Επισκέπτης
όταν ο θεός έβρεχε μυαλό εσύ κρατούσες ομπρέλα.τι ειναι γιατρε ? τι ειναι δασκαλε ? πειτε και σε μενα ρε παιδια!!!
όταν ο θεός έβρεχε μυαλό εσύ κρατούσες ομπρέλα.τι ειναι γιατρε ? τι ειναι δασκαλε ? πειτε και σε μενα ρε παιδια!!!
κοινωνικο λειτουργημα δεν μπορεις να το πεις,βοηθεια στους απελπισμενους κ τους αχρηστους της κοινωνιας μπορεις να το πεις!Ουσιαστικα ειναι μια κερδοφορα ενασχοληση και τιποτα παραπανω.όχι βρε.ΆΚου έγκλημα το να είσαι έμπορος ναρκωτικών;;;κοινωνικό λειτούργημα είναι.Φιλαράκι μου,φιλικά-φιλικότατα:άντε κοιτάξου,έχεις σοβαρότατο πρόβλημα.Και δεν το λέω επειδή είσαι γάυρος(γιατί θα πεταχτεί ο άλλος κ καλά ότι έχω κόμπλεξ μαζί σας),το λέω γιατί έχεις πρόβλημα σοβαρό.
α,μαλιστα.δεκτον!όταν ο θεός έβρεχε μυαλό εσύ κρατούσες ομπρέλα.
εσένα μάλλον δεν σου φτάνει τσιγαριλίκι αλλά ολόκληρο καπνογόνο.εδω θα ειμαι,στο θρεντ του θρυλου μας κ στα στριπ καμια φορα,αν δεν με βρεις,στειλε πμ.
δεν πινω φιλε τιποτα.για μαλακα με περασες ?εσένα μάλλον δεν σου φτάνει τσιγαριλίκι αλλά ολόκληρο καπνογόνο.
κοινωνικο λειτουργημα δεν μπορεις να το πεις,βοηθεια στους απελπισμενους κ τους αχρηστους της κοινωνιας μπορεις να το πεις!Ουσιαστικα ειναι μια κερδοφορα ενασχοληση και τιποτα παραπανω.
Ασε τους ανθρωπους που απασχολει καποιος,οποτε μειωνει δραστικα και την ανεργια!
Θα παω ειπαμε σε γιατρο,καμια προταση ? τι γιατρο να προτιμησω ?
κοινωνικο λειτουργημα δεν μπορεις να το πεις,βοηθεια στους απελπισμενους κ τους αχρηστους της κοινωνιας μπορεις να το πεις!Ουσιαστικα ειναι μια κερδοφορα ενασχοληση και τιποτα παραπανω.
Ασε τους ανθρωπους που απασχολει καποιος,οποτε μειωνει δραστικα και την ανεργια!
Θα παω ειπαμε σε γιατρο,καμια προταση ? τι γιατρο να προτιμησω ?
και οι έμποροι ναρκωτικών δεν τα παίρνουν μια ψιλοδοκιμή τα έχουν κάνει να δουν αν δουλεύουν καλά.δεν πινω φιλε τιποτα.για μαλακα με περασες ?
εχω δοκιμασει καποια πραγματα για να ξερω περι τινος προκειται αλλα ΠΟΤΕ δεν εθιστηκα κ ΠΟΤΕ δεν θυσιασα πραγματα για ναρκωτικα!
και εγω για πρωτη φορα εγραψα,οταν ειδα καποιους να παρακαλανε για το θανατο καποιων ανθρωπων.
χωρις λογο κ αιτια καποιοι εχουν γινει κριτες των παντων.ανθρωπων κ καταστασεων!
και εγω για πρωτη φορα εγραψα,οταν ειδα καποιους να παρακαλανε για το θανατο καποιων ανθρωπων.
χωρις λογο κ αιτια καποιοι εχουν γινει κριτες των παντων.ανθρωπων κ καταστασεων!
Mην ασχολείστε με τον πυροβολημένο ρε μάγκες!Ok πάω πάσο.Δηλαδή θες να πεις ότι τους ήδη κατατρεγμένους της κοινωνίας καλό θα είναι να τους δίνεις άλλη μία κ να τους δώσεις να πάνε πιο κα΄τω.Δηλαδή τα ναρκωτικά χρησιμεύουν για να νιώσεις καλύτερα κ να ευχαριστιέσαι.Μάιστα.Τότε να τα αρχίσω κ εγώ γιατί αποκλείστηκε η ομάδα μου στο κύπελλο κ αισθάνομαι άσχημα.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:Τις κοτσάνες που γράφει ο Ελβις τις βλέπω μόνο εγώ;;;γιατί αν είναι έτσι θα πάω στον γιατρό που μου κανε το λέιζερ στα μάτια να πάρω τα λεφτά μου πίσω.
δεν συζηταω με χουλιγκανους..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............................. Δεν θέλω να πεθάνει κανείς. Αλλα αν ποτέ δω αυτά τα λαμόγια που μαχαίρωναν έβριζαν-έφτυναν και έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες πάνω απ'τον Μιχάλη όταν αυτός ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΣΕ το μόνο που δεν θα κάνω θα 'ναι τους βοηθήσω. Και πίστεψε με επειδή έχω ασχοληθεί με την υπόθεση ξέρω πολύ καλά ποιοί είναι γιατί δεν θέλω να πάθει τίποτα κανένας άσχετος. Οσο γι'αυτούς τους αξίζει να πεθάνουν τόσο βάρβαρα όσο σκότωσαν. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ
τους ηδη κατατρεγμενους της κοινωνιας επρεπε να τους φροντιζει το κρατος.Ok πάω πάσο.Δηλαδή θες να πεις ότι τους ήδη κατατρεγμένους της κοινωνίας καλό θα είναι να τους δίνεις άλλη μία κ να τους δώσεις να πάνε πιο κα΄τω.Δηλαδή τα ναρκωτικά χρησιμεύουν για να νιώσεις καλύτερα κ να ευχαριστιέσαι.Μάιστα.Τότε να τα αρχίσω κ εγώ γιατί αποκλείστηκε η ομάδα μου στο κύπελλο κ αισθάνομαι άσχημα.
ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....δεν συζηταω με χουλιγκανους..
δεν με απασχολει φιλε μου.δεν ψαχνω συμμαχους ή εχθρους.τις αποψεις μου παραθετω οπως και οι υπολοιποι.η κοινωνια ειναι σκληρη.οποιος μπορει ν'αντεξει ανταμοιβεται κ φυσικα παντα παιρνει αυτο που του αξιζει κ του πρεπει.ελβις πιστευω οτι αμα εξεφραζες πιο "καλα" τις αποψεις σου θα ειχες περισσοτερους συμμαχους....η "κυνικοτητα" που βγαζεις θετει σε θεση αμυνας τους αλλους....
οκ,το καταλαβα και ειπα πως το δεχομαι!Δεν παρακαλάω.Θέλουν απλά σκότωμα.
σωστα τα λες και οι εμποροι τα δοκιμαζουν συνεχως!κατι ξερεις και εσυ απο μαγειρικη!και οι έμποροι ναρκωτικών δεν τα παίρνουν μια ψιλοδοκιμή τα έχουν κάνει να δουν αν δουλεύουν καλά.
τελικά απ ότι καταλαβαίνω αν οι μοντ σε έπαιρναν στα σοβαρά θα σε είχαν σουτάρει αλλά μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.