You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 484
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ουαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΚαι εγώ έχω ολόκληρη τη συλλογή της Shell με τις 7 ferrari ;)
που τη βρηκες την 6η κ 7η ? κι εγω τις μαζευω.για δωσε καμια ινφο.
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
του ρίχνω εγώ του μάστορα.έχω μπουγκάτι και οι γκόμενες όταν με βλέπουν παθαίνουν κολπικό οργασμό μόνο με την ματιά μου.φυσικά ούτε εμένα με έχει δει κανείς αλλα ούτε και αυτόν.και συ φίλε μου μπορείς να γράψεις ότι γάμαγες την κόρη της Χίλαρυ Κλίντον και σου έδινε και ταρίφα ;) ο καθένας εδώ γράφει ότι του κατέβει να κάνει το κομάτι τουΑν είναι ο mclein μόνο φτωχός δεν είναι..Αφού θυμάμαι ότι έλεγε για την φερράρι που είχε που τραβούσε τις γκομενίτσες και κάτι τέτοια..
Επισκέπτης
ρε μήπως είναι ο υιός του κρόκους?Αν είναι ο mclein μόνο φτωχός δεν είναι..Αφού θυμάμαι ότι έλεγε για την φερράρι που είχε που τραβούσε τις γκομενίτσες και κάτι τέτοια..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
αληθεια sonyp εσυ το warned πως το καταφερες? ειπες στον alexxx οτι οι mods εχουν καθε δικαιωμα να πουλανε ναρκοτικα σε απλα members γιατι ετσι κ αλλιος δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?
αληθεια sonyp εσυ το warned πως το καταφερες? ειπες στον alexxx οτι οι mods εχουν καθε δικαιωμα να πουλανε ναρκοτικα σε απλα members γιατι ετσι κ αλλιος δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?
Εδώ το παπάρι έβaλε MUTE σε μένα τον αδερφό του κ καλά.ΤΟ warned του παπαgeorge σε πείραξε;;;τολμάει να με ξανακάνει MUTE;Ξέρει που θα τον βρω.
Επισκέπτης
δεν εχει ο μακλειν ρε μαγκες φερραρικο,ελεος δηλαδη.και ο μακλειν ηταν φτωχος γι αυτο κατελειξε με ενα κωλοαμαξο σα τη ferrari που χαλαει οποτε του καβλωσει... αν ειχε χρημα θα ηταν με porsche gt η lambo
τα ποστ του ακομη υπαρχουν,ας μας το βρει καποιος που το εγραψε το παληκαρι οτι εχει φερραρι.
Επισκέπτης
εσενα σου ειπαμε να στειλεις πμ,ακομα γραφεις τις πονηραδες σου.του ρίχνω εγώ του μάστορα.έχω μπουγκάτι και οι γκόμενες όταν με βλέπουν παθαίνουν κολπικό οργασμό μόνο με την ματιά μου.φυσικά ούτε εμένα με έχει δει κανείς αλλα ούτε και αυτόν.και συ φίλε μου μπορείς να γράψεις ότι γάμαγες την κόρη της Χίλαρυ Κλίντον και σου έδινε και ταρίφα ;) ο καθένας εδώ γράφει ότι του κατέβει να κάνει το κομάτι του
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ελλαδα σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ρε μήπως είναι ο υιός του κρόκους?
ρε μήπως είναι ο υιός του κρόκους?
όχι.Ειναι η μετανσάρκωση του ΈΛβις Πρίσλει που ψάχνει και πάλι απεγνωσμένα την δόση του.Εξού κ τα θετικά σχόλια προς τους εμπόρους ναρκωτικών.Τέτοια μπουμπούκια που να τα χάσεις;
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Από ότι φαίνεται το έχει κάψει εντελώς..Όσο για την φερράρι στα παπάρια μου είτε έχει είτε δεν έχει.Αλλά σε άτομο που από τα 8 του πάει σε στριπτιζάδικα στην φερράρι θα κολλήσει?Πουτανολέων σωστός.Πες του Μακ ότι τον βάζω μια κόντρα πάντως.Το skyline που έχω από το need for speed είναι όλα τα λεφτά!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κοιταξτε ενα νουμερο που ενδιαφερεται ακομη για την υστεροφημία του παλιου του νικ..δεν εχει ο μακλειν ρε μαγκες φερραρικο,ελεος δηλαδη.
τα ποστ του ακομη υπαρχουν,ας μας το βρει καποιος που το εγραψε το παληκαρι οτι εχει φερραρι.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Αν είναι ο mclein μόνο φτωχός δεν είναι..Αφού θυμάμαι ότι έλεγε για την φερράρι που είχε που τραβούσε τις γκομενίτσες και κάτι τέτοια..
Πόρσε δεν ήταν;
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Και εγώ έχω ολόκληρη τη συλλογή της Shell με τις 7 ferrari ;)
Εμένα γμτ μου λείπει μία και δεν την βρίσκω στο τέλος του μήνα τελειώνει η προσφορά
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μπορεί να κάνω λάθος για την φερράρι αλλά είμαι 100 τοις 100 σίγουρος ότι ανέφερε ένα ακριβό σπορ αμάξι που είχε.Και έλεγε πόσο τα γουστάρουν αυτά οι γκόμενες αλλά αυτός ήθελε μια γυναίκα να τον γουστάρει για το ποιον του και όχι για το ακριβό αυτοκινητάκι του
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
σου έστειλα πμ με το επάγγελμά μου χωρίς να το κρύβω βέβαια.περιμένω και απο εσένα πμεσενα σου ειπαμε να στειλεις πμ,ακομα γραφεις τις πονηραδες σου.
Επισκέπτης
νουμερο εισαι εσυ μιστερ.το να λετε μαλακιες για τον μακλειν δεν ειναι οτι καλυτερο εχετε να κανετε,οποτε τουλαχιστον να λετε μαλακιες που στεκουν οχι οτι σας ερχεται στο μυαλο,αν υπαρχει.κοιταξτε ενα νουμερο που ενδιαφερεται ακομη για την υστεροφημία του παλιου του νικ..
συνεχισε εσυ να νομιζεις οτι ειμαι ο μακλειν.δεν πας σε κανεναν παπα αλλο να σε διαβασει τεκνο μου ? αντε μπας κ συνελθεις απ'την μαστουρα των θυμιατων.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Άλλο ένα thread που σπάει καρύδια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κανε μου μηνυση..νουμερο εισαι εσυ μιστερ.το να λετε μαλακιες για τον μακλειν δεν ειναι οτι καλυτερο εχετε να κανετε,οποτε τουλαχιστον να λετε μαλακιες που στεκουν οχι οτι σας ερχεται στο μυαλο,αν υπαρχει.
ξυδι..συνεχισε εσυ να νομιζεις οτι ειμαι ο μακλειν.δεν πας σε κανεναν παπα αλλο να σε διαβασει τεκνο μου ? αντε μπας κ συνελθεις απ'την μαστουρα των θυμιατων.
Επισκέπτης
σου απαντησα βρε,μην τα στελνεις 2 φορες.σου έστειλα πμ με το επάγγελμά μου χωρίς να το κρύβω βέβαια.περιμένω και απο εσένα πμ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 12