Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τοτε μην μου μιλας,δεν μιλαω με βουλγαρους,σκοτωσαν τον παππου μου παλιοτερα!
να μην επαιρνε να μην πεθαινε.καραγκιοζακος ηταν ο κολλητος σου,οχι εγω.(επειδη δεν ξερεις να συζητας ηταν το καραγκιοζακο κ μην μου πεις για νεκρους κ μαλακιες,εσυ δεν σεβεσαι ζωντανους θα ξερεις απο σεβασμο προς νεκρους?)!αντε γεια!
τι να σου πω φιλε εισαι αξιος της μοιρας σου. απλα μπορει και να εχεις κερδος .ισως . οσο για το φιλο μου ανθρωποι επιπεδου σαν του δικου σου δεν ειναι να τον ποιανεις στο στωμα σου. ντροπη σου δεν θα ασχοληθω μαζι σου γιατι σιγουρα εχεις προβλημα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ρε φίλε συγκοινωνείς με αυτά που λές? εκτός άν έχεις κάποιο έννομο συμφέρον από τους εμπόρους ναρκωτικών και τους υπερασπίζεσαι.
''εννομο'' και ναρκωτικα δεν παιζει. οικονομικο ισως..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
επειδη εγω ΔΕΝ ειμαι κομπλεξικος!!!!
και το παραδεχομαι!!!!
ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΩ ΟΠΑΔΙΚΑ!!!!
ακομα και σε ποιον φουρνο θα παρω ψωμι!!!!!!

απλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ
επειδη εγω ΔΕΝ ειμαι κομπλεξικος!!!!
και το παραδεχομαι!!!!
ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΩ ΟΠΑΔΙΚΑ!!!!
ακομα και σε ποιον φουρνο θα παρω ψωμι!!!!!!

απλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ

Καιρός ήταν να παραδεχτείς ότι έχεις εγκεφαλικά προβλήματα.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ειναι καλο να μαθουμε τελικα ποιος ητανε ο φιλοπουλος!
αν ξερει ο αλεξανδρος ας μας πει...

οσο για τους εμπορους ναρκωτικων η ιδια  η μοιρα τους επιφυλασει "απροβλεπτο" μελλον...
ΔΕΝ εχω κανενα λογο να μιλαω για νεκρο ανθρωπο !!!!!!

αν θελεις να μαθεις θα μαθεις στις ιδιες ΠΙΑΤΣΕΣ που εμαθες οτι το θεμα το σχεδιασε ο κουντουρης!!!!!!
ρωτα εκει και θα σου πουν!!!!

Επισκέπτης
ρε φίλε συγκοινωνείς με αυτά που λές? εκτός άν έχεις κάποιο έννομο συμφέρον από τους εμπόρους ναρκωτικών και τους υπερασπίζεσαι.
δεν εχω να πω κατι αλλο πανω στο θεμα.μαλλον δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε.
εγω ενα πραγμα εχω μαθει,να μην παρακαλαω για το θανατο κανενος ανθρωπου.
τωρα εσεις δεν ξερω,μπορει να ειστε κ θεοι κ να τα ξερετε καλυτερα.

δεν θα δωσω αναφορα σε κανενα αν ειμαι εμπορος ή οχι,αυτο ειναι προσωπικο δεδομενο.

παντως πιστευω πως μπορει να μοιραζουν το θανατο οπως λετε αλλα ολοι οι ανθρωποι εχουν επιλογες,ας κανουν τις σωστες!!!

Επισκέπτης
Mην ασχολείστε με τον elvis, είναι γνωστός καραγκιόζης

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

δεν θα δωσω αναφορα σε κανενα αν ειμαι εμπορος ή οχι,αυτο ειναι προσωπικο δεδομενο.

παντως πιστευω πως μπορει να μοιραζουν το θανατο οπως λετε αλλα ολοι οι ανθρωποι εχουν επιλογες,ας κανουν τις σωστες!!!
να σε ρωτησω κατι? ειχες ποτε στη ζωη σου απωλεια πραγματικη?

Επισκέπτης
δεν καταλαβενω την αντιδραση σου....
αν ξερεις ποιος ητανε ο φιλοπουλος πες το....
τι σημασία έχει ρε αδελφέ τι ήταν τι ήμαστε δικαστήριο να δικάσει νεκρούς? απλά η συμμετοχή στα γεγονότα εκεί και όχι μόνο αυτού αλλά και όλων γενικά δείχνουν άτομα περιορισμένης νοημοσύνης δούλους του κατεστημένου που θέλει ένα λαό ολόκληρο να ζει μέσα στο σκοτάδι. 

Επισκέπτης
τι να σου πω φιλε εισαι αξιος της μοιρας σου. απλα μπορει και να εχεις κερδος .ισως . οσο για το φιλο μου ανθρωποι επιπεδου σαν του δικου σου δεν ειναι να τον ποιανεις στο στωμα σου. ντροπη σου δεν θα ασχοληθω μαζι σου γιατι σιγουρα εχεις προβλημα
δεν υπαρχει μοιρα φιλαρακι οπως την ονομαζεις εσυ,εγω ξερω οτι υπαρχει τυχη κ αρχιδια.
αν τα εχεις και τα 2 πορευεσαι μια χαρα!
εσυ τον ανεφερες το φιλο σου που τον εχασες.δικο σου θεμα.εγω δεν χαρακτηρισα,απλα ειπα την αποψη μου επι του θεματος!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΔΕΝ εχω κανενα λογο να μιλαω για νεκρο ανθρωπο !!!!!!

αν θελεις να μαθεις θα μαθεις στις ιδιες ΠΙΑΤΣΕΣ που εμαθες οτι το θεμα το σχεδιασε ο κουντουρης!!!!!!
ρωτα εκει και θα σου πουν!!!!
χμ......κατι δεν παει καλα εδω περα.....απο την μια λες "ξερετε ποιος ητανε ο φιλοπουλος..?"και  απο την αλλη οτι δεν θες να μιλας για νεκρο....  :think:
αν αποφασισεις τι θες..... μπορουμε να συνεχισουμε....αν δεν θες να συνεχισουμε μην ρωτας ανα ξερουμε ποιος ητανε ο φιλοπουλος...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν υπαρχει μοιρα φιλαρακι οπως την ονομαζεις εσυ,εγω ξερω οτι υπαρχει τυχη κ αρχιδια.
αν τα εχεις και τα 2 πορευεσαι μια χαρα!
εσυ τον ανεφερες το φιλο σου που τον εχασες.δικο σου θεμα.εγω δεν χαρακτηρισα,απλα ειπα την αποψη μου επι του θεματος!
τα εχεις και τα δυο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εννοείται ότι δεν θα με πειράξει όταν μάθω ότι πέθανε κάποιος που βγάζει λεφτά από τον θάνατο ανθρώπων.
Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι

Επισκέπτης
να σε ρωτησω κατι? ειχες ποτε στη ζωη σου απωλεια πραγματικη?
εχει σημασια ? για ν'απαντησω,ειχα αλλα το προσπερασα.δεν μπορω την μοιρολατρεια,την κλαψα κ το τελος.καποιος πεθαινει,φυσιολογικα ή μη.θα στεναχωρηθω κ δεν θα το ξεχασω ποτε αλλα μεχρι εκει.
η δικη μου η ζωη ειναι διαφορετικη,ισως να ηρθε σε παραλληλη τροχια με το ατομο που εφυγε αλλα καποια στιγμη οποιο κ να ηταν το ατομο αυτο,εγω θα πηγαινα ευθεια κ αυτος θα εστριβε ή τ'αντιστροφο.ποτε δεν εισαι για παντα με καποιον,για πολλους λογους!

Επισκέπτης

τελικά ρε φίλε καλό είναι να πας σε κάποιον ψυχίατρο φιλικά στο λέω αυτό εσύ μπορεί την ζωή σου να την διαθέσεις όπως θέλεις όμως οι απόψεις σου είναι πολύ επικίνδυνες για το γενικό κοινωνικό σύνολο. 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
χμ......κατι δεν παει καλα εδω περα.....απο την μια λες "ξερετε ποιος ητανε ο φιλοπουλος..?"και  απο την αλλη οτι δεν θες να μιλας για νεκρο....  :think:
αν αποφασισεις τι θες..... μπορουμε να συνεχισουμε....αν δεν θες να συνεχισουμε μην ρωτας ανα ξερουμε ποιος ητανε ο φιλοπουλος...
ειναι ωραιο παιχνιδακι αυτο!!!!
ξερουμε και ΟΙ ΔΥΟ τι εκανε και ποιος ηταν ο φιλοπουλος!!!!!
αν ξερεις οτι το σκηνικο το οργανωσε ο κουντουρης!!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ξερεις ποιος ηταν ο φιλοπουλος.....
εκτος αν δεν ΘΕΛΕΙΣ να ξερεις ,,,,
απο εμενα οχι δεν θα το μαθεις.....

Επισκέπτης
Εννοείται ότι δεν θα με πειράξει όταν μάθω ότι πέθανε κάποιος που βγάζει λεφτά από τον θάνατο ανθρώπων.
Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι
εννοεις οταν μαθεις οτι πεθανε φυσιολογικα ή απο καποιον σαν εσενα ή απο καποιον που τον δολοφονησε για τα λεφτα ή κατι αλλο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom