Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ολα ειναι θεμα κουλτουρας και κοινωνιας πιστευω  τα παντα,εγω π.χ ειμαι απο ενα νησι του νοτιου ιονιου που αρχιζει απο Ζ.Η Κοινωνια εδω ειναι τελειως διαφορετικη απ οτι στην Αθηνα.Εδω κατι τετοια περιστατικα γινονται μια φορα στα 5 χρονια και αν ,και για λογους προσωπικα, για απατες μεταξυ συζηγων,οφειλες οικονομικων ,αλλα ποτε ομως για ομαδες.Ετσι και συμβει μια δολοφονια εδω με οποιοδηποτε τροπο <<βουιζει>> ολο το νησι και εχουν να  το συζητανε για μηνες ακομα και παντα ο δραστης συλλαμβανεται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μ'αρεσει που ολοι εκφραζεται τα θερμα συλυπητηρια σας.και οι πιο πολλοι πλακονεστε στο ξυλο μετα τον αγωνα.και λετε οτι σας επυτεθικαν οι αντιπαλοι και εσεις απλως αμυνθυκατε!!!!!

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εμπόριο Nαρκωτικών-Ληστείες-Νταβατζιλίκια & βεντέτες με άλλους χασισέμπορους ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ...Οσο για το πάτσι-δεν υπάρχει καθόλου πάτσι φίλε είναι 8 δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι, αν δεν μπουν φυλακή ή πάνε στο χώμα όλοι δεν υπάρχει πάτσι.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά στα site γράφουν πως είναι απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πως δεν έχει σχέση με τον χθεσινό αγώνα ή ποδοσφαιρικά γενικά.....για υπόθεση ναρκωτικών μιλάνε....κρίμα για τον νέο που χάθηκε για τον οποιονδήποτε λόγο αλλά μάλλον δεν έγινε για αθλητικές διαφορές......
ετσι φαινεται τελικα δεν ηταν για το παιχνιδι αλλα για ναρκωτικα ολα τα καναλια αυτο λεγανε χθες

Επισκέπτης
Εμπόριο Nαρκωτικών-Ληστείες-Νταβατζιλίκια & βεντέτες με άλλους χασισέμπορους ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ...[size=50pt]Οσο για το πάτσι-δεν υπάρχει καθόλου πάτσι φίλε[/size] είναι 8 δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι, αν δεν μπουν φυλακή ή [size=50pt]πάνε στο χώμα όλοι δεν υπάρχει πάτσι.[/size]
θα αναλαβεις εσυ???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εμπόριο Nαρκωτικών-Ληστείες-Νταβατζιλίκια & βεντέτες με άλλους χασισέμπορους ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ...Οσο για το πάτσι-δεν υπάρχει καθόλου πάτσι φίλε είναι 8 δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι, αν δεν μπουν φυλακή ή πάνε στο χώμα όλοι δεν υπάρχει πάτσι.
δεν ντρεπεσαι λιγο ρε?
μιλας ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΡΕ!!!!!
γιατι δεν μας λες για τον φιλοπουλο τι "μια χαρα παιδι ηταν"

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι ήταν ο Φιλόπουλος κ τι το παλληκάρι προχθές,αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ.Και όσοι σκοτώνονται τέτοιοι ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...για μένα.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι ήταν ο Φιλόπουλος κ τι το παλληκάρι προχθές,αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ.Και όσοι σκοτώνονται τέτοιοι ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...για μένα.
γιατι ρε φιλε ειναι για σκοτωμα οι εμποροι ναρκωτικων ?
σε αναγκασε ποτε κανενας τους να παρεις ? σε υποχρεωσε σε πραξεις που δεν ηθελες να κανεις ?

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τους εμπορους ναρκωτικων ? αυτοι πουλανε (τα βαπορακια τους) κ εσυ αμα θες παιρνεις,αν δεν θες δεν παιρνεις.απλα πραγματακια.

αμα ειναι κ εγω να βγω κ να λεω οτι ολοι οι μαλακες στην ελλαδιτσα θελουν σκοτωμα,στεκει ?

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
δεν ντρεπεσαι λιγο ρε?
μιλας ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΡΕ!!!!!
γιατι δεν μας λες για τον φιλοπουλο τι "μια χαρα παιδι ηταν"
1ον. Καιο Χιτλερ νεκρός είναι.
2ον. Αφου του τα 'φερε έτσι η ζωή ας είναι ελαφρύ το χωμά που θα τον σκεπάσει.
και 3ον. Ο Φιλόπουλος πήγε από μαλακία & άδικα.Ούτε ναρκωτικά-ούτε ληστείες...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το ξερω εσενα σε νοιαζει ΜΟΝΟ τι κανουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου!!!!!
τετοιο ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
σε αναγκασε ποτε κανενας τους να παρεις ? σε υποχρεωσε σε πραξεις που δεν ηθελες να κανεις ?

τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τους εμπορους ναρκωτικων ? αυτοι πουλανε (τα βαπορακια τους) κ εσυ αμα θες παιρνεις,αν δεν θες δεν παιρνεις.απλα πραγματακια.

αμα ειναι κ εγω να βγω κ να λεω οτι ολοι οι μαλακες στην ελλαδιτσα θελουν σκοτωμα,στεκει ?
εχεις πολυ πλακα..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδια τι ασχοληστε τωρα μπορει να μην ηταν το καλυτερο παιδι ουτε το απιδι απο την λουτσα ουτε ο Φιλοπουλος αλλα δεν αξιζει για 25 χρονον παιδια τετοιο τελος.
GVG σορυ για την ορθογραφια. :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τους εμπορους ναρκωτικων ?

οποιςδηποτε δινει εμεσα η αμεσα θανατο καπου ειναι και αυτος για σκοτωμα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
και 3ον. Ο Φιλόπουλος πήγε από μαλακία & άδικα.Ούτε ναρκωτικά-ούτε ληστείες...
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ?????
εκει τι ειχε παει να κανει να κοψει μαργαριτες?????
ρε θα μας τρελανετε?
ρε ξερεις ποιος ηταν ο φιλοπουλος θεος να τον συγχωρεσει???????

Επισκέπτης
Ανησυχούν μερικοί μήπως χάσουν τους προμηθευτές! Πως θα την βγάλουν μετα?  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom