Επισκέπτης
Και στο προφίλ λέει 21 χρονων!
ετσι λεω,φανταζεσαι να εχω ενα ονομα στην πιατσα κ να βγει βρωμα οτι ο το παιδι του Χ ειναι στρακι ή πρεζακι ? αδυνατον φιλε.Πιο σημαντικό είναι το όνομα σου από την ζωή του παιδιού σου?Μάλλον εσύ δεν είσαι σοβαρός..
οτι πεις φιλε μου.οτι πεις.μ'εσενα δεν μπορω να μιλησω.Επειδή έχω 2 παιδιά σου λέω ότι λες παπαριές τώρα, μάλλον δεν είσαι γονέας ακόμα.......
φιλαρακι,δεν σπαω πλακα με κανεναν.αν θελετε το κοβουμε εδω κ παμε για φαγητο.Ρε παιδια δεν καταλα΄βατε ακόμα από το ύφος των απαντήσεων του,ότι το Μέλος Έλβις για άγνωστους λόγους σπάει πλάκα μέσω των ειρωνικών του post;;;κάποιο λόγο έχει,αν κ τον φαντάζομαι.Οπότε μην απαντάτε πια.
ο θεος κρινει ποιος θα πεθανει.συμφωνουμε.φασκεις κι αντιφασκεις φιλε μου...
απ τη μια λες ο θεος κρινει ποιος θα πεθανει,κι απ την αλλη λες οτι δεν σε νοιαζει αν καποιος ειναι ετοιμος να πεθανει τι θα συμβει...
Ειναι ετοιμος να πεθανει...δεν εχει πεθανει ακομα...Ο θεος που συμφωνουμε αποφασιζει,μπορει να καταληξει στο οτι δεν θα πεθανει τελικα και καποιοι να εχουν προλαβει την αποφαση του θεου.....
Το οτι σεβομαι τις αποψεις σου δεν σημαινει οτι δεν τις θεωρω παντελως λαθος...
θα ηθελες να γραφει ο μακλειν φιλαρακι αλλα δεν γραφει.κοιταξε.... στο προηγουμενο νικ (προ λιγων εβδομαδων δηλαδη) ηταν 20 ετων.
τωρα ειναι 36 ετων.
στο επομενο, που ξερεις ? μπορει να εχει γινει και παππους..
ναι,ναι,ναι.εχω κλασει μεντες.αλλαζω βρακια τωρα.απλά έχει κλάσει μέντολες που την είδες την ειρωνεία για να ειρωνεύεσαι πρέπει να έχεις και φαιά ουσία.
ε και ?Και στο προφίλ λέει 21 χρονων!
σ'εσενα ή στον πανοςμπος εχω δωσει την εξηγηση.Papagiorgi respect!!! Τέλος!!!!!!! ;)
δεν συζηταω με χουλιγκανους..
μακ λέιν , νύχτας ,και σια.θα ηθελες να γραφει ο μακλειν φιλαρακι αλλα δεν γραφει.
το εχω ξαναπει πολλες φορες.ειμαι διαφορετικο ατομο.
δεν εχω ν'αποδειξω τπτ.
ναι,ναι,ναι.εχω κλασει μεντες.αλλαζω βρακια τωρα.
το κλεινω εδω.δεν μπορω να επαναλαμβανομαι διαρκως.To όνομά σου στην πιάτσα είναι πιο σημαντικό απο μία ανθρώπινη ζωή και δη του παιδιού σου?Θα επιμείνω ότι δεν είσαι σοβαρός και μάλλον αποτυχημένα προσπαθείς να κάνεις πλάκα.
καλα, καλα.. μην τσιμπας. εγω δεν ανεφερα νικ..θα ηθελες να γραφει ο μακλειν φιλαρακι αλλα δεν γραφει.
το εχω ξαναπει πολλες φορες.ειμαι διαφορετικο ατομο.
δεν εχω ν'αποδειξω τπτ.
Δηλαδή τι εξήγησες στους mods τριάντα φεύγα χρονών μαντράχαλος? Ότι είσαι έμπορος ναρκωτικών και επειδή υπάρχει 'δημοκρατία' πρέπει να σε αφήνουνε να γράφεις ελεύθερα την άποψή σου εδώ μέσα?σ'εσενα ή στον πανοςμπος εχω δωσει την εξηγηση.
αυτο το ειχε πει ο μακλειν.νυχτας κ μακλειν ηταν το ιδιο προσωπο.μακ λέιν , νύχτας ,και σια.
τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα,αυτο το ειχε πει ο μακλειν.νυχτας κ μακλειν ηταν το ιδιο προσωπο.
ποτε δεν το εκρυψε.απλα εσυ δεν ειχες διαβασει τα ποστ κ των 2.
εγω παντως ειμαι αλλο ατομο.γνωστος του μακλειν παραυτα.
αυτο δεν λεει κατι.εχουμε κοινες αποψεις αλλα κ πολυ διαφορετικες σε ορισμενα θεματα.
τελος.
καλα, καλα.. μην τσιμπας. εγω δεν ανεφερα νικ..
και συνεχιζω.. στο προηγουμενο νικ ητο 20 ετων και με βαρια και μακραν (πανω απο 12 ετων, εβγαινε απο τις γνωσεις του) στα στριπ.
δηλαδη, για οσους ΔΕΝ καταλαβαν, πηγαινε σε στριπτιζαδικα απο [size=20pt]8[/size] ετων..
respect..
συνηθισε τα.προσπαθησε κ θα δεις,ισως σου πανε τελικα.τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα,
ναι κλειστο, κανει ρευμα και θα πουντιασεις..το κλεινω εδω.δεν μπορω να επαναλαμβανομαι διαρκως.
ημαρτον ρε μαγκες.
δεν ειπα οτι οι ip σας συμπιπτουν.ο αλλος(οπως ολοι οι μοντ) βλεπει ιδια ip με του μακ κ νομιζει οτι κατι εγινε.
ΔΕΝ ειμαι ο μακλειν.
μη σε νοιαζει. το σεβομαστε το διαφορετικο. συνηθισαμε απΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σεβαστειτε ρε μαγκες το διαφορετικο.
οχι,καμια σχεση.Δηλαδή τι εξήγησες στους mods τριάντα φεύγα χρονών μαντράχαλος? Ότι είσαι έμπορος ναρκωτικών και επειδή υπάρχει 'δημοκρατία' πρέπει να σε αφήνουνε να γράφεις ελεύθερα την άποψή σου εδώ μέσα?
εσυ κοιτα με τα ρασα μη μπουντιασεις,μπαζει κιολας κατω απ'τα ρασα.ναι κλειστο, κανει ρευμα και θα πουντιασεις..
δεν ειπα οτι οι ip σας συμπιπτουν.
μερικοι μαρτυρατε χωρις ξυλο..
μη σε νοιαζει. το σεβομαστε το διαφορετικο. συνηθισαμε απτις λουγκρεςτους ομοφυλοφιλους..