Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
τελικά ρε φίλε καλό είναι να πας σε κάποιον ψυχίατρο φιλικά στο λέω αυτό εσύ μπορεί την ζωή σου να την διαθέσεις όπως θέλεις όμως οι απόψεις σου είναι πολύ επικίνδυνες για το γενικό κοινωνικό σύνολο. 
οκ,θα το κοιταξω!ευχαριστω παντως για τις συμβουλες!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι ωραιο παιχνιδακι αυτο!!!!
ξερουμε και ΟΙ ΔΥΟ τι εκανε και ποιος ηταν ο φιλοπουλος!!!!!
αν ξερεις οτι το σκηνικο το οργανωσε ο κουντουρης!!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ξερεις ποιος ηταν ο φιλοπουλος.....
εκτος αν δεν ΘΕΛΕΙΣ να ξερεις ,,,,
απο εμενα οχι δεν θα το μαθεις.....
οκ λοιπον τοτε μην αναφερεσε σε νεκρους(αφου ΔΕΝ θελεις..)!!!!!

υ.γ. εγω ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι το σκηνικο το οργανωσε ο κουντουρης μονος του..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εννοεις οταν μαθεις οτι πεθανε φυσιολογικα ή απο καποιον σαν εσενα ή απο καποιον που τον δολοφονησε για τα λεφτα ή κατι αλλο ?
εννοεις οταν μαθεις οτι πεθανε φυσιολογικα ή απο καποιον σαν εσενα ή απο καποιον που τον δολοφονησε για τα λεφτα ή κατι αλλο ?

Από οποιαδήποτε αιτία κ αν πεθάνει ,δεν με απασχολεί το αφήνω πάνω σου, με αφήνει αδιαφορο.Ακόμα κ ο πατέρας μου να ήταν...που δεν θα ήταν πια πατέρας μου γιατί θα τον είχα διαγράψει απο ΠΑΤΕΡΑ.

Επισκέπτης
[size=20pt]ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εδω το ατομο MUZAUI μας λεει οτι θα παρακινησει καποιους χουλιγκανους να σκοτωσουν καποιον ανθρωπο & εσεις το γυρισατε στον φιλοπουλο & στους εμπορους ναρκωτικων???εχετε τυφλωθει τελειως???[/size]

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αθήνα

Προηγούμενο άρθρο:  
Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στη Λούτσα με ένα νεκρό και έναν τραυματία (17/1/2008)

Στο συμπέρασμα ότι η αιματηρή συμπλοκή έξω από καφετέρια της Λούτσας, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός 24χρονου και τον τραυματισμό ενός 26χρονου, οφείλεται σε προσωπικές διαφορές και όχι στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, φέρονται να καταλήγουν οι Αρχές.

Οι τρεις νεαροί βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα ένας εξ αυτών φέρεται να ομολόγησε ότι η φονική συμπλοκή δεν οφείλεται σε διαμάχη μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ των δύο «αιωνίων», αλλά σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των νεαρών, καθώς ένα από τα θύματα πιστεύεται ότι είχε καταθέσει εις βάρος του αδελφού του ενός δράστη.

«Θέλαμε μόνο να τους δείρουμε και όχι να τους σκοτώσουμε. Δεν ήταν προσχεδιασμένο» φέρεται να είπε ένας εκ των συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο 23χρονος, ο οποίος θεωρείται ότι επέφερε το μοιραίο χτύπημα στο 24χρονο θύμα.

«Εσείς είσαστε αυτοί που δώσατε τα ονόματά μας στην αστυνομία» είπαν οι δύο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που μπήκαν σε καφετέρια της Λούτσας, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, απευθυνόμενοι στους τρεις φίλους του Ολυμπιακού, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν μπει και αυτοί στο μπαρ.

Αρχικά, όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι δύο παρέες άρχισαν να μιλάνε μέσα στην καφετέρια. Δεν άργησαν όμως να φωνάζουν ο ένας στον άλλον και ο ιδιοκτήτης τους ζήτησε να αποχωρήσουν από το κατάστημα και να λύσουν τις διαφορές τους αλλού.

«Ήμασταν σε ένα μαγαζί και βλέπαμε το παιχνίδι. Είχαμε πιει και λίγο παραπάνω και πάνω στην πλάκα είπαμε 'πάμε να βρούμε Ολυμπιακούς να κάνουμε τσαμπουκάδες'. Έτσι ξεκινήσαμε» φέρονται, σύμφωνα με όσα γράφει την Παρασκευή η εφημερίδα Τα Νέα, να ομολόγησαν στους αστυνομικούς οι τρεις συλληφθέντες.

Στην καφετέρια, όπως είπαν, σταμάτησαν γιατί είδαν έναν 26χρονο, πολύ καλό φίλο του 24χρονου θύματος, με τον οποίο είχαν προηγούμενα από ένα συμβάν του περασμένου Αυγούστου. Τότε, ο αδελφός του 26χρονου είχε εμπλακεί σε μια προσωπική αντιπαράθεση με τα δύο αδέλφια του 23χρονου βασικού υπόπτου για τη δολοφονία.

Η υπόθεση έληξε με ανταλλαγή μηνύσεων στο Αστυνομικό Τμήμα της Αρτέμιδας, χωρίς να υπάρξει από τότε συνέχεια. Αστυνομικοί της περιοχής, που μίλησαν στην εφημερίδα Τα Νέα, κάνουν λόγο για εμπλοκή και των δύο πλευρών σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Η νέα δολοφονία οπαδού ανακάλεσε μνήμες από τη συμπλοκή χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Λαυρίου, που στιγματίστηκε από τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου. Οι Αρχές σπεύδουν ωστόσο να αποσυνδέσουν τα δύο περιστατικά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους.

Newsroom ΔΟΛ

Επισκέπτης
μπορεί να είναι της κίνησης ελεύθεροι και μαστουρωμένοι τραβάμε για τον θάνατο.
όπως αυτοί στην Αμερική της αίρεσης ναός του Ήλιου.
καμια σχεση.πραγματικα καμια σχεση φιλε μου.

δεν μπαινω σε ομαδες που παρασυρουν.

Επισκέπτης
δεν εχω να πω κατι αλλο πανω στο θεμα.μαλλον δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε.
εγω ενα πραγμα εχω μαθει,να μην παρακαλαω για το θανατο κανενος ανθρωπου.
τωρα εσεις δεν ξερω,μπορει να ειστε κ θεοι κ να τα ξερετε καλυτερα.

δεν θα δωσω αναφορα σε κανενα αν ειμαι εμπορος ή οχι,αυτο ειναι προσωπικο δεδομενο.

παντως πιστευω πως μπορει να μοιραζουν το θανατο οπως λετε αλλα ολοι οι ανθρωποι εχουν επιλογες,ας κανουν τις σωστες!!!
όχι ρε μεγάλε τώρα που σε βρήκαμε να σε χάσουμε και οργανώνουμε ένα ρειβ πάρτυ και έχουμε ανάγκη από τονωτικά.

Επισκέπτης
Από οποιαδήποτε αιτία κ αν πεθάνει ,δεν με απασχολεί το αφήνω πάνω σου, με αφήνει αδιαφορο.Ακόμα κ ο πατέρας μου να ήταν...που δεν θα ήταν πια πατέρας μου γιατί θα τον είχα διαγράψει απο ΠΑΤΕΡΑ.
οκ,δεκτη η αποψη σου.απλα το θεωρεις μεγαλη προσβολη,ισως εγκλημα το να ειναι κανεις εμπορος ναρκωτικων.εγω εχω παντως την αντιθετη αποψη.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[size=20pt]ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εδω το ατομο MUZAUI μας λεει οτι θα παρακινησει καποιους χουλιγκανους να σκοτωσουν καποιον ανθρωπο & εσεις το γυρισατε στον φιλοπουλο & στους εμπορους ναρκωτικων???εχετε τυφλωθει τελειως???[/size]
Ώρες ώρες ασχολείσαι με τον κάθε καραγκιοζομαλάκα ρε φίλε.
Μην του δίνεις σημασία. Δυο τρείς είναι οι κόπανοι που πιπιλάνε την ίδια καραμέλα μη έχοντες κάτι σοβαρό να γράψουν.

Επισκέπτης
τώρα μας τα γυρίζεις.
δεν γυριζω τιποτα φιλε μου.δεν συνηθιζω να ομαδοποιουμαι ουτε ν'ακολουθω τον οχλο.
εχω αποψη,ξερω πραγματα,κυκλοφορω κ υπαρχω.
οτι απορια εχεις στειλε μου πμ,γιατι χαλαω του πλεζουρ το θεμα με τους νεκρους απ'τα γηπεδικα!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πλεζουρ δικιο εχεις....
ο αλεξανδρος μας ρωτησε αν ξεραμε ποιος ητανε ο φιλοπουλος....και εγω (μαλακια μου βεβαια..των ρωτησα..)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
οκ,δεκτη η αποψη σου.απλα το θεωρεις μεγαλη προσβολη,ισως εγκλημα το να ειναι κανεις εμπορος ναρκωτικων.εγω εχω παντως την αντιθετη αποψη.

όχι βρε.ΆΚου έγκλημα το να είσαι έμπορος ναρκωτικών;;;κοινωνικό λειτούργημα είναι.Φιλαράκι μου,φιλικά-φιλικότατα:άντε κοιτάξου,έχεις σοβαρότατο πρόβλημα.Και δεν το λέω επειδή είσαι γάυρος(γιατί θα πεταχτεί ο άλλος κ καλά ότι έχω κόμπλεξ μαζί σας),το λέω γιατί έχεις πρόβλημα σοβαρό.
Μήπως έχουν κανά συνδικάτο οι έμποροι ναρκωτικών κ εσύ είσαι ο πρόεδρός τους;

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............................. Δεν θέλω να πεθάνει κανείς. Αλλα αν ποτέ δω αυτά τα λαμόγια που μαχαίρωναν έβριζαν-έφτυναν και έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες πάνω απ'τον Μιχάλη όταν αυτός ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΣΕ το μόνο που δεν θα κάνω θα 'ναι τους βοηθήσω. Και πίστεψε με  επειδή έχω ασχοληθεί με την υπόθεση ξέρω πολύ καλά ποιοί είναι γιατί δεν θέλω να πάθει τίποτα κανένας άσχετος. Οσο γι'αυτούς τους αξίζει να πεθάνουν τόσο βάρβαρα όσο σκότωσαν. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom