Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Elvis θα πάω να τα ρωτήσω όπως μου λες.Πέσμου μόνο πια να ρωτήσω από τους χρήστες(το πρεζάκια δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιώ σε ανθρώπους με προβλήματα):τους σκοτωμένους ή από αυτούς που δεν ξέρουν να πούνε ούτε το όνομα τους;;;

Και μια ερώτηση σου κάνω δίχως ειρωνική διάθεση:πόσο χρονών είσαι;

Επισκέπτης
Φίλε Έλβις το παραγάμησες. Άστο κάλυτερα.
φιλε,το ξαναλεω πως γραφω την αποψη μου για το θεμα.οσο υπαρχουν ατομα που σχολιαζουν αυτα που γραφω θα πρεπει να τους απανταω.δεν συνηθιζω να υπεκφευγω των ευθυνων μου ουτε κ του λογου μου!

Επισκέπτης
Elvis θα πάω να τα ρωτήσω όπως μου λες.Πέσμου μόνο πια να ρωτήσω από τους χρήστες(το πρεζάκια δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιώ σε ανθρώπους με προβλήματα):τους σκοτωμένους ή από αυτούς που δεν ξέρουν να πούνε ούτε το όνομα τους;;;

Και μια ερώτηση σου κάνω δίχως ειρωνική διάθεση:πόσο χρονών είσαι;

κλεινω τα 36 τον αλλο μηνα.

ξεκινα απο ιδρυματα,οπου θα σου μιλησουν γιατροι κ εξαρτημενοι.
συνεχισε με παιδακια της ομονοιας που σε παρακαλανε για 1 ευρω.
τελειωσε παλι στα ιδρυματα,απογευμα ή βραδυ κατα προτιμηση κ πλησιασε καποιο μεγαλο-βαπορακι που θα ναι απ'εξω για να κοβει κινηση!

ισως,αν σε ενδιαφερει μπορεις να μιλησεις κ με τους γονεις του "αδικοχαμμενου" εκαστοτε πρεζακια,αν φυσικα τους βρεις!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
φιλε,το ξαναλεω πως γραφω την αποψη μου για το θεμα.οσο υπαρχουν ατομα που σχολιαζουν αυτα που γραφω θα πρεπει να τους απανταω.δεν συνηθιζω να υπεκφευγω των ευθυνων μου ουτε κ του λογου μου!
Απο το ποστ σου 236 πιστεύω οτι δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα.
Οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι.
Το χασίς μπορεί να είναι κατί το φυσικό, όλα τα υπόλοιπα όμως είναι καθαρά θέμα χημείας.
Ότι λοιπόν μου πείς για έναν χασισέμπορο και ένα χρήστη κάνναβης δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Οι άλλοι όμως χρειάζονται βοήθεια και οχι την αντιμετώπιση που προτείνεις.

Επισκέπτης
σωστα τα λες και οι εμποροι τα δοκιμαζουν συνεχως!κατι ξερεις και εσυ απο μαγειρικη!

δεν καταλαβαινω γιατι να με σουταρουν φιλε μου ? υπαρχει καποια παραβαση σε αυτα που γραφω ?
εσας που παρακαλατε να πεθανουν αθωοι ή μη ανθρωποι δεν επρεπε να σας σουταρουν ?
το οτι κρινεται τα παντα κ τους παντες κ βγαζετε κ αποφασεις,παλι δεν θα επρεπε να σας σουταρουν ?

παντα το διαφορετικο ηταν αυτο που προκαλουσε προβληματα κ γι'αυτο δεν παραξενευομαι.

συνεχιζουμε την ζωη μας λοιπον!
αυτό λέω και εγώ η βλακεία απαλλάσσετε.

Επισκέπτης
Απο το ποστ σου 236 πιστεύω οτι δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα.
Οτι αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι.
Το χασίς μπορεί να είναι κατί το φυσικό, όλα τα υπόλοιπα όμως είναι καθαρά θέμα χημείας.
Ότι λοιπόν μου πείς για έναν χασισέμπορο και ένα χρήστη κάνναβης δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Οι άλλοι όμως χρειάζονται βοήθεια και οχι την αντιμετώπιση που προτείνεις.
ποιο ειναι το ποστ 236 ?

ποιοι ανθρωποι ειναι αρρωστοι ? οι πρεζακες ? ελεος ρε φιλαρακι,επιλογη τους ηταν να εξαρτηθουν.

το χασις κ ολα τα υπολοιπα για μενα ειναι το ιδιο πραγμα.το χασις δεν οδηγει στο θανατο του κορμιου αλλα του εγκεφαλου ολα τα υπολοιπα μπορουν ΚΑΙ να σε σκοτωσουν!

Ποιοι αλλοι χρειαζονται βοηθεια ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

τελειωσε παλι στα ιδρυματα,απογευμα ή βραδυ κατα προτιμηση κ πλησιασε καποιο μεγαλο-βαπορακι που θα ναι απ'εξω για να κοβει κινηση!

ισως,αν σε ενδιαφερει μπορεις να μιλησεις κ με τους γονεις του "αδικοχαμμενου" εκαστοτε πρεζακια,αν φυσικα τους βρεις!

Σηκώνω τα χέρια ψηλά κ σταματώ εδώ.Απλά για να το τελειώσω σου λέω ότι τα ναρκωτικά δεν δίνουν κανένα χέρι βοηθείας στους άπορους όπως νομίζεις.Απλά τους ωθεί να πάνε πιο κάτω στον όποιο βούρκο έχουν πέσει μέχρι τον θάνατο.Και μια συμβουλή σου δίνω:αν ποτέ νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ναρκωτικά γιατί δεν αισθάνεσαι καλά κ νομίζεις ότι θα σε κάνουν να νιώσεις,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.Πίστεψε με.Ευχαριστώ για την επικοδομητική κουβέντα που είχαμε.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
οκ,δεκτη η αποψη σου.απλα το θεωρεις μεγαλη προσβολη,ισως εγκλημα το να ειναι κανεις εμπορος ναρκωτικων.εγω εχω παντως την αντιθετη αποψη.
φιλε ελβις....εσυ μπορει να να εχεις διαφορετικη αποψη αλλα η δικαιωσυνη εχει την αποψη οτι ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ να πουλας ναρκωτικα...σωστα λες οτι εχεις επιλογη να παρεις η οχι ναρκωτικα αλλα μην ξεχνας οτι οταν ο εμπορος πουλαει πρεζα σε ανηλικα κι εξω απο σχολεια τα πιτσιρικια δεν εχουν επιλογη γιατι ειναι ανηλικα...η πιτσιρικα που προσφατα πεθανε απο κοκα 14 χρονων που τις πασαρε ενας 35αρης ειχε επιλογη?αυτο ειναι εγκλημα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τους ηδη κατατρεγμενους της κοινωνιας επρεπε να τους φροντιζει το κρατος.
απ'τη στιγμη που αυτο δεν γινεται,καποιοι συνανθρωποι μας να μην τους βοηθησουν αφου μπορουν ?(με το αζημιωτο παντα)!Δεν ξερω που χρησιμευουν τα ναρκωτικα,αυτοι που τα παιρνουν ετσι ισχυριζονται.
Οτι την βρισκουν,οτι ειναι σε αλλο κοσμο,οτι χαιρονται οτι ξεχνανε και πολλα ακομη.
Ρωτα κανενα πρεζακι και θα σου εξηγησει ή αν νοιαζεσαι τοσο πολυ,κανε μια βολτα απο κανενα ιδρυμα να σ'ενημερωσουν.
Εσυ δεν ξερω τι θα κανεις κ δεν με ενδιαφερει αλλωστε.Αφου δεν τα εχεις ξεκινησει 12 χρονια τα ναρκωτικα που καθε χρονο πας για τιτλο κ τελικα παιρνεις τα @@ του θρυλου,μην τα ξεκινησεις τωρα που απλα αποκλειστηκες απ'την ξανθη!
Σε αυτό αναφέρομαι, και συγκεκριμένα στο υπογραμμισμένο.

Οχι φίλε καμία βοήθεια δεν παρέχουν οι έμποροι. Έξαρτηση μόνο

Επισκέπτης
Σηκώνω τα χέρια ψηλά κ σταματώ εδώ.Απλά για να το τελειώσω σου λέω ότι τα ναρκωτικά δεν δίνουν κανένα χέρι βοηθείας στους άπορους όπως νομίζεις.Απλά τους ωθεί να πάνε πιο κάτω στον όποιο βούρκο έχουν πέσει μέχρι τον θάνατο.Και μια συμβουλή σου δίνω:αν ποτέ νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ναρκωτικά γιατί δεν αισθάνεσαι καλά κ νομίζεις ότι θα σε κάνουν να νιώσεις,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.Πίστεψε με.Ευχαριστώ για την επικοδομητική κουβέντα που είχαμε.
επαναλαμβανω πως δεν ειμαι "χρηστης" ουτε κ προκειται να γινω.τα εγραψα κ παραπανω!

οσο για τους απορους,αποροι ηταν - νεκροι θα ειναι.φυσιολογικο κ "θεμιτο" απο μενα.δεν εχω προβλημα.(με τον ορο θεμιτο,εννοω πως δεν με νοιαζει)!
και αφου μιλαμε για επικειμενα νεκρους,γιατι να μην κερδισουν καποιοι ανθρωποι καποια λεφτα ?

και εγω ευχαριστω που δεν προεβεις σε υβρεις κ χαρακτηρισμους!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εχει αντοχες ο dark sonyp!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι αντοχές μωρέ;;;με αυτό που βλέπω μάλλον θα το ρίξω στα ναρκωτικά. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φιλε ελβις....εσυ μπορει να να εχεις διαφορετικη αποψη αλλα η δικαιωσυνη εχει την αποψη οτι ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ να πουλας ναρκωτικα...σωστα λες οτι εχεις επιλογη να παρεις η οχι ναρκωτικα αλλα μην ξεχνας οτι οταν ο εμπορος πουλαει πρεζα σε ανηλικα κι εξω απο σχολεια τα πιτσιρικια δεν εχουν επιλογη γιατι ειναι ανηλικα...η πιτσιρικα που προσφατα πεθανε απο κοκα 14 χρονων που τις πασαρε ενας 35αρης ειχε επιλογη?αυτο ειναι εγκλημα...
φιλε,στην κουβεντα μας,δεν ασχολουμαι ουτε κ θ'ασχολειθω με τα βαπορακια.
ελεος δηλαδη,οταν μιλαμε για εμπορους μιλαμε για εμπορους οχι για τα @@ μου τα δυο που μοιαζουν με καμπαναριο!
Τι λες,για δες μωρε τ'ανηλικα.Οταν τους πουλανε γαμησια,οπλα,ναρκωτικα,αυτοκτονιες κ μαλακιες μεσω της τιβι κ πλεον πιο διαδεδομενα στο ιντερνετ,τι γινεται ? τιποτα.κανενας δεν παρακαλεσε ποτε κανεναν πουστη απο δαυτους να πεθανει.γιατι πρεπει να το κανει τωρα κ να ζητησει το θανατο τον εμπορων ναρκωτικων.
οσο για την πιτσιρικα που πεθανε,επειδη την ξερω την ιστορια καλα κ εκ των εσω ας μην το αναλυσουμε γιατι μαλλον θα βγει κ χρεωμενη η πιτσιρικα.

οσο για τα βαπορακια,αυτα ειναι τα πρωτα ατομα που εχουν ηδη υπογραψει συμβολαιο με το θανατο!

Επισκέπτης
Οχι φίλε καμία βοήθεια δεν παρέχουν οι έμποροι. Έξαρτηση μόνο
και ετσι να το παρεις,γιατι να μην το επωφεληθουν ? γιατι να μην κερδισουν απο εκει που κανεις δεν κερδιζει τιποτα ? ετσι κ αλλιως μιλαμε για χαμενες συνειδησεις,αχρηστα ατομα στην κοινωνια ουσιαστικα.ποιο το προβλημα ?

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
και ετσι να το παρεις,γιατι να μην το επωφεληθουν ? γιατι να μην κερδισουν απο εκει που κανεις δεν κερδιζει τιποτα ? ετσι κ αλλιως μιλαμε για χαμενες συνειδησεις,αχρηστα ατομα στην κοινωνια ουσιαστικα.ποιο το προβλημα ?
ου να μου χαθεις ιντερνετικε πρεζεμπορα.μη το κρυβεις αλλο σε καταλαβαμε.

Επισκέπτης
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:α ρε μαλάκα Ηρώδη τι σου ξέφυγε θελήματα έκανες εκείνο το βράδυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom