Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και πέρυσι, όταν σκότωσαν το άλλο παλικάρι (και έτσι θα τους λέω στο μπούτσο μου τι ομάδες υποστηρίζουν), δημιουργήθηκε ένα θρέντ που έφτασε καμιά 50 σελίδες.
Ας ξαναγράψουμε πάλι τα ίδια κι εδώ να έχουμε καθαρή την συνείδηση μας.
Θεμα συνείδησης να τεθεί για τους ηθικούς αυτουργούς, για τους απλούς φιλάθλους δεν τίθεται...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες αφου το ξερουν τι θα γινοταν και θα ξαναγινουν...αυτοι που ξερουν φυλαγονται..και απ τις δυο μεριες..ακομα η αρχη ειναι να το θυμαστε..εξαλλου οσοι ξερουν απο οπαδικα ξερουν οτι μια βδομαδα πριν την λαυριου υπηρχε αναλογο ραντεβου...μαντεψτε που....στη λουτσα..μετα ειχαμε νεκρους ειχαμε το ξυλο στον τρομπετιστα της 7 σε αγωνα περιφερειακου ειχαμε την εκρηξη σε καφε στα καμινια και παει λεγοντας....καλη συνεχεια...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Οί φίλαθλοι οι φανατικοί είναι οι νούμερο 1 αυτουργοί...αυτοί σαν πρόβατα-παπαγαλάκια μεταδίδουν μέσα απο τους συλλόγους το μίσος και οργανώνουν τις εκδρομές και τα ντου...

"Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ"

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Στο Γύθειο είμαι, και δυστυχώς είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει παιδεία. Όταν άκουσα κιόλας παιδί Γ' Δημοτικού να λέει σε άλλο "Θα σας ξεσκίσουμε ρε αύριο(βάζελος το πιτσιρίκι), δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε, 5 θα σας χώσουμε στην κωλάρα." Όταν μιλάει έτσι και φανατισμένα παιδί 8-9 χρονών τότε τι να πεις....

Καλύτερα να μην σας πω τι έγινε μετά αφού τον άκουσα και τι τιμωρία πήρε....
Τον πατέρα να πας να πιάσεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην αλβανια κ στο τσιμπουτι στην αραπια εχουν περισσοτερο μυαλο να καταλαβουν οτι το αθλημα ειναι χαρα κ στεναχωρια μαζι.Γελιο κ κλαμα μαζι.Απλα ειναι ενα θεαμα!!Συλληπητηρια στην οικογενεια!!Και σε αυτουs οτι χειροτερη ευχη υπαρχει!καλημερα απο εναν βοπειοελλαδιτη παοκτση
εχεις δικαιο.τουλαχιστον στην Αλβανια στο Τσιμπουτι και στην Αραπια σφαζονται για το φα'ι'.και οχι για μαλακιες

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οί φίλαθλοι οι φανατικοί είναι οι νούμερο 1 αυτουργοί...αυτοί σαν πρόβατα-παπαγαλάκια μεταδίδουν μέσα απο τους συλλόγους το μίσος και οργανώνουν τις εκδρομές και τα ντου...
Πάνω από τους φανατικούς φιλάθλους υπάρχουν κάποιοι που τους χειρίζονται, και ενίοτε τους χρηματοδοτούν κιόλας, αυτοί ειναι οι ηθικοί αυτουργοί...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θεμα συνείδησης να τεθεί για τους ηθικούς αυτουργούς, για τους απλούς φιλάθλους δεν τίθεται...
Φίλε μου οι ηθικοί αυτουργοί χωρίζονται σε δυο παρατάξεις. Σε αυτούς που ήδη έκαναν επενδύσεις, σε γήπεδα, παίκτες κλπ, και σε αυτούς που ετοιμάζονται να κάνουν.
Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο. Οι επενδύσεις προστατεύονται. Είδαμε καθόλου επεισόδια, οποιασδήποτε μορφής, στο Καραϊσκάκη? Ή νομίζει κανείς οτι θα δούμε στο νέο γήπεδο του ΠΑΟ και της ΑΕΚ? Ούτε μέσα, ούτε έξω απο τα γήπεδα.
Στους δρόμους και στις αλάνες θα γίνονται στο εξής τα επεισόδια. Και εκεί είναι δύσκολο να κατανόμασεις κάποιους ως ηθικούς αυτουργούς. Μπορεί βέβαια με τις διάφορες δηλώσεις που κατά καιρούς κάνουν να μας δίνουν κάθε δικαίωμα να τους αποκαλούμε καραγκιόζηδες, αλλά ευθύνη δύσκολα μπορείς να τους καταλογίσεις.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
τα 2 απο τα 4 ζωα τα επιασαν

Επισκέπτης
Επαγγελματίες οπαδούς έχεις δεί σε άλλη χώρα? Μόνο εδώ γίνονται αυτά!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φίλε μου οι ηθικοί αυτουργοί χωρίζονται σε δυο παρατάξεις. Σε αυτούς που ήδη έκαναν επενδύσεις, σε γήπεδα, παίκτες κλπ, και σε αυτούς που ετοιμάζονται να κάνουν.
Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο. Οι επενδύσεις προστατεύονται. Είδαμε καθόλου επεισόδια, οποιασδήποτε μορφής, στο Καραϊσκάκη? Ή νομίζει κανείς οτι θα δούμε στο νέο γήπεδο του ΠΑΟ και της ΑΕΚ? Ούτε μέσα, ούτε έξω απο τα γήπεδα.
Στους δρόμους και στις αλάνες θα γίνονται στο εξής τα επεισόδια. Και εκεί είναι δύσκολο να κατανόμασεις κάποιους ως ηθικούς αυτουργούς. Μπορεί βέβαια με τις διάφορες δηλώσεις που κατά καιρούς κάνουν να μας δίνουν κάθε δικαίωμα να τους αποκαλούμε καραγκιόζηδες, αλλά ευθύνη δύσκολα μπορείς να τους καταλογίσεις.
Συμφωνώ απόλυτα, για να ευσταθεί μία κατηγορία σε δικαστική διαμάχη χρειάζεται η απόδειξη.

Προσωπικά εμένα για να συζητήσω μου φτάνει μόνο η ένδειξη...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ανάρμοστες συμπεριφορές και κάθε είδους πρόκληση ειδικά σήμερα θα κόβεται μαχαίρι. Απευθύνομαι σε ΟΛΟΥΣ!!!!

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ο Θεος να το συγχωρέσει το παλικαρι, κριμα. Ελπίζω να μην εχουν καμία ουσιαστική σχέση με το ποδοσφαιρο και τα ομαδικά τα κίνητρα των δραστών και να ειναι απλα προσωπικές διαφορές. Αν αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε επειδη ειμαστε διαφορετική ομάδα... :headbang: :uglystupid: :headbang: :uglystupid:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ο Θεος να το συγχωρέσει το παλικαρι, κριμα. Ελπίζω να μην εχουν καμία ουσιαστική σχέση με το ποδοσφαιρο και τα ομαδικά τα κίνητρα των δραστών και να ειναι απλα προσωπικές διαφορές. Αν αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε επειδη ειμαστε διαφορετική ομάδα... :headbang: :uglystupid: :headbang: :uglystupid:
καλημερα. δυστυχως φιλαρακι δε νομιζω να ισχυει κατι τετοια αν και για μενα δεν αλλαζει κατι. το παιδι ειναι νεκρο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και πέρυσι, όταν σκότωσαν το άλλο παλικάρι (και έτσι θα τους λέω στο μπούτσο μου τι ομάδες υποστηρίζουν), δημιουργήθηκε ένα θρέντ που έφτασε καμιά 50 σελίδες.
Ας ξαναγράψουμε πάλι τα ίδια κι εδώ να έχουμε καθαρή την συνείδηση μας.

Συμφωνώ cretan απόλυτα μαζί σου.........

OP
OP
U

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ανάρμοστες συμπεριφορές και κάθε είδους πρόκληση ειδικά σήμερα θα κόβεται μαχαίρι. Απευθύνομαι σε ΟΛΟΥΣ!!!!
Παλικαρι αν θες να κανεις κατι ουσιοδες κλεισε ολα τα αθλητικα θρεντ....εδω ειναι ειναι παναθηναικος ολυμπιακος αεκ φορουμ....κανονικα πρεπει να μην εχει εδω τετοια θεματα εδω μπενουμε για της πουτανες και οχι για τον παο οσφπ αεκ παοκ....!!!!

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Φυσικα και να σβηστουν τα οπαδικα - υπαρχουν forum για τετοια , να εκτονωνεται ο κα8ε
καμμενος.
Κι εχεις και τον pipi7 πως τον λενε , να σου λεει οτι αλλο 8ανατος στην καφετερια και αλλο
στη Λαυριου....
Ρε τι τραβαμε με τους καμμενους.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εχω να προτεινω κατι που μπορει για καποιους να φανει αστειο αλλα εγω το λεω. ας βαλει καποιος μοντ μια ψηφοφορια να κλεισουν τα αθλητικα θρεντ. γιατι οταν εγω ελεγα πιο παλια να κλεισουν με κοροιδευαν γιατι βεβαια τοτε δεν υπηρχε το περιστατικο με το παιδι που αφυγε αδικα επειδη ηταν ολυμπιακος και δεν αρεσε σε καποιους

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εχω να προτεινω κατι που μπορει για καποιους να φανει αστειο αλλα εγω το λεω. ας βαλει καποιος μοντ μια ψηφοφορια να κλεισουν τα αθλητικα θρεντ. γιατι οταν εγω ελεγα πιο παλια να κλεισουν με κοροιδευαν γιατι βεβαια τοτε δεν υπηρχε το περιστατικο με το παιδι που αφυγε αδικα επειδη ηταν ολυμπιακος και δεν αρεσε σε καποιους
Κοίτα λίγο καλύτερα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Έχουν βάλει πιο πάνω οι χρήστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom