παντως οι φοναιαδες θελουν εκτελεση σε ηλεκτρικη καρεκλα και αν δεν το κανει η δικαιοσυνη ευχομαι στον πατερα να πραματοποιηθουν οι ευχες του και να πετυχει τον σκοπο του για το καλο των φιλαθλων του ολυμπιακου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 484
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
παντως οι φοναιαδες θελουν εκτελεση σε ηλεκτρικη καρεκλα και αν δεν το κανει η δικαιοσυνη ευχομαι στον πατερα να πραματοποιηθουν οι ευχες του και να πετυχει τον σκοπο του για το καλο των φιλαθλων του ολυμπιακου.
"Για το καλό των φιλάθλων του Ολυμπιακού."
Άλλη μια ...ήπια προσέγγιση του θέματος!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι εννοεις ρε μεγαλε?για το καλο των φιλαθλων του ολυμπιακου.
για καντο κερματα?
Ρε παλικαρια που εχετε τον αχαρο ρολο των συντονιστων αυτου εδω του εκτροματος που διαβαζα τοση ωρα,καντε μια χαρη σε μενα και σε ολα τα αλλα μελη και κλειστε και αυτο το θρεντ,δεν εχει αξια υπαρξης πλεον..για αλλο ξεκινησε και αλλου καταληξε..και δηστυχως και με ασχημη πορεια στο ενδιαμεσο..Οσο αφορα το κλειδωμα των θρεντ που αφορουν τα αθλητικα,μην το κανετε...απλα φροντιστε να παραμενει καθαρο και οσο γινεται κοσμιο.Ευχαριστω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
συμφωνο!!!!αντι να γαμανε ασχολουνται με μαλακιες και μας ζαλιζουνε!!!!!αυτο το σαιτ ειναι για μας τους λατρες των μπουρδελων του γαμησιου και της ανωμαλιας!!!!αν ηταν σαιτ των (φυλαθλων)θα λεγοταν αλλιωςΡε παλικαρια που εχετε τον αχαρο ρολο των συντονιστων αυτου εδω του εκτροματος που διαβαζα τοση ωρα,καντε μια χαρη σε μενα και σε ολα τα αλλα μελη και κλειστε και αυτο το θρεντ,δεν εχει αξια υπαρξης πλεον..για αλλο ξεκινησε και αλλου καταληξε..και δηστυχως και με ασχημη πορεια στο ενδιαμεσο..Οσο αφορα το κλειδωμα των θρεντ που αφορουν τα αθλητικα,μην το κανετε...απλα φροντιστε να παραμενει καθαρο και οσο γινεται κοσμιο.Ευχαριστω.
ασε μας ρε δημητρακι που εισαι εδω δυο μηνες και θα μας πεις και για ποιους ειναι το σαιτ....συμφωνο!!!!αντι να γαμανε ασχολουνται με μαλακιες και μας ζαλιζουνε!!!!!αυτο το σαιτ ειναι για μας τους λατρες των μπουρδελων του γαμησιου και της ανωμαλιας!!!!αν ηταν σαιτ των (φυλαθλων)θα λεγοταν αλλιως
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καλυτερα να σφαχτουνε ολοι τους μεταξι τους να υσηχασουμε!!!!να μηνουμε μονο εμεις οι γνησιοι απογωνοι των αρχαιων Ελληνων!!!!!μας εχουνε ξευτηλισει!!!!το κακο ειναι οτι θα υπαρξει και συνεχεια.μετα τη λαυριου εχει ανοιξει μεγαλη βεντετα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
για ποιους ειναι?αν ειναι για τους (φυλαθλους)ας λεγεται podosfero.com η filathloi.com αφου λεγεται μπουρδελα κομ σημαινει οτι ειναι για τους μπουρδελιαριδες.ασε μας ρε δημητρακι που εισαι εδω δυο μηνες και θα μας πεις και για ποιους ειναι το σαιτ....
κυριως ειναι για τους μπουρδελιαρηδες αλλα δευτερυοντως ΚΑΙ για αλλα θεματα....για ποιους ειναι?αν ειναι για τους (φυλαθλους)ας λεγεται podosfero.com η filathloi.com αφου λεγεται μπουρδελα κομ σημαινει οτι ειναι για τους μπουρδελιαριδες.
παντως οσο γινονται αυτα τοσο σιχαινομαι που ειμαι οπαδος.δεν το χωραει το μυαλο μου ρε πουστη μου να σκοτωνονται για τις ομαδες?και τα λεω αυτα εγω που ειμαι οπαδος,πηγαινω γηπεδο χρονια εντος και εκτος και γενικα υποστηριζω φανατικα την ομαδα μου.δεν τα λεει καποιος που δεν ασχολειται και δηλωνει αγνος φιλαθλος.μπροστα στην ανθρωπινη ζωη αυτα φαινονται τοσο γελοια.
Οπως γραφω και στο προηγουμενο ποστ μου,τα θρεντ με τα αθλητικα πρεπει να διατηρηθουν,απο την στιγμη που απο τουσ κανονεσ του σαιτ δεν απαγορευεται το ανοιγμα αλλων ενοτητων περαν θεματων σεξ,πρεπει να διατηρηθουν.Και επειδη βλεπω οτι η κοντρα αναμεσα στον δημητρη και στον ψαχνω ξεκινησε απο το δικο μου ποστ,θελω να ξεκαθαρισω οτι ζηταω να κλεισει το συγκεκριμενο θρεντ και μονο.σε αυτο αναφερομαι.
οχι ρε...ποια κοντρα με τον μητσο...καμια κοντρα!!!Οπως γραφω και στο προηγουμενο ποστ μου,τα θρεντ με τα αθλητικα πρεπει να διατηρηθουν,απο την στιγμη που απο τουσ κανονεσ του σαιτ δεν απαγορευεται το ανοιγμα αλλων ενοτητων περαν θεματων σεξ,πρεπει να διατηρηθουν.Και επειδη βλεπω οτι η κοντρα αναμεσα στον δημητρη και στον ψαχνω ξεκινησε απο το δικο μου ποστ,θελω να ξεκαθαρισω οτι ζηταω να κλεισει το συγκεκριμενο θρεντ και μονο.σε αυτο αναφερομαι.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οχι εγω δεν ζηταω να κλεισει ειδεικα το συγκεκριμενο πρεπει να μεινει για να τους κραξουμε μπας και βαλουνε μυαλο!οντως μεγαλητερη μαλακια απο το να σκοτωνονται για της ομαδες δεν υπαρχει.ακομα και οι ΙΡΑΚΙΝΟΙ σκοτωνονται για καποια ιδεα καποια θρησκεια.πανε και τιναζονται γιατι πιστευουνε οτι θα πανε στον παραδισο!τα νεα παιδια που σκοτωθηκανε για τον Ολυμπιακο,Παναθηναικο,Αεκ,Παοκ,Αρη η οτι αλλη ομαδα.εντελως αδικα πηγανε.σκοτωθηκανε για να πλουτιζει ο Κοκκαλης και ο Βαρδινογιαννης.που ουτε ενδιαφερθηκανε καν!!!!!Οπως γραφω και στο προηγουμενο ποστ μου,τα θρεντ με τα αθλητικα πρεπει να διατηρηθουν,απο την στιγμη που απο τουσ κανονεσ του σαιτ δεν απαγορευεται το ανοιγμα αλλων ενοτητων περαν θεματων σεξ,πρεπει να διατηρηθουν.Και επειδη βλεπω οτι η κοντρα αναμεσα στον δημητρη και στον ψαχνω ξεκινησε απο το δικο μου ποστ,θελω να ξεκαθαρισω οτι ζηταω να κλεισει το συγκεκριμενο θρεντ και μονο.σε αυτο αναφερομαι.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καμια κοντρα δεν υπαρχει με το συναγωνιστη.δε νομιζω οτι υπαρχει κανεις που να διαφωνει με τις παραπανω αποψεις μου!!!και αν υπαρχει πρεπει να ειναι παρα πολυ φανατισμενος!!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
συμφωνο 100%.το επομενο σταδιο θα ειναι ευτο που ειπες θα τιναζουνε λεωφορεια αν μεσα καθονται εποβατες με κοκκινη η πρασινη ενδυμασια σε αυτο ακομα δεν φτασαμε αλλα δεν αποκλυεται συντομα να το δουμε και αυτο.το μπουρδελα.κομ φιλε dimitris23 παιζει "μπαλα" παντου.
Εχουμε για πουτανες, CG, μπουρδελα στο εξωτερικο, σπεσιαλ μασαζ, πιατσες... Εχουμε ομως και θρεντακια πολιτικα, αθλητικα, επιστημονικα. Απ´ολα εχουμε λοιπον στο μπουρδελα.κομ.
Και νομιζω οτι το θεμα της βιας των γηπεδων, που μαλλον καθε αλλο απο "βια των γηπεδων" πλεον ειναι αφου η οπαδικη βια μεταφερεται ολο και περισσοτερο στην καθημερινοτητα μας, αφορα ολους μας.
Που παμε δηλαδη; Σιγα σιγα ο αλλος θα μπαινει σε λεωφορειο με χειροβομβιδα και θα το ανατιναζει στον αερα, επειδη μεσα καθονται επιβατες με κοκκινη ενδυμασια...
Δεν φταινε οι χουλιγκανς. Περισσοτερο απ ολους φταιμε εμεις. Καποια στιγμη θα πρεπει στην Ελλαδα να πουμε τελος, μεχρι εδω. Οχι αλλο νεκρους!
Δεν γινεται μια ζωη να γινονται τα ιδια επεισοδια και ολοι να κανουν τα στραβα ματια.
Μερα με την μερα η κατασταση χειροτερευει. Καποτε ειχαμε τα ανοιγμενα κεφαλια και τις μαχαιριες στον πισινο. Μαλλον αυτα δεν αρκουν αλλο. Εχουμε μεταβει στο επομενο σταδιο. Στο σταδιο των νεκρων.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σιγά μην αφήσει τα παιδιά του ο Κρόκους να πάνε φυλακή.Α ρε σε έναν κόσμο φαντασστικά πλασμένο που ζείτε(με το συμπάθειο) μερικοί.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 12