You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
περι speter & 331 μηνυματων μου.... ε... Νio???τι να σου πω . το post μου αναφεροταν στον Καρχαριακια!!!
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Για πες εσυ το παλιο σου νικ???Μαλλον θα πρεπεις να μας πεις με ποιο νικ ησουν παλια φιλε
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Ελα ρε παλιε!Ας τον ειναι τοσο νεος που εχει χασει την μπαλα νιο
Επισκέπτης
περι speter & 331 μηνυματων μου....
ααααααα οκ . διαβασα αλλα βεβαια δεν καταλαβα το κολλημα σου . δεν το κατακρινω ομως για να ασχολεισαι τοσο κατι ξερεις.- ;) ;) ;)
Ελα ρε παλιε!
και απο εσενα ειμαι παλαιοτεορος..
A! θυμηθηκα & το πρωτο-πρωτο μου nick, αν βοηθαει τον... παληο( paulsharkΓια πες εσυ το παλιο σου νικ???
Νέος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
) .....καρχαριακια. ηταν: "oxofoustiaotinparaga12para20", αν σου λεει κατι, ε???
Στις διαταγες σας στρατηγε μου!! ακου τοτε: προσπαθησε να γινεις mod στη θεση του mod. Για να εισαι τοσο σιγουρος για τον εαυτο σου σου αξιζει!!! Εγω ψηφιζω υπερ σου, παντως!!!και απο εσενα ειμαι παλαιοτεορος..
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Στο φορουμ ή στη ηλικια?και απο εσενα ειμαι παλαιοτεορος..
A! θυμηθηκα & το πρωτο-πρωτο μου nick, αν βοηθαει τον... παληο( paulshark
Νέος
*
) .....καρχαριακια. ηταν: "oxofoustiaotinparaga12para20", αν σου λεει κατι, ε???
Μου λεει οτι η αγαμια βλαπτει σοβαρα την υγεια κοιταξε το πρωτου σε χαζεψει εντελως
Ναι εχει γινει ονειρο ζωης να γινω μοντ σε παρακαλω φροντισε το
η στην ?????Στο φορουμ ή στη ηλικια?
η στην ?????
Ετσι μπραβο μην ντρεπεσαι το jerking ειναι η ειδικοτητα σου.Συνεχισε το εαν χρειαστω μπογιατζη θα σε φωναξω
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
A! θυμηθηκα & το πρωτο-πρωτο μου nick, αν βοηθαει τον... παληο( paulshark
Νέος
*
) .....καρχαριακια. ηταν: "oxofoustiaotinparaga12para20", αν σου λεει κατι, ε???Στις διαταγες σας στρατηγε μου!! ακου τοτε: προσπαθησε να γινεις mod στη θεση του mod. Για να εισαι τοσο σιγουρος για τον εαυτο σου σου αξιζει!!! Εγω ψηφιζω υπερ σου, παντως!!!
Επισκέπτης
να γινετε ολοι μοντ να ειστε ευχαριστημενοι!!!χαχαχαχαχαχαχα
Είθισται πάντοτε, απ όσο θυμάμαι, η καινούργια εξουσία, αν όχι να βγει στο μπαλκόνι και να χαιρετά τα παραληρούντα πλήθη, τουλάχιστον να κάνει ένα ραδιοφωνικό διάγγελμα. Μα τι στην ευχή. όλες πια τις παραδόσεις θα γκρεμίσουμε σ' αυτό το σάϊτ;
Αγαπητοί μου συμφορουμιτες, είμαι ευτυχής που αναπνέω το ζωοκτόνο... (διορθώση) τον ζωογόνο αέρα της Πλατανιάς(!!!!)
... Δεν είμεθα άνθρωποι των λόγων, είμεθα άνθρωποι των έργων...
.... θα σας εξαφανίσουμε ...... θα... θα... θα... σύνθημά μας είναι ένα.''
(ν ακουστεί το δυνατό γκάρισμα δεν γίνεται)....
Επισκέπτης
Kαλως τον war....
....το ζωοκτόνο...
Μωρέ μακάρι να ήταν έτσι...
Επισκέπτης
να γινετε ολοι μοντ να ειστε ευχαριστημενοι!!!χαχαχαχαχαχαχα
που να στειλω αιτηση ???
Επισκέπτης
στον παραγωγοπου να στειλω αιτηση ???
αμεεεε.... μα δε θα ερθω προσωπικα(πολλη δουλεια, τελευταια, αστα!), ΜΑ..... μπορω να στειλω κατι φιλαρακια που το πρωι πουλανε cds & το βραδυ (-& απογευμα,κατοπιν συνενοησεως, ομως αυτο- )αναλανβανουν κατ' οικον βαψιματα. Οτι θελει το φιλαρακι...Ετσι μπραβο μην ντρεπεσαι το jerking ειναι η ειδικοτητα σου.Συνεχισε το εαν χρειαστω μπογιατζη θα σε φωναξω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις