο παλλικαρι.
Αναφερεται στο ποστ του σε ονοματα παναθηναικων που τους λεει να
συμμορφωσουν τους αλλους στον συνδεσμο τους αρα ξερει καποιους...
Β) λεει οτι αν δεν κρεμασουν τους θρασυδειλους θα το κανουν αυτοι
που σημαινει οτι ειναι μελος της γνωστης απο τα επεισοδια συμμοριας
της θυρας 7 και προανναγγελει συνεχεια του αισχους...
Εγω ειμαι φιλαθλος του παναθηναικου αλλα θελω περισσοτερο απο ολους να τιμωρηθουν αυτοι που σκοτωσαν χθες οπως και αυτοι που σκοτωσαν στην Λαυριου και θελω να προλαβω να μην ξαναγινει αυτο πουθενα.
Δεν μπορει μια μαζα οχι μεγαλυτερη απο 500 ανθρωπους να μου στερει την χαρα του γηπεδου. Δεν μπορει κανενας να μου απαγορευει να διαχειριζομαι τον ελευθερο χρονο μου οπως θελω, να σκεφτομαι οταν εχω τον ανηψιο μου μεσα στο αυτοκινητο και φοραει φανελλα του παναθηναικου την διαδρομη μου για να μην πεσω πανω σε τιποτε συμμοριες με παπακια που δεν εχουν κανενα προβλημα να κανουν ζημιες. Και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο σκεφτονται και πολλοι γονεις ερυθρολευκων συναισθηματων οταν πανε με τα παιδια τους στο γηπεδο. Δεν μπορει ενα τσουρμο μαλακισμενων να με προβληματιζει για το μελλον. Βεβαια για ολα φταιει το κρατος που ειναι μπουρδελλο που δεν υπαρχει δικαιοσυνη, που ειναι εξω οι δολοφονοι του καθε παναθηναικου και ολυμπιακου οπαδου, αυτοι δινουν στο καθε bigpipis7 αλλα και στον οποιονδηποτε bigpipis13 ΄΄η 21 το δικαιωμα να βγαινουν να λενε οτι θελουν (γιατι το καλυτερο που μπορω να πω ειναι οτι λεει οτι θελει) και να συνεχιζεται η μαλακια. Νοιωθω οτι εχουμε ευθυνη ολοι οσοι σκεφτομαστε υγειως εδω , και νομιζω οτι ειμαστε οι περισσοτεροι, μεσα και πρεπει να αναλαβουμε τις ευθυνες μας. Αλιμονο οταν χανει η ομαδα μας να παιρνουμε ενα μαχαιρι και να σκοτωνουμε ανθρωπους που πινουν καφε ελεος. Ειναι λογικο και επακολουθο οταν χανει η ομαδα σου να σου κανουν πλακα οπως και συ κανεις τα ιδια οταν τους κερδιζεις αλλα μεχρι ενα σημειο. Εδω μιλαμε για νεκρους εχετε υποχρεωση ολοι οι διαχειριστες του σαιτ να δωσετε αμεσως τα στοιχεια του συγκεκριμενου μελους οπως και ολων των μελων που λενε αντιστοιχα πραγματα στον εισαγγελεα (ανεξαρτητου ομαδας) μηπως και συμβαλλουμε και εμεις σε κατι καλο οπως ηδη συμβαλλουμε στην ενημερωση γυρω απο το σεξ. Ειμαστε εξισου συνυπευθυνοι αν γνωριζουμε και δεν το λεμε
Α) για να ανακαλυφθουν τα ρεμαλια που εκτελεσαν το ατυχο παλλικαρι.
Αναφερεται στο ποστ του σε ονοματα παναθηναικων που τους λεει να
συμμορφωσουν τους αλλους στον συνδεσμο τους αρα ξερει καποιους...
Β) λεει οτι αν δεν κρεμασουν τους θρασυδειλους θα το κανουν αυτοι
που σημαινει οτι ειναι μελος της γνωστης απο τα επεισοδια συμμοριας
της θυρας 7 και προανναγγελει συνεχεια του αισχους...
Εγω ειμαι φιλαθλος του παναθηναικου αλλα θελω περισσοτερο απο ολους να τιμωρηθουν αυτοι που σκοτωσαν χθες οπως και αυτοι που σκοτωσαν στην Λαυριου και θελω να προλαβω να μην ξαναγινει αυτο πουθενα.
Δεν μπορει μια μαζα οχι μεγαλυτερη απο 500 ανθρωπους να μου στερει την χαρα του γηπεδου. Δεν μπορει κανενας να μου απαγορευει να διαχειριζομαι τον ελευθερο χρονο μου οπως θελω, να σκεφτομαι οταν εχω τον ανηψιο μου μεσα στο αυτοκινητο και φοραει φανελλα του παναθηναικου την διαδρομη μου για να μην πεσω πανω σε τιποτε συμμοριες με παπακια που δεν εχουν κανενα προβλημα να κανουν ζημιες. Και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο σκεφτονται και πολλοι γονεις ερυθρολευκων συναισθηματων οταν πανε με τα παιδια τους στο γηπεδο. Δεν μπορει ενα τσουρμο μαλακισμενων να με προβληματιζει για το μελλον. Βεβαια για ολα φταιει το κρατος που ειναι μπουρδελλο που δεν υπαρχει δικαιοσυνη, που ειναι εξω οι δολοφονοι του καθε παναθηναικου και ολυμπιακου οπαδου, αυτοι δινουν στο καθε bigpipis7 αλλα και στον οποιονδηποτε bigpipis13 ΄΄η 21 το δικαιωμα να βγαινουν να λενε οτι θελουν (γιατι το καλυτερο που μπορω να πω ειναι οτι λεει οτι θελει) και να συνεχιζεται η μαλακια. Νοιωθω οτι εχουμε ευθυνη ολοι οσοι σκεφτομαστε υγειως εδω , και νομιζω οτι ειμαστε οι περισσοτεροι, μεσα και πρεπει να αναλαβουμε τις ευθυνες μας. Αλιμονο οταν χανει η ομαδα μας να παιρνουμε ενα μαχαιρι και να σκοτωνουμε ανθρωπους που πινουν καφε ελεος. Ειναι λογικο και επακολουθο οταν χανει η ομαδα σου να σου κανουν πλακα οπως και συ κανεις τα ιδια οταν τους κερδιζεις αλλα μεχρι ενα σημειο. Εδω μιλαμε για νεκρους εχετε υποχρεωση ολοι οι διαχειριστες του σαιτ να δωσετε αμεσως τα στοιχεια του συγκεκριμενου μελους οπως και ολων των μελων που λενε αντιστοιχα πραγματα στον εισαγγελεα (ανεξαρτητου ομαδας) μηπως και συμβαλλουμε και εμεις σε κατι καλο οπως ηδη συμβαλλουμε στην ενημερωση γυρω απο το σεξ. Ειμαστε εξισου συνυπευθυνοι αν γνωριζουμε και δεν το λεμε
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καμένοι και διατεθιμένοι να σκοτώσουν θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι να τους αποτρέπεις ως κράτος και να τους κάνεις να το σκέφτονται δύο φορές πριν μαλακιστούν. Σπάστου τα δόντια μέσα στο αστυνομικό τμήμα και μετά βγάλτον να δώσει συνέντευξη κλαψουρίζοντας με τα αίματα. Αυτό θα αποτρέψει όλους τους επόμενους κουραδόμαγκες. Αν αφήσουμε και άλλο έτσι την κατάσταση αυτοί είναι ικανοί να κάνουν ντου και σε νηπιαγωγεία.
μακαρι να ηταν ετσι αδερφε αλλα δυστυχως επειδη το 99% των ανθρωπων που κανουν κατι τετοιο ειναι υπο την επιρια ναρκωτικων δεν εχει αντικρισμα διοτι δεν μπορει να σκεφτει αυτα που λες.Καμένοι και διατεθιμένοι να σκοτώσουν θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι να τους αποτρέπεις ως κράτος και να τους κάνεις να το σκέφτονται δύο φορές πριν μαλακιστούν. Σπάστου τα δόντια μέσα στο αστυνομικό τμήμα και μετά βγάλτον να δώσει συνέντευξη κλαψουρίζοντας με τα αίματα. Αυτό θα αποτρέψει όλους τους επόμενους κουραδόμαγκες. Αν αφήσουμε και άλλο έτσι την κατάσταση αυτοί είναι ικανοί να κάνουν ντου και σε νηπιαγωγεία.
τιποτα δεν θα γινει πολεμιστη και αυτη η ιστορια θα συνεχιστει αφου δεν υπαρχει βουληση να σταματησει απο πλευρας πολιτειας..και καλα θα φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο θα λενε παλι και τι εγινε..τα δαμε..κλεισαν 5 συνδεσμοι και ολοι πηγαν στους αλλους που δεν εκλεισαν..μηπωσ καποιοι βολευονται με ολα αυτα?Καμένοι και διατεθιμένοι να σκοτώσουν θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι να τους αποτρέπεις ως κράτος και να τους κάνεις να το σκέφτονται δύο φορές πριν μαλακιστούν. Σπάστου τα δόντια μέσα στο αστυνομικό τμήμα και μετά βγάλτον να δώσει συνέντευξη κλαψουρίζοντας με τα αίματα. Αυτό θα αποτρέψει όλους τους επόμενους κουραδόμαγκες. Αν αφήσουμε και άλλο έτσι την κατάσταση αυτοί είναι ικανοί να κάνουν ντου και σε νηπιαγωγεία.
ασε που θασκασουν τιποτα μεγαλοδικηγοροι και αντε μετα να βγαλει κανεις ακρη..μακαρι να ηταν ετσι αδερφε αλλα δυστυχως επειδη το 99% των ανθρωπων που κανουν κατι τετοιο ειναι υπο την επιρια ναρκωτικων δεν εχει αντικρισμα διοτι δεν μπορει να σκεφτει αυτα που λες.
MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
λοιπον εγω λεω να χαλαρωσετε ολοι,απο ακρη σε ακρη.εγω ψηφισα οχι.να μην καταργηθουν τα οπαδικα.γιατι να καταργηθουν δηλαδη?μηπως θελετε να μας πειτε οτι τα θρεντ φταινε γι'αυτο που επαθε το παλικαρι?απλα να μπουνε καποιο ποιο αυστηροι κανονισμοι.δηλαδη ολοι εμεις που θελουμε να κανουμε πλακιτσα και να περασει η ωρα μας και που πικαρουμε τον αντιπαλο με "ομορφο τροπο",καναμε τιποτα?
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Νομίζω ότι ότι και να πίνουν την γλώσσα της σφαλιάρας την καταλαβαίνουν πολύ καλά. Απλώς έχουν συνηθήσει να τους χαϊδεύουν και να τους δίνουν τους καλύτερους δικηγόρους που τους βγάζουν έξω σε μια μέρα. Αυτά τα ζώα αντιμετωπίζονται μόνο δυναμικά.
ετσι ειναι,και εγω οχι ψηφισα..αλλωστε τι να λεει και αν κλεισουν?αυτοι που κανουν χοντραδες πανε και διπλα και παραδιπλα σε μπλογκς οπαδων...εμεις θα τουσ αλλαξουμε?λοιπον εγω λεω να χαλαρωσετε ολοι,απο ακρη σε ακρη.εγω ψηφισα οχι.να μην καταργηθουν τα οπαδικα.γιατι να καταργηθουν δηλαδη?μηπως θελετε να μας πειτε οτι τα θρεντ φταινε γι'αυτο που επαθε το παλικαρι?απλα να μπουνε καποιο ποιο αυστηροι κανονισμοι.δηλαδη ολοι εμεις που θελουμε να κανουμε πλακιτσα και να περασει η ωρα μας και που πικαρουμε τον αντιπαλο με "ομορφο τροπο",καναμε τιποτα?
Επισκέπτης
Και γαμω τα σχολια και τις προτασεις κανουν ορισμενοι. Αλλα εγω εχω καλυτερες ιδεες.
Λεω λοιπον πριν απο καθε ματς, να βγαινουν τα τανκς στους δρομους, να αιρεται το απορητο των συνδιαλεξεων, χαφιεδες με κουκουλες να κυκλοφορουν εξω απο γηπεδα καφετεριες στεκια και να "δινουν στην αστυνομια" οποιους φαινονται υποπτοι για επεισοδια. Τιμωριες για τους υπαιτιους επεισοδιων προτεινω : Δημοσιος λιθοβολισμος, μαστιγωμα απαγορευση εισοδου στα μπορδελα για 10 χρονια.
Λεω λοιπον πριν απο καθε ματς, να βγαινουν τα τανκς στους δρομους, να αιρεται το απορητο των συνδιαλεξεων, χαφιεδες με κουκουλες να κυκλοφορουν εξω απο γηπεδα καφετεριες στεκια και να "δινουν στην αστυνομια" οποιους φαινονται υποπτοι για επεισοδια. Τιμωριες για τους υπαιτιους επεισοδιων προτεινω : Δημοσιος λιθοβολισμος, μαστιγωμα απαγορευση εισοδου στα μπορδελα για 10 χρονια.
η ερωτηση του πολλ με το θεμα του τοπικ ειναι ΑΣΧΕΤΑ!!!
κλειστε τα αθλητικα θεματα στο φορουμ και θα σταματησει η βια στα ελληνικα γηπεδα....
τοσο μυαλο εχετε τετοια λετε....
ΑΝ θελετε να κανετε κατι ΔΙΩΞΤΕ απο το σαιτ οσους προκαλουν την βια οσους βριζουν και οσους τα κανουν μπαχαλο....
κλειστε τα αθλητικα θεματα στο φορουμ και θα σταματησει η βια στα ελληνικα γηπεδα....
τοσο μυαλο εχετε τετοια λετε....
ΑΝ θελετε να κανετε κατι ΔΙΩΞΤΕ απο το σαιτ οσους προκαλουν την βια οσους βριζουν και οσους τα κανουν μπαχαλο....
φιλε μου δε συμφωνω διοτι σου λεω οτι οταν ο αλλος ειναι μαστουρης δεν μπορει να καταλαβει τις συνεπειες οτι θα δολοφονισει θα καταλαβει νομιζεις οτι θα φαει ξυλο? οχι φιλε.Νομίζω ότι ότι και να πίνουν την γλώσσα της σφαλιάρας την καταλαβαίνουν πολύ καλά. Απλώς έχουν συνηθήσει να τους χαϊδεύουν και να τους δίνουν τους καλύτερους δικηγόρους που τους βγάζουν έξω σε μια μέρα. Αυτά τα ζώα αντιμετωπίζονται μόνο δυναμικά.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Καλημερα.Οσο καλη μπορει να ειναι μια μερα οταν ξυπνασ και ακους οτι κατι ανεγκεφαλοι στερησαν την ζωη καποιου επειδη φοραει αλλο χρωμα κασκολ.Ενας Ουαλος φιλος μου εχει πει το καλυτερο.Το ραγμπι ειναι ενα βαρβαρο αθλημα που το παρακολουθουν κυριοι,ενω το ποδοσφαιρο ενα αθλημα κυριων που το παρακολουθουν βαρβαροι.Αν,λεω αν,ολους αυτους τους μαντρωναμε σε ενα σταδιο,χωρις αστυνομια και χωρις ασφαλια,χωρις τιποτα.Και τους λεγαμε ορματε,δεν θα καθαριζε λιγο ο τοπος?
και γιατι ρε φιλαρακι να μην το σβησουν αν το αποτελεσμα ειναι αυτο?δεν ψηφισα ουτε προκειτε....
αλλα αν οι περισσοτεροι πουν ναι τοτε αν εχετε αντερα και παπαρια ΠΡΕΠΕΙ να τα σβησετε!!!
μα αυτο ακριβος λεω!!!!και γιατι ρε φιλαρακι να μην το σβησουν αν το αποτελεσμα ειναι αυτο?
αμα οι περισσοτεροι ψηφισουν ναι ΠΡΕΠΕΙ να σβηστουν!!!
και εγω αυτο λεω απλα νομιζω οτι το ειπες καπως , δηλαδη αν εχουν παπαρια και τετοια σαν να εχουν να φοβηθουν κατι . αυτο σου λεωμα αυτο ακριβος λεω!!!!
αμα οι περισσοτεροι ψηφισουν ναι ΠΡΕΠΕΙ να σβηστουν!!!
σιγουρα εχουν να φοβηθουν.....και εγω αυτο λεω απλα νομιζω οτι το ειπες καπως , δηλαδη αν εχουν παπαρια και τετοια σαν να εχουν να φοβηθουν κατι . αυτο σου λεω
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 12