Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και ο μακλειν ηταν φτωχος γι αυτο κατελειξε με ενα κωλοαμαξο σα τη ferrari που χαλαει οποτε του καβλωσει... αν ειχε χρημα θα ηταν με porsche gt η lambo :cheesy:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Αν είναι ο mclein μόνο φτωχός δεν είναι..Αφού θυμάμαι ότι έλεγε για την φερράρι που είχε που τραβούσε τις γκομενίτσες και κάτι τέτοια..
του ρίχνω εγώ του μάστορα.έχω μπουγκάτι και οι γκόμενες όταν με βλέπουν παθαίνουν κολπικό οργασμό μόνο με την ματιά μου.φυσικά ούτε εμένα με έχει δει κανείς αλλα ούτε και αυτόν.και συ φίλε μου μπορείς να γράψεις ότι γάμαγες την κόρη της Χίλαρυ Κλίντον και σου έδινε και ταρίφα  ;) ο καθένας εδώ γράφει ότι του κατέβει να κάνει το κομάτι του  :idiot: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αληθεια sonyp εσυ το warned πως το καταφερες? ειπες στον alexxx οτι οι mods εχουν καθε δικαιωμα να πουλανε ναρκοτικα σε απλα members γιατι ετσι κ αλλιος δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?  :2funny: :2funny: :2funny:
αληθεια sonyp εσυ το warned πως το καταφερες? ειπες στον alexxx οτι οι mods εχουν καθε δικαιωμα να πουλανε ναρκοτικα σε απλα members γιατι ετσι κ αλλιος δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ το παπάρι έβaλε MUTE  σε μένα τον αδερφό του κ καλά.ΤΟ warned του παπαgeorge σε πείραξε;;;τολμάει να με ξανακάνει MUTE;Ξέρει που θα τον βρω.

Επισκέπτης
και ο μακλειν ηταν φτωχος γι αυτο κατελειξε με ενα κωλοαμαξο σα τη ferrari που χαλαει οποτε του καβλωσει... αν ειχε χρημα θα ηταν με porsche gt η lambo :cheesy:
δεν εχει ο μακλειν ρε μαγκες φερραρικο,ελεος δηλαδη.
τα ποστ του ακομη υπαρχουν,ας μας το βρει καποιος που το εγραψε το παληκαρι οτι εχει φερραρι.

Επισκέπτης
του ρίχνω εγώ του μάστορα.έχω μπουγκάτι και οι γκόμενες όταν με βλέπουν παθαίνουν κολπικό οργασμό μόνο με την ματιά μου.φυσικά ούτε εμένα με έχει δει κανείς αλλα ούτε και αυτόν.και συ φίλε μου μπορείς να γράψεις ότι γάμαγες την κόρη της Χίλαρυ Κλίντον και σου έδινε και ταρίφα  ;) ο καθένας εδώ γράφει ότι του κατέβει να κάνει το κομάτι του  :idiot: :uglystupid:
εσενα σου ειπαμε να στειλεις πμ,ακομα γραφεις τις πονηραδες σου.

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ελλαδα σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ το DATSUN που έχω, έχει ασύρματο πομπό και εκπέμπει άμεσα στο σημείο G των γυναικών. Χαμός γίνεται σου λέω...........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε μήπως είναι ο υιός του κρόκους?
ρε μήπως είναι ο υιός του κρόκους?

όχι.Ειναι η μετανσάρκωση του ΈΛβις Πρίσλει που ψάχνει και πάλι απεγνωσμένα την δόση του.Εξού κ τα θετικά σχόλια προς τους εμπόρους ναρκωτικών.Τέτοια μπουμπούκια που να τα χάσεις;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Από ότι φαίνεται το έχει κάψει εντελώς..Όσο για την φερράρι στα παπάρια μου είτε έχει είτε δεν έχει.Αλλά σε άτομο που από τα 8 του πάει σε στριπτιζάδικα στην φερράρι θα κολλήσει?Πουτανολέων σωστός.Πες του Μακ ότι τον βάζω μια κόντρα πάντως.Το skyline που έχω από το need for speed είναι όλα τα λεφτά!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν εχει ο μακλειν ρε μαγκες φερραρικο,ελεος δηλαδη.
τα ποστ του ακομη υπαρχουν,ας μας το βρει καποιος που το εγραψε το παληκαρι οτι εχει φερραρι.
κοιταξτε ενα νουμερο που ενδιαφερεται ακομη για την υστεροφημία του παλιου του νικ..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Μπορεί να κάνω λάθος για την φερράρι αλλά είμαι 100 τοις 100 σίγουρος ότι ανέφερε ένα ακριβό σπορ αμάξι που είχε.Και έλεγε πόσο τα γουστάρουν αυτά οι γκόμενες αλλά αυτός ήθελε μια γυναίκα να τον γουστάρει για το ποιον του και όχι για το ακριβό αυτοκινητάκι του :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
κοιταξτε ενα νουμερο που ενδιαφερεται ακομη για την υστεροφημία του παλιου του νικ..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
νουμερο εισαι εσυ μιστερ.το να λετε μαλακιες για τον μακλειν δεν ειναι οτι καλυτερο εχετε να κανετε,οποτε τουλαχιστον να λετε μαλακιες που στεκουν οχι οτι σας ερχεται στο μυαλο,αν υπαρχει.

συνεχισε εσυ να νομιζεις οτι ειμαι ο μακλειν.δεν πας σε κανεναν παπα αλλο να σε διαβασει τεκνο μου ? αντε μπας κ συνελθεις απ'την μαστουρα των θυμιατων.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Άλλο ένα thread που σπάει καρύδια  :rockon:  :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βρήκα μια φώτο του elvis με τον mclein.........μισώ να την ανεβάσω.
Οοοοουυυυυυυφφφφφφφ τη βρήκα.........

Συνημμένα

• gay.jpg
    gay.jpg
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 30

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
νουμερο εισαι εσυ μιστερ.το να λετε μαλακιες για τον μακλειν δεν ειναι οτι καλυτερο εχετε να κανετε,οποτε τουλαχιστον να λετε μαλακιες που στεκουν οχι οτι σας ερχεται στο μυαλο,αν υπαρχει.
κανε μου μηνυση..

συνεχισε εσυ να νομιζεις οτι ειμαι ο μακλειν.δεν πας σε κανεναν παπα αλλο να σε διαβασει τεκνο μου ? αντε μπας κ συνελθεις απ'την μαστουρα των θυμιατων.
ξυδι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom