Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς αφελή Elvis δεν έχουν όλοι μέσα τους τους ίδιους αμυντικούς μηχανισμούς με μένα κ με σένα;;;τι σε κόφτει εσένα για το σκότωμα που λέω,έμπορος είσαι;;;
λίγα σπίτια έκλεισαν οι έμποροι ναρκωτικών

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ:ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ,τουλάχιστον των ναρκωτικών που στέλνουν τον κοσμάκι στον άλλο κόσμο.Προφανώς δεν βάζω τους έμπορους χασίς.

Επισκέπτης
γιατι ρε φιλε ειναι για σκοτωμα οι εμποροι ναρκωτικων ?
σε αναγκασε ποτε κανενας τους να παρεις ? σε υποχρεωσε σε πραξεις που δεν ηθελες να κανεις ?

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου με τους εμπορους ναρκωτικων ?

αμα ειναι κ εγω να βγω κ να λεω οτι ολοι οι μαλακες στην ελλαδιτσα θελουν σκοτωμα,στεκει ?
δεν καταλαβαίνω φίλε την λογική σου αν και λίγο σκληρός ο φίλος dark αλλά οι έμποροι ναρκωτικών είναι μια ομάδα ανθρώπων καθαροί δολοφόνοι και δεν βλέπω προς τι τόση πρεμούρα για αυτούς και το επιχείρημα σου με τους μαλάκες. 

Επισκέπτης
οποιςδηποτε δινει εμεσα η αμεσα θανατο καπου ειναι και αυτος για σκοτωμα
τι λες ? και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αν καποιος πρεπει να πεθανει ?

σωπα ρε θεε...............................

Ανησυχούν μερικοί μήπως χάσουν τους προμηθευτές! Πως θα την βγάλουν μετα?  :jerking:
αφου το πηρες λιγο στραβα,γιατι δεν σκεφτηκες οτι μπορει να ειμαι εμπορος ή προμηθευτεις ?

ξερω,πονηριδης του πληκτρολογιου.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ?????
εκει τι ειχε παει να κανει να κοψει μαργαριτες?????
ρε θα μας τρελανετε?
ρε ξερεις ποιος ηταν ο φιλοπουλος θεος να τον συγχωρεσει???????
Ξέρω καλύτερα απ'αυτά που διαδίδουν οι δικοί σου. Απλώς χουλίγκανς (μαλακία) θα μπορούσε να ήμουν και 'γω και συ στην θέση του. Στην θέση του προχθεσινού όμως δεν θα μπορούσα να ήμουν με τίποτα ούτε 'γω και πιστεύω ούτε 'συ.

Επισκέπτης

σωπα ρε θεε...............................
αφου το πηρες λιγο στραβα,γιατι δεν σκεφτηκες οτι μπορει να ειμαι εμπορος ή προμηθευτεις ?

ξερω,πονηριδης του πληκτρολογιου.
Δεν ξέρω φιλαράκι εγώ απο "βουλγαρία" είμαι!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το ξερω εσενα σε νοιαζει ΜΟΝΟ τι κανουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου!!!!!
τετοιο ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!
το ξερω εσενα σε νοιαζει ΜΟΝΟ τι κανουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου!!!!!
τετοιο ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!

Πάλι ανέφερα οπαδό του Ολυμπιακού;;;για πολλοστή φορά βλέπεις αστεράκιa;έχει σημασία αν ο έμπορος ναρκωτικών ,ο οποιοσδηποτε είναι αυτός είναι γαύρος η βάζελος;;;ρε Αλέξανδρε μια ερώτηση:υπάρχει κάτι που δεν το πας οπαδικά;;;;όλα σου τα κριιτήρια στην ζωή σου,ακόμα κ από ποιον φούρνο θα παρεις ψωμί,έχουν να κάνουν με το τι ομάδα είναι ο καθένας.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω καραγκιοζακο ειμαι ενας απο τους πολλους που εχασε κολλητο απο ναρκωτικα. οποτε κανε μας τη χαρη. δεν θελουν σκοτωμα. κρεμασμα θελουν

Επισκέπτης
Πάλι ανέφερα οπαδό του Ολυμπιακού;;;για πολλοστή φορά βλέπεις αστεράκιa;έχει σημασία αν ο έμπορος ναρκωτικών ,ο οποιοσδηποτε είναι αυτός είναι γαύρος η βάζελος;;;ρε Αλέξανδρε μια ερώτηση:υπάρχει κάτι που δεν το πας οπαδικά;;;;όλα σου τα κριιτήρια στην ζωή σου,ακόμα κ από ποιον φούρνο θα παρεις ψωμί,έχουν να κάνουν με το τι ομάδα είναι ο καθένας.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
Δυστυχώς έχει πολλόυς τέτοιους dark

Επισκέπτης
Προφανώς αφελή Elvis δεν έχουν όλοι μέσα τους τους ίδιους αμυντικούς μηχανισμούς με μένα κ με σένα;;;τι σε κόφτει εσένα για το σκότωμα που λέω,έμπορος είσαι;;;
λίγα σπίτια έκλεισαν οι έμποροι ναρκωτικών

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ:ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ,τουλάχιστον των ναρκωτικών που στέλνουν τον κοσμάκι στον άλλο κόσμο.Προφανώς δεν βάζω τους έμπορους χασίς.
προβλημα του,του οποιουδηποτε δεν εχει αμυντικους μηχανισμους ή αναστολες ή οτιδηποτε αλλο.
εμενα τι με νοιαζει αν πεθαινουν οι μαλακες που την πινουν ή αν χαζευουν ?

ομως με θλιβει το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι ευχονται ή θελουν καποιοι αλλοι ανθρωποι να πεθανουν.παντα μαγκες πρεπει να επικρατει η λογικη κ ο πολιτισμος.δεν ειμαστε εμεις που θα κρινουμε αν καποιος πρεπει να πεθανει.να λεγατε οτι πρεπει να τιμωρηθουν ισως να συμφωνουσα,τωρα ομως που λετε να πεθανουν δεν μπορω παρα να διαφωνησω.

δεν καταλαβαίνω φίλε την λογική σου αν και λίγο σκληρός ο φίλος dark αλλά οι έμποροι ναρκωτικών είναι μια ομάδα ανθρώπων καθαροί δολοφόνοι και δεν βλέπω προς τι τόση πρεμούρα για αυτούς και το επιχείρημα σου με τους μαλάκες. 
τα ιδια προβληματα δημιουργουν οι μαλακες κ οι εμποροι ? δε νομιζω,για αναλογισου τι προβληματα σου δημιουργουν αμεσα οι μαλακες κ τι προβληματα σου δημιουργουν οι εμποροι,μονο εμεσα!!!

Επισκέπτης
προφανως ξερουν ΟΛΟΙ εκτος απο εσας εδω!!!!!
ρε παλικάρια δεν μπορώ να καταλάβω ένα άσχημο γεγονός να το αναμοχλεύεται αντί να βγείτε και να το καταδικάσετε κάθεστε οι μισοί και μοιρολογάτε και όλοι μαζί σκυλεύεται από πάνω από το πτώμα του.

Επισκέπτης
Όχι απλώς επειδή τους έχω πετύχει απ'την ανάποδη δεν θα έχει πλεον όπα ρε παιδιά αλλά φάτε τον...
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εδω το ατομο μας λεει οτι θα παρακινησει καποιους χουλιγκανους να σκοτωσουν καποιον ανθρωπο & εσεις το γυρισατε στον φιλοπουλο & στους εμπορους ναρκωτικων???εχετε τυφλωθει τελειως???

Επισκέπτης
Δεν ξέρω φιλαράκι εγώ απο "βουλγαρία" είμαι!
τοτε μην μου μιλας,δεν μιλαω με βουλγαρους,σκοτωσαν τον παππου μου παλιοτερα!

εγω καραγκιοζακο ειμαι ενας απο τους πολλους που εχασε κολλητο απο ναρκωτικα. οποτε κανε μας τη χαρη. δεν θελουν σκοτωμα. κρεμασμα θελουν
να μην επαιρνε να μην πεθαινε.καραγκιοζακος ηταν ο κολλητος σου που την επινε,οχι εγω.(επειδη δεν ξερεις να συζητας ηταν το καραγκιοζακο κ μην μου πεις για νεκρους κ μαλακιες,εσυ δεν σεβεσαι ζωντανους θα ξερεις απο σεβασμο προς νεκρους?)!αντε γεια!

Επισκέπτης
προβλημα του,του οποιουδηποτε δεν εχει αμυντικους μηχανισμους ή αναστολες ή οτιδηποτε αλλο.
εμενα τι με νοιαζει αν πεθαινουν οι μαλακες που την πινουν ή αν χαζευουν ?

ομως με θλιβει το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι ευχονται ή θελουν καποιοι αλλοι ανθρωποι να πεθανουν.παντα μαγκες πρεπει να επικρατει η λογικη κ ο πολιτισμος.δεν ειμαστε εμεις που θα κρινουμε αν καποιος πρεπει να πεθανει.να λεγατε οτι πρεπει να τιμωρηθουν ισως να συμφωνουσα,τωρα ομως που λετε να πεθανουν δεν μπορω παρα να διαφωνησω.
τα ιδια προβληματα δημιουργουν οι μαλακες κ οι εμποροι ? δε νομιζω,για αναλογισου τι προβληματα σου δημιουργουν αμεσα οι μαλακες κ τι προβληματα σου δημιουργουν οι εμποροι,μονο εμεσα!!!
ρε φίλε συγκοινωνείς με αυτά που λές? εκτός άν έχεις κάποιο έννομο συμφέρον από τους εμπόρους ναρκωτικών και τους υπερασπίζεσαι.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

επειδη εγω ΔΕΝ ειμαι κομπλεξικος!!!!
και το παραδεχομαι!!!!
ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΩ ΟΠΑΔΙΚΑ!!!!
ακομα και σε ποιον φουρνο θα παρω ψωμι!!!!!!

απλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι καλο να μαθουμε τελικα ποιος ητανε ο φιλοπουλος!
αν ξερει ο αλεξανδρος ας μας πει...

οσο για τους εμπορους ναρκωτικων η ιδια  η μοιρα τους επιφυλασει "απροβλεπτο" μελλον...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε παλικάρια δεν μπορώ να καταλάβω ένα άσχημο γεγονός να το αναμοχλεύεται αντί να βγείτε και να το καταδικάσετε κάθεστε οι μισοί και μοιρολογάτε και όλοι μαζί σκυλεύεται από πάνω από το πτώμα του.
ΕΧΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ολες τις μορφες βιας!!!!!
ακομα και τους οργανωμενους!!!!
αν δεν τηρουν προδιαγραφες ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom