Επισκέπτης
εισαγωγές εξαγωγές, μαρούλια λάχανα κουνουπίδια βιολογικής καλλιέργειας από τον ψηλορίτη,σου έστειλα πμ με το επάγγελμά μου χωρίς να το κρύβω βέβαια.περιμένω και απο εσένα πμ
γεωτρήσεις κεφαλιών ο Γκοντζαμάνης.
εισαγωγές εξαγωγές, μαρούλια λάχανα κουνουπίδια βιολογικής καλλιέργειας από τον ψηλορίτη,σου έστειλα πμ με το επάγγελμά μου χωρίς να το κρύβω βέβαια.περιμένω και απο εσένα πμ
αρχιδια σπαει οχι καρυδια....ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΆλλο ένα thread που σπάει καρύδια
ερχεται η μηνυση στο σαιτ σε λιγο καιρο φιλαρακι,μην ανησυχεις.κανε μου μηνυση..
ξυδι..
εεεεεεελα βρε πανος, που εισαι ????????Άλλο ένα thread που σπάει καρύδια
οχι κ φιλος του,χαλαρωσε.εεεεεεελα βρε πανος, που εισαι ????????
εδω, τα λεμε με το φιλο σου ..
παρε φοοοοοοοοοοοοοοόρα..ερχεται η μηνυση στο σαιτ σε λιγο καιρο φιλαρακι,μην ανησυχεις.
εχουμε παρει φορα,κοιτα να μην ξεκινησει ομως.παρε φοοοοοοοοοοοοοοόρα..
ερχεται η μηνυση στο σαιτ σε λιγο καιρο φιλαρακι,μην ανησυχεις.
εχουμε στειλει 2 φορες μηνυμα στην διαχειριση για καποια προβληματα.
θα το κανουμε ακομη μια φορα κ ελπιζουμε σε απαντηση.
το ξυδι να το βαλεις στη σαλατα σου,δεν εχω κανενα προβλημα ή εκνευρισμο.
το μονο που μου χαλασατε ειναι οτι εχασα τις αποψεις των συμφορουμιτων περι ναρκωτικων γενικα κ εμπορων αλλα δεν πειραζει,ολοι τα ιδια πανω κατω λεγανε.
συμφωνώ μαζί σου μέγιστε Πάνο αλλά αν μπορούσες να μου έβγαζες και αυτό το γαμημένο το πράσινο σημάδι που μου έβαλες και το κουβαλάω εδώ και τρείς μέρες.στην κρίση σου βέβαια είναι απλώς βαρέθηκα να το βλέπω στην οθόνη.Βλέπεις ότι δεν βρίζω στο φόρουμ και μιλάω πολιτισμένα.ελπίζω να κρίνεις δίκαια όπως ξέρεις και να αποφασίσεις να μου το βγάλεις.Άλλο ένα thread που σπάει καρύδια
το μονο που μου χαλασατε ειναι οτι εχασα τις αποψεις των συμφορουμιτων περι ναρκωτικων γενικα κ εμπορων αλλα δεν πειραζει,ολοι τα ιδια πανω κατω λεγανε.
καμια σχεση.Και τι θα πεις στη μύνηση ρε καρντάση? Με βρίζουν στο μπουρδέλα επειδή παπαρολογώ? Μυνιήστε με, μυνιήστε με..........
Ο ενας είναι ο τρισμέγιστος παντογνωστης που ξερει τα παντα εκτός από το αν υπάρχει και κάτι άλλο από το να ποστάρει σε forum 24 ώρες το 24ωρο!!!!!!!!!
Ο άλλος εχει 32 account με ισαριθμες προσωπικοτητες και περναει την ημερα του παρακαλωντας να ανοιξει το ένα και να κλεισει το άλλο, ενώ μιλαει σε τριτο ενικο για τον εαυτο του !!!!!
Ο τριτος θεωρει φυσικο να σκοτώνονται ανθρωποι σε συμπλοκές γιατι το απαιτει η παραδοση !!!!!!!!!
Απλα να επαναλάβω την παράκληση να βγουν στην κεντρικη σελίδα και να επιλέξουν μια καλή λύση για να γαμήσουν μπας και ξελαμπικαρουν
Αν μη τι άλλο, είναι στο σωστό site.
καλά εσένα αν σου κάνουν μήνυση θα απαλλαγείς λόγο βλακείας.ερχεται η μηνυση στο σαιτ σε λιγο καιρο φιλαρακι,μην ανησυχεις.
πλάκωσε και η υπεράσπιση.
δεν ειμαι ομως ο μακλειν.παρτε το χαμπαρι.Ακριβώς.οπότε αφού λέγαμε όλοι τα ίδια κ εσύ έλεγες μόνο εσύ αυτές τις απόψεις,δεν βαρέθηκες να υπερασπίζεις τον εαυτό σου;;;
πάντως από τα γραφόμενα σου κ από την πίστη που διαλαλείς αυτά που πιστεύεις μου μοιάζεις πάρα πολύ με τον mclein.Ma πάρα πολύ.
Αφήστε το παληκάρι να εκφραστεί ελεύθερα ρε ιεροεξεταστές Παίσατε όλοι πάνω του σαν τους λύκουςεεεεεεελα βρε πανος, που εισαι ????????
εδω, τα λεμε με το φιλο σου τον εμπορο..
συγνωμη boss..Αφήστε το παληκάρι να εκφραστεί ελεύθερα ρε ιεροεξεταστές Παίσατε όλοι πάνω του σαν τους λύκους
Δεν χρειάζεται να μου στέλνεις 10 pm την ημέρα για το warn.Απλώς να είσαι απο δω και πέρα πιο κόσμιος στις εκφράσεις σου.Αύριο θα βγεί όπως σου είπα.αν μπορούσες να μου έβγαζες και αυτό το γαμημένο το πράσινο σημάδι που μου έβαλες και το κουβαλάω εδώ και τρείς μέρες.στην κρίση σου βέβαια είναι απλώς βαρέθηκα να το βλέπω στην οθόνη.Βλέπεις ότι δεν βρίζω στο φόρουμ και μιλάω πολιτισμένα.ελπίζω να κρίνεις δίκαια όπως ξέρεις και να αποφασίσεις να μου το βγάλεις.
Δεν χρειάζεται να μου στέλνεις 10 pm την ημέρα για το warn.Απλώς να είσαι απο δω και πέρα πιο κόσμιος στις εκφράσεις σου.Αύριο θα βγεί όπως σου είπα.
Δεν χρειάζεται να μου στέλνεις 10 pm την ημέρα για το warn.Απλώς να είσαι απο δω και πέρα πιο κόσμιος στις εκφράσεις σου.Αύριο θα βγεί όπως σου είπα.