Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
"5 Σεμπτεβριου ξεκιναει η δικη για την δολοφονια του Μιχαλη Φιλοπουλο,κατηγουμενοι 23 οπαδοι του Ολυμπιακου ενα μελος του δ.σ. του Ολυμπιακου και 2 οπαδοι του Παναθηναικου"
Καιρος ηταν να πανε τα λαμογια φυλακη
αυτος που τον μαχαιρωσε θα φαει ισοβια ή΄20 χρονια.και σε 10-20 χρονια θα ειναι εξω.οι αλλοι που ητανε κοντα 3-4 και αυτοιπου βλεπανε και δερνοντουσαν καμια αναστολη!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή των 26 συνολικά ατόμων που εμπλέκονται στην δολοφονία του Μιχαήλ Φιλόπουλου και παραπέμπονται σε δίκη, υπό την απειλή της ισόβιας κάθειρξης.
Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008, θα ξεκινήσει η δίκη των 23 οπαδών και ενός μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι σύμφωνα με το πόρισμα 1301/2008, κατονομάζονται οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι συνολικά εννέα.

Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε και τις αιτήσεις των δύο προφυλακισμένων οπαδών του Ολυμπιακού και συνολικά οι κατηγορούμενοι φτάνουν τους 26. Μάλιστα, ζητήθηκε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας περαιτέρω έρευνα για το ρόλο και άλλων οπαδών του Παναθηναϊκού.

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στους 26 οπαδούς, σύμφωνα με το πόρισμα, είναι βαρύτατες και επισύρουν ποινές από 10 χρόνια φυλάκισης μέχρι και ισόβια κάθειρξη.

Επίσης, για ορισμένους κατηγορούμενους υπάρχουν και επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικά κατηγορούνται: για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και προμήθεια εκρηκτικών βομβών.

Τέλος υπάρχει ακόμα ένας οπαδός, ο οποίος όμως αντιμετωπίζει την κατηγορία για αμέλεια.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Σιγά μην αφήσει τα παιδιά του ο Κρόκους να πάνε φυλακή.Α ρε σε έναν κόσμο φαντασστικά πλασμένο που ζείτε(με το συμπάθειο) μερικοί.
Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και 5 Σεπτεμβρη να είμαστε όλοι στην ευελπίδων μόνο αν πιέσουμε καταστάσεις θα βγει κάτι. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για μένα τα καριόλια που μπλέκονται στην δολοφονία ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΜΙΧΑΛΗ,θέλουν ηλεκτρική καρέκλα.
Σας αρέσει δεν σας αρέσει η γνώμη μου περί θαναντοικής ποινής,το ξαναλέω...

ΘΕΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
ή ΕΝΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ όπως κάνουν στις ΗΠΑ.

Τέλος.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ναι καλα ρε σκοτεινε λες και δεν ξερει τι θα γινει...μετα απο 5-6 αναβολες και αν δεν παραγραφουν τα παντα θα τα ριξουν στα παιδακια που ναι μεσα θα χουν κανει τα χρονακια και ολοι εξω θα ναι..αντε να την πληρωσει και κανας αλλος ξεμπαρκος...τιποτα δεν θα γινει...στην ελλαδα ειμαστε ξυπνηστε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελπίζω κ ευελπιστώ να γίνει κάτι.Γιατί αν δεν γίνει τελικά,οι άλλοι παραμονεύουν απέξω για εκδίκηση κ τότε τελειωμό δεν θα χουμε.Κάτι ξέρω λίγο κ σου λέω.Οπότε εύχομαι...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεν ειναι ευελπιδων! ειναι στο εφετειο...ετοιμαζεται γερος χαμος!! το προβλημα θα το εχω εγω που ειμαι δικηγορος και θα μπορω να μπαινω στη αιθουσα αλλα οι απεξω θα πιστευουν οτι ανηκω στους μεν η στους δε!

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσύ φίλε πάνω να μας ενημερώνεις κι έμας για την εξέλιξη της δίκης που δεν μπορούμε να πάμε στο εφετείο

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ξεκίνησε η δίκη Φιλόπουλου

Η δίκη για την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής ύστερα από την αναβολή που υπήρξε την Τετάρτη λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Στην αίθουσα του A' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων , βρίσκονταν από νωρίς δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου κατέθεσε ότι την ημέρα εκείνη έτυχε να βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου έγινε το τραγικό συμβάν λόγω της δουλειάς του μαζί με ένα συγγενικό πρόσωπα και αν και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, δέχθηκε τηλεφώνημα και επέστρεψε.

Παράλληλα κατέθεσε ορισμένα ονόματα ενώπιον της δικαιοσύνης που του έδωσαν κάποια άτομα. Σύμφωνα με το πόρισμα όπως αποκάλυψε η πρόεδρος του δικαστηρίου ένας από τους δράστες έχει αναγνωριστεί από το ηχητικό ντοκουμέντο που υπάρχει με τη μέθοδο της ταυτοποίησης της φωνής του.

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στους 27 οπαδούς, σύμφωνα με το πόρισμα, είναι βαρύτατες και επισύρουν ποινές από 10 χρόνια φυλάκισης μέχρι και ισόβια κάθειρξη.

Αναλυτικά κατηγορούνται: για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και προμήθεια εκρηκτικών βομβών.

Όσον αφορά την κατηγορία συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, η διαδικασία θα γίνει με βάση τις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου, όπως στη δίκης της 17ης Νοέμβρη!

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
«O Pάμπο τον σκότωσε»
«Eχω μάθει ότι ο Pουμπέτης, ο λεγόμενος Pάμπο, σκότωσε τον Mιχαλάκη» είπε στην κατάθεσή του ο Xρήστος Φιλόπουλος, ο μεγάλος αδελφός του Mιχάλη Φιλόπουλου, του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού που βρήκε τραγικό θάνατο στα επεισόδια της οδού Λαυρίου στις 29 Mαρτίου 2007.

H πολύκροτη αυτή δίκη ξεκίνησε ουσιαστικά χθες στο Tριμελές Eφετείο Kακουργημάτων και τα δύο μέλη της οικογένειας του δολοφονηθέντος Mιχάλη κατέθεσαν στο δικαστήριο ποιον θεωρούν δολοφόνο, αφού πριν από το μεγάλο αδελφό, Xρήστο, στον προφυλακισμένο στον Kορυδαλλό Bασίλη Pουμπέτη είχε αναφερθεί και ο πατέρας του θύματος, Aνδρέας Φιλόπουλος, που ήταν ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη και ο οποίος ανέφερε: «O Pουμπέτης ήταν ο μόνος που γνώριζε τον Mιχάλη, αφού δούλευαν μαζί στα Ψυγεία Eυρώπη. Tο όνομα του Pουμπέτη ήταν σε σημείωμα που μου έδωσαν για τη δολοφονία».

Tα τραγικά γεγονότα της 29ης Mαρτίου 2007 στην οδό Λαυρίου πριν από τον αγώνα βόλεϊ γυναικών Παναθηναϊκού - Oλυμπιακού, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Mιχάλη Φιλόπουλου, άρχισαν να ζωντανεύουν από χθες στο Eφετείο Aθηνών. Στο εδώλιο κάθονται 27 άτομα, οι 23 εξ αυτών οπαδοί του Oλυμπιακού, ένα μέλος της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» και τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού, ενώ οι εννέα κατηγορούνται, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, για τη δολοφονία του Mιχάλη Φιλόπουλου. Συνολικά υπάρχουν τέσσερα κακουργήματα, ανθρωποκτονία (κατηγορούνται εννέα από τους 27), σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατοχή και χρήση εκρηκτικών (κατηγορούνται οι εννέα και άλλοι 11, συνολικά 20) και οι υπόλοιποι για κατοχή και χρήση ναρκωτικών και φωτοβολίδων που είναι πλημμελήματα.

Eμπλοκή Tσιρώνη
H δίκη ξεκίνησε ουσιαστικά χθες έπειτα από αναβολές λόγω της απεργίας των δικηγόρων αλλά και την απόρριψη του αιτήματος αναβολής της υπεράσπισης και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας. H διαδικασία ξεκίνησε με την εξέταση των πέντε πρώτων μαρτύρων από τους συνολικά 80 και αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες ή και μήνες, ενώ για τη Δευτέρα έχουν κληθεί 10 μάρτυρες.

Για πρώτη φορά στην υπόθεση ενεπλάκη και το όνομα του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠAE Oλυμπιακός Γιάννη Tσιρώνη, που είναι μάρτυρας υπεράσπισης. «Mου είπαν στο KAT όταν πήγα στον αδερφό μου ότι όλα αυτά τα οργάνωσε ο κ. Tσιρώνης, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω, δεν πιστεύω ότι το έκανε, αλλά ακόμη και να το έκανε, δεν πιστεύω ότι τον ήθελε νεκρό» είπε ο Xρήστος Φιλόπουλος, ενώ ο πατέρας του θύματος ανέφερε: «Oταν πήγα στο KAT άκουγα να λένε τα ονόματα των Tσιρώνη, Kουντούρη, Mπεκάκου. Mου έκανε εντύπωση το όνομα του κ. Tσιρώνη, γιατί τον γνώριζα ως αξιωματικό της αστυνομίας».

Tο περίεργο σημείωμα και ο μάρτυρας-«κλειδί»
O πατέρας του Mιχάλη Φιλόπουλου, Aνδρέας, έκανε λόγο για δύο φίλους του γιου του, οπαδούς του Παναθηναϊκού, τον Aντωνίου και τον Mπίρμπα, του οποίου το όνομα είναι Hλίας Kωνσταντακόπουλος. O Mπίρμπας είναι ο 31ος μάρτυρας στη δίκη και αναμένεται να εξελιχθεί σε μάρτυρα-«κλειδί», αφού ο πατέρας του θύματος στην κατάθεσή του, ξετυλίγοντας το κουβάρι των γεγονότων στο δικαστήριο, είπε: «O Aντωνίου (σ.σ.: φίλος του Mιχάλη που δούλευαν μαζί) έφερε μαζί με τον Mπίρμπα και άλλον έναν στο σπίτι το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Mιχάλης ένα σημείωμα που έγραφε το όνομα του Pουμπέτη. O Mπίρμπας μου είπε ότι ήταν στα επεισόδια και τον Mιχάλη τον σκότωσαν 200 άτομα. Eίναι ?κλειδί? στην υπόθεση ο Mπίρμπας.

Στο χαρτί που μου έδωσαν έγραφε ένα όνομα, Bασίλης Pουμπέτης, ψηλός, 25 ετών και μου είπαν ότι αυτός σκότωσε τον Mιχάλη. Eψαξα και βρήκα γι’ αυτόν, ήταν ο μόνος που γνώριζε τον Mιχάλη γιατί δούλευαν μαζί στα Ψυγεία Eυρώπη και αυτό το έμαθα πριν από τέσσερις ημέρες. O Mπίρμπας μου έδωσε μετά και ένα κινητό που είχε καταστρέψει την κάρτα SIM και μου είπε ότι ήταν του Mιχάλη, αλλά δεν ήταν. Tο κινητό του Mιχάλη το πήρα τελικά από το νοσοκομείο. Eμαθα ότι στη συμπλοκή βρισκόταν και κάποιος Σακάτης, ο οποίος χτύπησε τον Mιχάλη με σιδηρόβεργα.

H μάνα του (σ.σ.: του Σακάτη, που επίσης είναι προφυλακισμένος) πήγε στην Aσφάλεια και είπε ότι ο γιος της το έκανε. Mου είπαν ότι πρωτοστάτησε και ο Kουντούρης που χτύπησε τον Mιχάλη με μαχαίρι. Σε κάποιους φιλάθλους που πήγαν να βοηθήσουν τον Mιχάλη ο Kουντούρης τους είπε ?φύγετε, θα μπλέξετε. Στη συμπλοκή τον Mιχάλη τον χτύπησε και ο Aνδρόνικος. Mου είπαν ακόμη ότι στα επεισόδια ήταν και ο Mπεκάκος, αλλά και ο Ψικάκος, ο οποίος είναι αυτός που ακούγεται στο βίντεο να λέει έτσι γ... τα μανιατάκια?».

Oι μάρτυρες που δεν είδαν και το βίντεο
O πατέρας του θύματος -που είπε ότι η τραγική ειρωνεία ήταν ότι την ημέρα που σκοτώθηκε ο γιος του βρισκόταν τυχαία στην Παιανία για δουλειά, 500 μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος- τόνισε ότι οι περισσότεροι μάρτυρες φοβούνται να μιλήσουν: «Στην κηδεία ήρθε ένας κύριος Mακρής και μου είπε ότι ο γιος του ήταν στα επεισόδια και είχε δει ποιοι χτύπησαν τον Mιχάλη. Mου έδωσε το τηλέφωνό του, αλλά στη συνέχεια απέφυγε να με συναντήσει».

O Xρήστος Φιλόπουλος έκανε λόγο για μάρτυρα που είχε μαγαζί απ’ όπου αγόρασε μια σημαία του Παναθηναϊκού για να την τοποθετήσει στο φέρετρο του αδερφού του στην κηδεία, ο οποίος, όπως είπε, κρυβόταν στην Iταλία. O ίδιος ο μάρτυρας αρνήθηκε τα πάντα στη συνέχεια και πρέπει να σημειωθεί πως και οι τρεις μάρτυρες που προσήλθαν στο δικαστήριο ερωτώμενοι από έδρας απάντησαν πως δεν αναγνωρίζουν τους κατηγορούμενους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο προσκομίστηκε από τη ΓAΔA η ταυτοποίησης της φωνής του Ψικάκου με αυτήν που ακούγεται στο βίντεο να λέει «έτσι γ... τα μανιατάκια». Περί αυτού και για να προβληθεί το βίντεο το δικαστήριο διέκοψε για μισή ώρα, ενώ ο ίδιος ο Ψικάκος έχει παραδεχτεί ότι είναι αυτός στο βίντεο που βρίσκεται πάνω από το πτώμα του Mιχάλη Φιλόπουλου και φωνάζει «έτσι γ... τα μανιατάκια», αλλά για άλλο λόγο...

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι ευελπιδων! ειναι στο εφετειο...ετοιμαζεται γερος χαμος!! το προβλημα θα το εχω εγω που ειμαι δικηγορος και θα μπορω να μπαινω στη αιθουσα αλλα οι απεξω θα πιστευουν οτι ανηκω στους μεν η στους δε!
να μας ενημερώνεις κι εμας που δεν παρακολουθούμε την δίκη

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Να τελειωνει αυτη η θλιβερη και κτηνωδης ιστορια και να σαπισουν μεσα στη στενη ολοι οι καφρο-εμπλεκομενοι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
>>
ενώ ο ίδιος ο Ψικάκος έχει παραδεχτεί ότι είναι αυτός στο βίντεο που βρίσκεται πάνω από το πτώμα του Mιχάλη Φιλόπουλου και φωνάζει «έτσι γ... τα μανιατάκια», αλλά για άλλο λόγο...

Για ποιό λόγο θα μας πει;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
παντως πολυ αοριστια και λασπη βλεπω στη δουλεια....
μου ειπαν ,ακουσα,δεν θελω να πιστεψω.....κολοκυθια με ριγανη.....
200 οπαδοι τον σκοτωσαν.....
ε ελεος σε λιγο θα μας πουνε οτι και οποιος δηλωνει οπαδος του θρυλου θα ειναι εμπλεκομενος στη δολοφονια.....
μου ειπαν οτι τα οργανωσε λεει ο τσιρωνης....
καλα και μενα μπου ειπαν οτι με θελει η τζενη λο....
η υπαρχουν στοιχεια και την πληρωνει οποιος την εκανε η .....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδη τωρα μας δουλευουν?????
με ραβασακια που γραφουν ονοματα θα καταδικαστειο ο αλλος για δολοφονια?????
ας βγει καποιος σχετικος να μας πει τι γινεται?????
μου εδωσαν ενα χαρτι λεει που εγραφε το ονομα του ταδε.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδη τωρα μας δουλευουν?????
με ραβασακια που γραφουν ονοματα θα καταδικαστειο ο αλλος για δολοφονια?????
ας βγει καποιος σχετικος να μας πει τι γινεται?????
μου εδωσαν ενα χαρτι λεει που εγραφε το ονομα του ταδε.....

χρηστιδάκο....
δε θα σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες γιατί δεν πιστεύεις.....
Κανείς δεν προφυλακίζεται με ραβασάκια......
Η δικαιοσύνη δεν είναι μπάλλα να δικάζονται άνθρωποι για ισόβια με συζητήσεις καφενείου.
Κλείστο καλύτερα γιατί λες μαλακίες.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χρηστιδάκο....
δε θα σε αρχίσω στις χριστοπαναγίες γιατί δεν πιστεύεις.....
Κανείς δεν προφυλακίζεται με ραβασάκια......
Η δικαιοσύνη δεν είναι μπάλλα να δικάζονται άνθρωποι για ισόβια με συζητήσεις καφενείου.
Κλείστο καλύτερα γιατί λες μαλακίες.
ακου καλα....εμενα με λενε ΧΡΗΣΤΙΔΗ και οτι λεω ειναι νομος.....
εγω ενα δημοσιευμα που ελεγε ΠΑΠΑΡΙΕΣ εκρινα.....
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.......
μιλαγαν σαν μαρτυρες κατηγοριας ο πατερας και ο αδερφος και ελεγαν οτι τους εδωσαν ΡΑΒΑΣΑΚΙ το ονομα του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.......
Αυτο διαβασα και ΑΥΤΟ εκρινα.....
μαλακιες λεω και παρα πολλες αλλα μονο οταν ΕΓΩ θελω....και τωρα ΔΕΝ ηθελα ;) ;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και οτι τους ''ειπαν''οτι τον σκοτωσαν 200 ατομα και οτι ο Τσιρωνης τα οργανωσε....
εγω δεν ξερω ποιος τα οργανωσε  αλλα αμα τα οργανωσε απο αυτη την μερια ο Τσιρωνης απο την ΑΛΛΗ μερια ποιος τα οργανωσε?????
η μηπως δεν μας ενδιαφερει η αλλη μερια?????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακου καλα....εμενα με λενε ΧΡΗΣΤΙΔΗ και οτι λεω ειναι νομος.....
εγω ενα δημοσιευμα που ελεγε ΠΑΠΑΡΙΕΣ εκρινα.....
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.......
μιλαγαν σαν μαρτυρες κατηγοριας ο πατερας και ο αδερφος και ελεγαν οτι τους εδωσαν ΡΑΒΑΣΑΚΙ το ονομα του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.......
Αυτο διαβασα και ΑΥΤΟ εκρινα.....
μαλακιες λεω και παρα πολλες αλλα μονο οταν ΕΓΩ θελω....και τωρα ΔΕΝ ηθελα ;) ;) ;)
διάβασε ξανά τι είπες.....
οι μάρτυρες μπορούν να λένε ότι θέλουνε.....
Τα στοιχεία οδηγούν σε καταδίκη...
Οχι τα ραβασάκια........
Η δικογραφία δεν είναι το Κοσμοπόλιταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom