Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
και ετσι να το παρεις,γιατι να μην το επωφεληθουν ? γιατι να μην κερδισουν απο εκει που κανεις δεν κερδιζει τιποτα ? ετσι κ αλλιως μιλαμε για χαμενες συνειδησεις,αχρηστα ατομα στην κοινωνια ουσιαστικα.ποιο το προβλημα ?

Θα στο πω χύμα γιατί έτσι μιλάμε εδώ στην Κρήτη! Είσαι γρόθος ή τον παριστάνεις απλά???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
και ετσι να το παρεις,γιατι να μην το επωφεληθουν ? γιατι να μην κερδισουν απο εκει που κανεις δεν κερδιζει τιποτα ? ετσι κ αλλιως μιλαμε για χαμενες συνειδησεις,αχρηστα ατομα στην κοινωνια ουσιαστικα.ποιο το προβλημα ?
Ρε παλικάρι μου, πάρτο αλλιώς.
Χαμένες συνειδήσεις και άχρηστα άτομα δεν υπάρχουν στην κοινωνία. Κάποιοι καταλήγουν έτσι.
Το πρόβλημα είναι οτι βρίσκεσε σε μια ηλικία που είτε έχεις είτε θα αποκτήσεις οικογένεια.
Θέλεις ένα μέλος της να αρρωστήσει απο την πρέζα, κάποια στιγμή?
Γιατί αν νομίζεις οτι μόνο οι χαμένοι πέφτουν στα ναρκωτικά κάνεις λάθος φίλε.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
φιλε,στην κουβεντα μας,δεν ασχολουμαι ουτε κ θ'ασχολειθω με τα βαπορακια.
ελεος δηλαδη,οταν μιλαμε για εμπορους μιλαμε για εμπορους οχι για τα @@ μου τα δυο που μοιαζουν με καμπαναριο!
Τι λες,για δες μωρε τ'ανηλικα.Οταν τους πουλανε γαμησια,οπλα,ναρκωτικα,αυτοκτονιες κ μαλακιες μεσω της τιβι κ πλεον πιο διαδεδομενα στο ιντερνετ,τι γινεται ? τιποτα.κανενας δεν παρακαλεσε ποτε κανεναν πουστη απο δαυτους να πεθανει.γιατι πρεπει να το κανει τωρα κ να ζητησει το θανατο τον εμπορων ναρκωτικων.
οσο για την πιτσιρικα που πεθανε,επειδη την ξερω την ιστορια καλα κ εκ των εσω ας μην το αναλυσουμε γιατι μαλλον θα βγει κ χρεωμενη η πιτσιρικα.

οσο για τα βαπορακια,αυτα ειναι τα πρωτα ατομα που εχουν ηδη υπογραψει συμβολαιο με το θανατο!
φυσικα και δεν ειμαι της γνωμης οτι πρεπει να πεθανουν οι εμποροι ναρκωτικων...Ο θεος μονο κρινει ποιος θα πεθανει και ποιος οχι...
Εξαλλου το να σαπισεις στην φυλακη για μενα ειναι χειροτερο του θανατου....
Η διαφωνια μου ειναι οτι θεωρεις οτι ΙΣΩΣ ειναι εγκλημα το να πουλας ναρκωτικα ενω ειναι καραμπηνατο εγκλημα....
Οσο για το αλλο που λες οτι αφου θα πεθανουν που θα πεθανουν γιατι καποιος να μην κερδισει λεφτα?
Ειναι σαν να μου λες οτι καποιος ανθρωπος ειναι φυτο στην Εντατικη και ΛΟΓΙΚΑ θα πεθανει αν δεν γινει το θαυμα...κι οι εμποροι οργανων να τον πετσοκοψουν και να κονομισουν απ τα οργανα του....ειναι σωστο?
Τελος παντων δεν προκειται να σε πεισω οτι εχεις αδικο αλλα να ξερεις οτι εχεις πολλυ ιδιαιτερες αποψεις επι του θεματος κι ελπιζω να μην συμβει τιποτα στη ζωη σου που θα σε κανει να τις ανατρεψεις αρων αρων....

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Επισκέπτης
οταν τελειωσετε με τα ναρκωτικα ας μου απαντησει καποιος για το ποστ του MAZAUI που εγραψε οτι θα παρακινισει τους φιλους του χουλιγκανους να σκοτωσουν καποιον ανθρωπο..

Επισκέπτης
Ρε παλικάρι μου, πάρτο αλλιώς.
Χαμένες συνειδήσεις και άχρηστα άτομα δεν υπάρχουν στην κοινωνία. Κάποιοι καταλήγουν έτσι.
Το πρόβλημα είναι οτι βρίσκεσε σε μια ηλικία που είτε έχεις είτε θα αποκτήσεις οικογένεια.
Θέλεις ένα μέλος της να αρρωστήσει απο την πρέζα, κάποια στιγμή?
Γιατί αν νομίζεις οτι μόνο οι χαμένοι πέφτουν στα ναρκωτικά κάνεις λάθος φίλε.
για μενα υπαρχουν χαμενες συνειδησεις,χαμενα κορμια,αχρηστοι ανθρωποι τελικα.
εχω οικογενεια φιλε μου,μια χαρα ειναι ολοι τους!
δεν θ'αρρωστησει απο πρεζα,ουτε κ πουστης θα γινει ο υιος μου,ουτε πουτανα η κορη μου,ουτε λεσβια η κατι αλλο,γιατι πολυ απλα η μονη επιλογη απ'τη στιγμη που θα το μαθω θα ειναι ν'αυτοκτονησουν.
οποιος πεφτει σε κατι που δεν το ελεγχει,ειτε ναρκωτικα λεγεται αυτο ειτε πιωμα ειτε οτιδηποτε γουσταρεις,τοτε ειναι τελειωμενος εξ'αρχης.και για να υποκυψει υπηρχαν οι προδιαγραφες,οποτε μιλαμε για αδυναμο χαρακτηρα,οποτε εναν αχρηστο οργανισμο!

Επισκέπτης
φυσικα και δεν ειμαι της γνωμης οτι πρεπει να πεθανουν οι εμποροι ναρκωτικων...Ο θεος μονο κρινει ποιος θα πεθανει και ποιος οχι...
Εξαλλου το να σαπισεις στην φυλακη για μενα ειναι χειροτερο του θανατου....
Η διαφωνια μου ειναι οτι θεωρεις οτι ΙΣΩΣ ειναι εγκλημα το να πουλας ναρκωτικα ενω ειναι καραμπηνατο εγκλημα....
Οσο για το αλλο που λες οτι αφου θα πεθανουν που θα πεθανουν γιατι καποιος να μην κερδισει λεφτα?
Ειναι σαν να μου λες οτι καποιος ανθρωπος ειναι φυτο στην Εντατικη και ΛΟΓΙΚΑ θα πεθανει αν δεν γινει το θαυμα...κι οι εμποροι οργανων να τον πετσοκοψουν και να κονομισουν απ τα οργανα του....ειναι σωστο?
Τελος παντων δεν προκειται να σε πεισω οτι εχεις αδικο αλλα να ξερεις οτι εχεις πολλυ ιδιαιτερες αποψεις επι του θεματος κι ελπιζω να μην συμβει τιποτα στη ζωη σου που θα σε κανει να τις ανατρεψεις αρων αρων....
ετσι,μονο ο θεος κρινει ποιος θα πεθανει.
μεσα στη φυλακη,ανοιγουν νεοι δρομοι.
εγω δεν το θεωρω εγκλημα το να ειναι κανεις εμπορος ναρκωτικων.απλα ειναι κατι πολυ δυσκολο.
δεν με νοιαζει αν καποιος ειναι ετοιμος να πεθανει τι θα συμβει.αδιαφορο μου περνα αν θα τον κοψουν ή αν θα τον αυτοκτονησουν ή κατι αλλο.
ευχαριστω κ εσενα που σεβεσαι τις αποψεις μου!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
οταν τελειωσετε με τα ναρκωτικα ας μου απαντησει καποιος για το ποστ του MAZAUI που εγραψε οτι θα παρακινισει τους φιλους του χουλιγκανους να σκοτωσουν καποιον ανθρωπο..

Για δες και παρακάτω τι γράφτηκε από Ολυμπιακό............

Επισκέπτης
Δεν είναι πρόθεση μου να σε στείλω για μπάνιο..........
ασε σου λεω,ποτε δεν ξερεις τι συμβαινει.δεν πρεπει να σου μιλαω κ πολυ.
ετσι κ αλλιως δεν βλεπω ν'απανταει κανεις στα προκλητικα κ προσβλητικα ποστ που εγιναν εναντιον μου.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ο χρονος σου ειναι πολυτιμος. η εργατο-ωρα σου κοστιζει κοντα στα 1000 ευρω. και κανεις τετοιες μαλακισμενες ερωτησεις ????  :idiot: :idiot:

Αν η εργατοώρα του είναι 1000, πόσο παίρνει τον μήνα ρε????????

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τα ισοπεδώνεις όλα φίλε.Μπλέκεις τα ναρκωτικά με το γεγονός ότι ο γιος σου μπορεί να γίνει gay..Σε λίγο θα μας πεις να εκτελέσουμε όλους τους ομοφυλόφιλους.Ενώ για τους πρεζέμπορους θα μας πεις ότι επιτελούν και λειτούργημα.Ποτέ μην είσαι τόσο απόλυτος γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει.

Επισκέπτης
Ελβις τι δουλειά κάνεις;
δε νομιζω να σε αφορα,ετσι ?

εσένα θα σε καλέσουμε στον 2ο γύρο στο ματς ΑΕΚ  ΟΣΦΠ  να σε βάλουμε μαζί με τον τάλο και το τέρας που θα έχουμε καλεσμένους.
δεν συναναστρεφομαι με αγνωστους.παντα με γνωστους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom