poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
φαντασμένος πρηξαρχίδας είναι δεν το κατάλαβες?Ελβις τι δουλειά κάνεις;
φαντασμένος πρηξαρχίδας είναι δεν το κατάλαβες?Ελβις τι δουλειά κάνεις;
το ανεφερα ως παραδειγμα των ακρων.για μενα το ιδιο ειναι αν γινει καποιο παιδι μου πουστακι κ το ιδιο αν γινει πρεζακι.για μενα ειναι νεκρο,οχι μονο θεωρητικα.Τα ισοπεδώνεις όλα φίλε.Μπλέκεις τα ναρκωτικά με το γεγονός ότι ο γιος σου μπορεί να γίνει gay..Σε λίγο θα μας πεις να εκτελέσουμε όλους τους ομοφυλόφιλους.Ενώ για τους πρεζέμπορους θα μας πεις ότι επιτελούν και λειτούργημα.Ποτέ μην είσαι τόσο απόλυτος γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει.
και???για φτυσιμο ειναι & οι δυο τους..Για δες και παρακάτω τι γράφτηκε από Ολυμπιακό............
κομμένο σε βλέπω στα τελευταία σου πόστ τι έγινε ψάρωσες?δε νομιζω να σε αφορα,ετσι ?
δεν συναναστρεφομαι με αγνωστους.παντα με γνωστους.
εσυ τι εισαι ? αν θελεις στειλε πμ.φαντασμένος πρηξαρχίδας είναι δεν το κατάλαβες?
δεν βλεπω να γραφετε κατι επι της ουσιας.δεν ειναι συνηθεια μου το ψαρεμα.κομμένο σε βλέπω στα τελευταία σου πόστ τι έγινε ψάρωσες?
δεν χρειάζεται να σου στείλω πμ να σου γράψω την επαγγελματική μου ιδιότητα.πάντως πρεζέμπορας δεν είμαι αλλά ούτε και υπερασπιστής των πρεζέμπορων όπως είσαι εσύ.εσυ τι εισαι ? αν θελεις στειλε πμ.
οχι θα το αφηνα να ντροπιαζει το ονομα μου.εισαι σοβαρος ?Θα σκότωνες το ίδιο σου το παιδί δηλαδή?Τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά..
φαντασμενος πρηξαρχιδας δεν ειπες οτι ειμαι ?δεν χρειάζεται να σου στείλω πμ να σου γράψω την επαγγελματική μου ιδιότητα.πάντως πρεζέμπορας δεν είμαι αλλά ούτε και υπερασπιστής των πρεζέμπορων όπως είσαι εσύ.
οχι θα το αφηνα να ντροπιαζει το ονομα μου.εισαι σοβαρος ?
φασκεις κι αντιφασκεις φιλε μου...ετσι,μονο ο θεος κρινει ποιος θα πεθανει.
μεσα στη φυλακη,ανοιγουν νεοι δρομοι.
εγω δεν το θεωρω εγκλημα το να ειναι κανεις εμπορος ναρκωτικων.απλα ειναι κατι πολυ δυσκολο.
δεν με νοιαζει αν καποιος ειναι ετοιμος να πεθανει τι θα συμβει.αδιαφορο μου περνα αν θα τον κοψουν ή αν θα τον αυτοκτονησουν ή κατι αλλο.
ευχαριστω κ εσενα που σεβεσαι τις αποψεις μου!
Συνηθως, αυτοι που κραυγαζουν οτι ειναι δυνατοι χαρακτηρες,ειναι και οι πιο αδυνατοι. Και ειμαι σιγουρος πως το γνωριζεις απο πρωτο χερι... Εγκλωβιστηκες σε καποιες ατυχεις διατυπωσεις. Μαζεψε το λιγακι,γιατι σου εχει ξεφυγει εντελως.για μενα υπαρχουν χαμενες συνειδησεις,χαμενα κορμια,αχρηστοι ανθρωποι τελικα.
εχω οικογενεια φιλε μου,μια χαρα ειναι ολοι τους!
δεν θ'αρρωστησει απο πρεζα,ουτε κ πουστης θα γινει ο υιος μου,ουτε πουτανα η κορη μου,ουτε λεσβια η κατι αλλο,γιατι πολυ απλα η μονη επιλογη απ'τη στιγμη που θα το μαθω θα ειναι ν'αυτοκτονησουν.
οποιος πεφτει σε κατι που δεν το ελεγχει,ειτε ναρκωτικα λεγεται αυτο ειτε πιωμα ειτε οτιδηποτε γουσταρεις,τοτε ειναι τελειωμενος εξ'αρχης.και για να υποκυψει υπηρχαν οι προδιαγραφες,οποτε μιλαμε για αδυναμο χαρακτηρα,οποτε εναν αχρηστο οργανισμο!
φαντασμενος πρηξαρχιδας δεν ειπες οτι ειμαι ?
απλά έχει κλάσει μέντολες που την είδες την ειρωνεία για να ειρωνεύεσαι πρέπει να έχεις και φαιά ουσία.Ρε παιδια δεν καταλα΄βατε ακόμα από το ύφος των απαντήσεων του,ότι το Μέλος Έλβις για άγνωστους λόγους σπάει πλάκα μέσω των ειρωνικών του post;;;κάποιο λόγο έχει,αν κ τον φαντάζομαι.Οπότε μην απαντάτε πια.
Πως τον φαντάζεσαι dark γιατί εγώ τον φαντάζομαι με γιγαντοαφίσα του Εσκομπάρ και του Δουρή στο σπίτι του!Ρε παιδια δεν καταλα΄βατε ακόμα από το ύφος των απαντήσεων του,ότι το Μέλος Έλβις για άγνωστους λόγους σπάει πλάκα μέσω των ειρωνικών του post;;;κάποιο λόγο έχει,αν κ τον φαντάζομαι.Οπότε μην απαντάτε πια.
κοιταξε.... στο προηγουμενο νικ (προ λιγων εβδομαδων δηλαδη) ηταν 20 ετων.Επειδή έχω 2 παιδιά σου λέω ότι λες παπαριές τώρα, μάλλον δεν είσαι γονέας ακόμα.......
κοιταξε.... στο προηγουμενο νικ (προ λιγων εβδομαδων δηλαδη) ηταν 20 ετων.
τωρα ειναι 36 ετων.
στο επομενο, που ξερεις ? μπορει να εχει γινει και παππους..