Εμένα που μου το έριξε δίχως λόγο και αιτία ο κατά τα άλλα αδελφός μου ,ο sony;
Σε τρώει ο κόλος σου πάλι να σε ξανα-βουλώσω!!!
Εμένα που μου το έριξε δίχως λόγο και αιτία ο κατά τα άλλα αδελφός μου ,ο sony;
3 μέρες είναι όντως αρκετές αλλά απο δώ και πέρα χωρίς ύβρεις στο forum.ευχαριστώ Πάνο
του lakis33 το βγάλατε? μήπως δεν μπαίνει εδώ ότι βλέπει το πρασινάκι και ντρέπεται μην τον περάσουν για ΠΑΣΟΚ?Σε τρώει ο κόλος σου πάλι να σε ξανα-βουλώσω!!!
κωλώνεις ...στράκι
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]πάει πάλι η ΝΑΝΑ και το ΦΡΩΣΑΚΙ.
πάει πάλι η ΝΑΝΑ και το ΦΡΩΣΑΚΙ.
πόσες αγωνιστικές του έβαλε ο Γκαγκάτσης? το Σάββατο δεν θα συμπληρώνουμε 11άδαΤην Κυριακή θα ξαναγράψει και ΑΝ χάσει η κωλο-ομάδα του!!!
πες τους τα!!!η ζωη ειναι το γαμησι.οσο πιο πολυ γαμισεις τοσο πιο πολυ θα ζησεις.αλλα αστους να πηγαινουνε να πλακονονται καλητερα για μας.πιο πολλες γκομενες μας μενουν!!!!!Προσπαθώ να διαβάσω με προσοχή αυτό το thread αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολο....διαβάζω για "φόνους", για "έμπορους", για "βαποράκια" και όλα αυτά ανάμεσα σε κάποιους που βάζουν πάνα από όλα μια εταιρία (Ομάδα,σύλλογος όπως θέλετε πείτε το ) και δεν ανέχονται κάποιο να λένε κάτι εναντίων τους....
Πάρτε το χαμπάρι...η ζωή δεν είναι ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε η ΑΕΚ....αυτά είναι μόνο για να γελάμε...
Και επιτέλους οι admins να κάνουν την σωστή κίνηση και να σταματήσουν αυτήν την κατάσταση με τα ομαδικά...
Αυτα είναι απλά η γνώμη μου...αν ενόχλησα κάποιους λυπάμαι πολύ...
πες τους τα!!!η ζωη ειναι το γαμησι.οσο πιο πολυ γαμισεις τοσο πιο πολυ θα ζησεις.αλλα αστους να πηγαινουνε να πλακονονται καλητερα για μας.πιο πολλες γκομενες μας μενουν!!!!!
καλησπερα !!!!!«Eίχαμε οπαδικές διαφορές»
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Παρασκευή οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται για το φόνο του 24χρονου Θεόφιλου Σταυράκη και τον τραυματισμό του 26χρονου Κωνσταντίνου Μπακανδρίτσου, οπαδών του Ολυμπιακού, τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/1), στην Αρτέμιδα Αττικής. Όπως ανακοίνωσε η Ασφάλεια, ο ένας από τους συλληφθέντες, ομολόγησε ότι ανάμεσα σε αυτούς και τα θύματα υπήρχαν οπαδικές διαφορές. Επίσης, σημείωσε ότι μετά την ήττα των «πρασίνων» στο ματς του κυπέλλου, οι κατηγορούμενοι βγήκαν έξω για να εκτονωθούν κάνοντας επίθεση σε οπαδούς του Ολυμπιακού.
Επίσης, από την ανάκριση προέκυψε ότι υπήρχαν και άλλες διαφορές μεταξύ τους. Όπως ισχυρίστηκε ο φερόμενος ως δράστης, οι διαφορές αυτές αφορούσαν ένα επεισόδιο για άσχετη αφορμή στο δρόμο που είχε ο πατέρας του με έναν άλλο πολίτη. Ο συγκεκριμένος πολίτης είχε υποβάλει μήνυση τότε, και ο 22χρονος πίστευε ότι το όνομα του πατέρα του το είχε δώσει ο φίλος του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο νοσοκομείο..
Αντίθετα, οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι, αρνήθηκαν ότι γνώριζαν τα θύματα και ισχυριζόμενοι ότι πήγαν στην καφετέρια για να πιούν ένα ποτό, προκλήθηκαν με αποτέλεσμα να γίνει η συμπλοκή.
Αυτο....Και για την ιστορία ,όχι ότι σημαίνει κα΄τι,το [size=20pt]άτυχο παλληκάρι που σκοτώθηκε ,καμμία σχέση δεν είχε με βία μεταξύ οπαδών[/size].
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!!ααααααααα
σαφος και εχει σχεση με οπαδικα!!!!
ειπα εγω καπου οτι δεν εχει σχεση με οπαδικα?
βεβαια 2 λενε το αντιθετο αλλα εγω δεν τους πιστευω...εγω πιστευω οτι η αστυνομια προσπαθησε να οδηγησει αλλου τα βλεματα...δεν αποκλειετε ομως να εχει σχεση ΚΑΙ με ναρκωτικα(ολοι ξερουμε οτι κυκλοφορουν και αυτα σε συνδεσμους/συμμοριες...)
αυτη ειναι η γνωμη μου...
τι βλακειες ειναι αυτες?ποιος ο λογος να λενε ψεματα?ααααααααα
σαφος και εχει σχεση με οπαδικα!!!!
ειπα εγω καπου οτι δεν εχει σχεση με οπαδικα?
βεβαια 2 λενε το αντιθετο αλλα εγω δεν τους πιστευω...εγω πιστευω οτι η αστυνομια προσπαθησε να οδηγησει αλλου τα βλεματα...δεν αποκλειετε ομως να εχει σχεση ΚΑΙ με ναρκωτικα(ολοι ξερουμε οτι κυκλοφορουν και αυτα σε συνδεσμους/συμμοριες...)
αυτη ειναι η γνωμη μου...
Σε αγριοκοιταξε?επειδη δεν μου αρεσει καθολου το υφος σου δεν εχω σκοπο να απαντησω....
αν το αλλαξεις τοτε οκ..