giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αν θελει ο μοντ που του εξηγησα ποιος ειμαι ας το γραψει.
αυτα τα κολπα παιζουν στη νυχτα, οχι εδω. εδω ο κοσμος καταλαβαινει..
οσο για το ξυλο,αυτα τα λες απο εδω.
παρα-ενημερωμενο σε βλεπω. βρε μηπως ειστε και διδυμα ξαδελφια ????οσο για τις γνωσεις,τοτε δεν του τα ειχες πει ουτε ειχες κανενα προβλημα με το φιλαρακι μου.
ελα εσυ κ θα δουμε αν θα μας χρειαστουν οι μπραβοι.καλα, καλα.. φερε κι εσυ τους μπραβους..
ποιος κοσμος ? οι καθυστερημενοι κ αγαμητοι (ερωτικα/εγκεφαλικα) ?αυτα τα κολπα παιζουν στη νυχτα, οχι εδω. εδω ο κοσμος καταλαβαινει..
παρα-ενημερωμενο σε βλεπω. βρε μηπως ειστε και διδυμα ξαδελφια ????
οχι βρε,κουμπαρακια στη νυχτα ειμαστε,μενουμε κοντα.δεν μπορω να στα επιβεβαιωσω ομως με καποιο τροπο.παρα-ενημερωμενο σε βλεπω. βρε μηπως ειστε και διδυμα ξαδελφια ????
ποιος κοσμος ? οι καθυστερημενοι κ αγαμητοι (ερωτικα/εγκεφαλικα) ?
ελαχιστοι καταλαβαινουν φιλαρακι.ελαχιστοι.μετρημενοι.
Δεν είμαι καθόλου 'φιλαράκι' σου και περί χουντικής δημοκρατίας δεν θα δεχτώ το σκεπτικό σου απο έναν τύπο σαν και σένα διότι οι στυλοβάτες της χούντας ήτανε άνθρωποι με απόψεις σαν και σένα.Ούτε που σε ρώτησα για το nick σου και ούτε με ενδιαφέρει αν θές να μάθεις.Οι απόψεις σου αυτές με τους εμπόρους ναρκωτικών με βάλανε σε ερωτηματικά όμως.Σίγουρα βγάζεις το ψωμί σου με τέτοιες παρανομίες όπως και δηλώνεις φιλικά προσκείμενος με τέτοια 'επαγγέλματα'.Πάντως οι mods είναι όντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δημοκρατικοί που αφήνουν άτομα με τόσα ψυχολογικά προβλήματα σαν και σένα να γράφουν εδώ μέσα αντί να σε εξοντόσουν νομικά που έχουν αυτή την δυνατότητα.οχι,καμια σχεση.
εχω δωσει εξηγηση σε σχεση με το θεμα των νικνειμς.
(υπαρχει κ το δικτυο μαγκες)=(ιδια ip)
δεν θ'απολογηθω αλλο για το νικνειμ κ το φιλαρακι μου.
οσο για το τι ειμαι κ τι δεν ειμαι.ειναι αλλου παπα ευαγγελιο κ το οτι εχουμε χουντικη δημοκρατια επρεπε να το χεις καταλαβει πρωτα απο αλλα θεματα οχι απ'το φορουμ του μπουρδελα.κομ
απλα ειναι απιστευτο το ποσο τα παιρνει με τον εαυτο της μια ταλαιπωρημενη ψυχη, οταν καταλαβει οτι δεν μπορει να κοροιδεψει ουτε την ιδια..Παπαγιώργη άστο το κοπέλι. Προτιμώ να αλλάζω πάμπερς στην τρίχρονη κόρη μου παρά Tena Slipad σε έναν 36χρονο...........ο θεός να τον κάνει.
Αν αυτή είναι η γνώμη σου για τα παιδιά που μπαίνουν εδώ τότε πρέπει να πάρεις το μπούλο από μόνος γιατί δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ πλέον
αυτη ειναι η γνωμη μου για τους περισσοτερους.Αν αυτή είναι η γνώμη σου για τα παιδιά που μπαίνουν εδώ τότε πρέπει να πάρεις το μπούλο από μόνος γιατί δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ πλέον.
αυτη ειναι η γνωμη μου για τους περισσοτερους.
ειμαι νεος στο σαιτ για να τους ξερω ολους.αυτους που βλεπω να ποσταρουν κρινω.
οσο για μπουλους,δεν ασχολουμαι.
θα παρω τον πουλο οπως κ το φιλαρακι μου οταν βαρεθω.
ρε μόντς? ακόμα να τον μπανάρετε τον φτωχό?
οχι βεβαια.. αν δεν ομοληγησει οτι με τον αλλον ειναι εραστες, εδω θα μεινει..ρε μόντς? ακόμα να τον μπανάρετε τον φτωχό?
ρε μόντς? ακόμα να τον μπανάρετε τον φτωχό?
Αν είναι ο mclein μόνο φτωχός δεν είναι..Αφού θυμάμαι ότι έλεγε για την φερράρι που είχε που τραβούσε τις γκομενίτσες και κάτι τέτοια..
αληθεια sonyp εσυ το warned πως το καταφερες? ειπες στον alexxx οτι οι mods εχουν καθε δικαιωμα να πουλανε ναρκοτικα σε απλα members γιατι ετσι κ αλλιος δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?
η φτωχεια θελει καλοπεραση.ρε μόντς? ακόμα να τον μπανάρετε τον φτωχό?
δεν με απασχολει βρε αδερφε.εσενα σε νοιαζει ποια αποψη εχουν οι αλλοι για σενα,δεν ξερεις τον εαυτο σου ?Φαντάσου τι γνώμη έχουν λοιπόν οι παλιώτεροι για σένα που είσαι "νέος" εδώ και γράφεις τόσες παπαριές.
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Γιατί να τον μπανάρουμε? Είναι πολύ ενδιαφέρον (ιατρικά) να δεις μέχρι που μπορεί να ξεπέσει κάποιος.
δεν ομολογωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωοχι βεβαια.. αν δεν ομοληγησει οτι με τον αλλον ειναι εραστες, εδω θα μεινει..
αξεχαστο σου χε μεινει το φιλαρακι μου.Αν είναι ο mclein μόνο φτωχός δεν είναι..Αφού θυμάμαι ότι έλεγε για την φερράρι που είχε που τραβούσε τις γκομενίτσες και κάτι τέτοια..