Ολα ειναι θεμα κουλτουρας και κοινωνιας πιστευω τα παντα,εγω π.χ ειμαι απο ενα νησι του νοτιου ιονιου που αρχιζει απο Ζ.Η Κοινωνια εδω ειναι τελειως διαφορετικη απ οτι στην Αθηνα.Εδω κατι τετοια περιστατικα γινονται μια φορα στα 5 χρονια και αν ,και για λογους προσωπικα, για απατες μεταξυ συζηγων,οφειλες οικονομικων ,αλλα ποτε ομως για ομαδες.Ετσι και συμβει μια δολοφονια εδω με οποιοδηποτε τροπο <<βουιζει>> ολο το νησι και εχουν να το συζητανε για μηνες ακομα και παντα ο δραστης συλλαμβανεται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 484
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Το λέει και η ΝΕΤ τώρα.....προσωπικές διαφορές.....]
δεν ξερω δεν ακουσα κατι.anyway καληνυχτα παιδες
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
μ'αρεσει που ολοι εκφραζεται τα θερμα συλυπητηρια σας.και οι πιο πολλοι πλακονεστε στο ξυλο μετα τον αγωνα.και λετε οτι σας επυτεθικαν οι αντιπαλοι και εσεις απλως αμυνθυκατε!!!!!
Εμπόριο Nαρκωτικών-Ληστείες-Νταβατζιλίκια & βεντέτες με άλλους χασισέμπορους ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ...Οσο για το πάτσι-δεν υπάρχει καθόλου πάτσι φίλε είναι 8 δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι, αν δεν μπουν φυλακή ή πάνε στο χώμα όλοι δεν υπάρχει πάτσι.
ετσι φαινεται τελικα δεν ηταν για το παιχνιδι αλλα για ναρκωτικα ολα τα καναλια αυτο λεγανε χθεςΡε παιδιά στα site γράφουν πως είναι απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πως δεν έχει σχέση με τον χθεσινό αγώνα ή ποδοσφαιρικά γενικά.....για υπόθεση ναρκωτικών μιλάνε....κρίμα για τον νέο που χάθηκε για τον οποιονδήποτε λόγο αλλά μάλλον δεν έγινε για αθλητικές διαφορές......
Επισκέπτης
θα αναλαβεις εσυ???Εμπόριο Nαρκωτικών-Ληστείες-Νταβατζιλίκια & βεντέτες με άλλους χασισέμπορους ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ...[size=50pt]Οσο για το πάτσι-δεν υπάρχει καθόλου πάτσι φίλε[/size] είναι 8 δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι, αν δεν μπουν φυλακή ή [size=50pt]πάνε στο χώμα όλοι δεν υπάρχει πάτσι.[/size]
Όχι απλώς επειδή τους έχω πετύχει απ'την ανάποδη δεν θα έχει πλεον όπα ρε παιδιά αλλά φάτε τον...θα αναλαβεις εσυ???
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν ντρεπεσαι λιγο ρε?Εμπόριο Nαρκωτικών-Ληστείες-Νταβατζιλίκια & βεντέτες με άλλους χασισέμπορους ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ...Οσο για το πάτσι-δεν υπάρχει καθόλου πάτσι φίλε είναι 8 δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι, αν δεν μπουν φυλακή ή πάνε στο χώμα όλοι δεν υπάρχει πάτσι.
μιλας ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΡΕ!!!!!
γιατι δεν μας λες για τον φιλοπουλο τι "μια χαρα παιδι ηταν"
Επισκέπτης
τι να σου πω τωρα???τι???Όχι απλώς επειδή τους έχω πετύχει απ'την ανάποδη δεν θα έχει πλεον όπα ρε παιδιά [size=80pt]αλλά φάτε τον[/size]...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω τι ήταν ο Φιλόπουλος κ τι το παλληκάρι προχθές,αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ.Και όσοι σκοτώνονται τέτοιοι ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...για μένα.
Όχι απλώς επειδή τους έχω πετύχει απ'την ανάποδη δεν θα έχει πλεον όπα ρε παιδιά αλλά φάτε τον...
Επισκέπτης
γιατι ρε φιλε ειναι για σκοτωμα οι εμποροι ναρκωτικων ?Δεν ξέρω τι ήταν ο Φιλόπουλος κ τι το παλληκάρι προχθές,αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ.Και όσοι σκοτώνονται τέτοιοι ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...για μένα.
σε αναγκασε ποτε κανενας τους να παρεις ? σε υποχρεωσε σε πραξεις που δεν ηθελες να κανεις ?
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τους εμπορους ναρκωτικων ? αυτοι πουλανε (τα βαπορακια τους) κ εσυ αμα θες παιρνεις,αν δεν θες δεν παιρνεις.απλα πραγματακια.
αμα ειναι κ εγω να βγω κ να λεω οτι ολοι οι μαλακες στην ελλαδιτσα θελουν σκοτωμα,στεκει ?
1ον. Καιο Χιτλερ νεκρός είναι.δεν ντρεπεσαι λιγο ρε?
μιλας ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΡΕ!!!!!
γιατι δεν μας λες για τον φιλοπουλο τι "μια χαρα παιδι ηταν"
2ον. Αφου του τα 'φερε έτσι η ζωή ας είναι ελαφρύ το χωμά που θα τον σκεπάσει.
και 3ον. Ο Φιλόπουλος πήγε από μαλακία & άδικα.Ούτε ναρκωτικά-ούτε ληστείες...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το ξερω εσενα σε νοιαζει ΜΟΝΟ τι κανουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου!!!!!Δεν ξέρω τι ήταν ο Φιλόπουλος κ τι το παλληκάρι προχθές,αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ.Και όσοι σκοτώνονται τέτοιοι ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...για μένα.
τετοιο ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
εχεις πολυ πλακα..γιατι ρε φιλε ειναι για σκοτωμα οι εμποροι ναρκωτικων ?
σε αναγκασε ποτε κανενας τους να παρεις ? σε υποχρεωσε σε πραξεις που δεν ηθελες να κανεις ?
τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τους εμπορους ναρκωτικων ? αυτοι πουλανε (τα βαπορακια τους) κ εσυ αμα θες παιρνεις,αν δεν θες δεν παιρνεις.απλα πραγματακια.
αμα ειναι κ εγω να βγω κ να λεω οτι ολοι οι μαλακες στην ελλαδιτσα θελουν σκοτωμα,στεκει ?
Επισκέπτης
και εσυ.εχεις πολυ πλακα..
οποιςδηποτε δινει εμεσα η αμεσα θανατο καπου ειναι και αυτος για σκοτωμαγιατι ρε φιλε ειναι για σκοτωμα οι εμποροι ναρκωτικων ?
τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τους εμπορους ναρκωτικων ?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ?????και 3ον. Ο Φιλόπουλος πήγε από μαλακία & άδικα.Ούτε ναρκωτικά-ούτε ληστείες...
εκει τι ειχε παει να κανει να κοψει μαργαριτες?????
ρε θα μας τρελανετε?
ρε ξερεις ποιος ηταν ο φιλοπουλος θεος να τον συγχωρεσει???????
Επισκέπτης
Ανησυχούν μερικοί μήπως χάσουν τους προμηθευτές! Πως θα την βγάλουν μετα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 12