Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Τα ισοπεδώνεις όλα φίλε.Μπλέκεις τα ναρκωτικά με το γεγονός ότι ο γιος σου μπορεί να γίνει gay..Σε λίγο θα μας πεις να εκτελέσουμε όλους τους ομοφυλόφιλους.Ενώ για τους πρεζέμπορους θα μας πεις ότι επιτελούν και λειτούργημα.Ποτέ μην είσαι τόσο απόλυτος γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει.
το ανεφερα ως παραδειγμα των ακρων.για μενα το ιδιο ειναι αν γινει καποιο παιδι μου πουστακι κ το ιδιο αν γινει πρεζακι.για μενα ειναι νεκρο,οχι μονο θεωρητικα.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Θα σκότωνες το ίδιο σου το παιδί δηλαδή?Τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά..

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
εσυ τι εισαι ? αν θελεις στειλε πμ.
δεν χρειάζεται να σου στείλω πμ να σου γράψω την επαγγελματική μου ιδιότητα.πάντως πρεζέμπορας δεν είμαι αλλά ούτε και υπερασπιστής των πρεζέμπορων όπως είσαι εσύ.

Επισκέπτης
δεν χρειάζεται να σου στείλω πμ να σου γράψω την επαγγελματική μου ιδιότητα.πάντως πρεζέμπορας δεν είμαι αλλά ούτε και υπερασπιστής των πρεζέμπορων όπως είσαι εσύ.
φαντασμενος πρηξαρχιδας δεν ειπες οτι ειμαι ?
στειλε πμ που σου λεω.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πιο σημαντικό είναι το όνομα σου από την ζωή του παιδιού σου?Μάλλον εσύ δεν είσαι σοβαρός..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδια δεν καταλα΄βατε ακόμα από το ύφος των απαντήσεων του,ότι το Μέλος Έλβις για άγνωστους λόγους σπάει πλάκα μέσω των ειρωνικών του post;;;κάποιο λόγο έχει,αν κ τον φαντάζομαι.Οπότε μην απαντάτε πια.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ετσι,μονο ο θεος κρινει ποιος θα πεθανει.
μεσα στη φυλακη,ανοιγουν νεοι δρομοι.
εγω δεν το θεωρω εγκλημα το να ειναι κανεις εμπορος ναρκωτικων.απλα ειναι κατι πολυ δυσκολο.
δεν με νοιαζει αν καποιος ειναι ετοιμος να πεθανει τι θα συμβει.αδιαφορο μου περνα αν θα τον κοψουν ή αν θα τον αυτοκτονησουν ή κατι αλλο.
ευχαριστω κ εσενα που σεβεσαι τις αποψεις μου!
φασκεις κι αντιφασκεις φιλε μου...
απ τη μια λες ο θεος κρινει ποιος θα πεθανει,κι απ την αλλη λες οτι δεν σε νοιαζει αν καποιος ειναι ετοιμος να πεθανει τι θα συμβει...
Ειναι ετοιμος να πεθανει...δεν εχει πεθανει ακομα...Ο θεος που συμφωνουμε αποφασιζει,μπορει να καταληξει στο οτι δεν θα πεθανει τελικα και καποιοι να εχουν προλαβει την αποφαση του θεου.....
Το οτι σεβομαι τις αποψεις σου δεν σημαινει οτι δεν τις θεωρω παντελως λαθος...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
για μενα υπαρχουν χαμενες συνειδησεις,χαμενα κορμια,αχρηστοι ανθρωποι τελικα.
εχω οικογενεια φιλε μου,μια χαρα ειναι ολοι τους!
δεν θ'αρρωστησει απο πρεζα,ουτε κ πουστης θα γινει ο υιος μου,ουτε πουτανα η κορη μου,ουτε λεσβια η κατι αλλο,γιατι πολυ απλα η μονη επιλογη απ'τη στιγμη που θα το μαθω θα ειναι ν'αυτοκτονησουν.
οποιος πεφτει σε κατι που δεν το ελεγχει,ειτε ναρκωτικα λεγεται αυτο ειτε πιωμα ειτε οτιδηποτε γουσταρεις,τοτε ειναι τελειωμενος εξ'αρχης.και για να υποκυψει υπηρχαν οι προδιαγραφες,οποτε μιλαμε για αδυναμο χαρακτηρα,οποτε εναν αχρηστο οργανισμο!
Συνηθως, αυτοι που κραυγαζουν οτι ειναι δυνατοι χαρακτηρες,ειναι και οι πιο αδυνατοι. Και ειμαι σιγουρος πως το γνωριζεις απο πρωτο χερι... Εγκλωβιστηκες σε καποιες ατυχεις διατυπωσεις. Μαζεψε το λιγακι,γιατι σου εχει ξεφυγει εντελως.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
φαντασμενος πρηξαρχιδας δεν ειπες οτι ειμαι ?

Πες μας τι είσαι τότε

Αστυνομία; ΕΠΥ; οικοδόμος; νυχτοφύλακας; υδραυλικός; βουλευτής;

Εχε στο νου σου οτι τα πμ αποτελούν γραπτή απόδειξη των προθέσεών σου. Οποιεσδήποτε απειλές αποτυπωθουν γραπτώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν δικαστικά

Επισκέπτης
Ρε παιδια δεν καταλα΄βατε ακόμα από το ύφος των απαντήσεων του,ότι το Μέλος Έλβις για άγνωστους λόγους σπάει πλάκα μέσω των ειρωνικών του post;;;κάποιο λόγο έχει,αν κ τον φαντάζομαι.Οπότε μην απαντάτε πια.
απλά έχει κλάσει μέντολες που την είδες την ειρωνεία για να ειρωνεύεσαι πρέπει να έχεις και φαιά ουσία.

Επισκέπτης
Πως τον φαντάζεσαι dark γιατί εγώ τον φαντάζομαι με γιγαντοαφίσα του Εσκομπάρ και του Δουρή στο σπίτι του!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Επειδή έχω 2 παιδιά σου λέω ότι λες παπαριές τώρα, μάλλον δεν είσαι γονέας ακόμα.......
κοιταξε.... στο προηγουμενο νικ (προ λιγων εβδομαδων δηλαδη) ηταν 20 ετων.
τωρα ειναι 36 ετων.
στο επομενο, που ξερεις ? μπορει να εχει γινει και παππους.. :grin: :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
κοιταξε.... στο προηγουμενο νικ (προ λιγων εβδομαδων δηλαδη) ηταν 20 ετων.
τωρα ειναι 36 ετων.
στο επομενο, που ξερεις ? μπορει να εχει γινει και παππους.. :grin: :grin:

Papagiorgi respect!!! Τέλος!!!!!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom