You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το 10 κρυφοί να το θεωρήσουμε ότι είναι το ποσοστό των άκυρων?
Γεμισαμε με αδελφες Yorgo...
Εγκυρη πληροφορια: Ειναι οι ανθρωποι του speter & παρακολουθουν, τι γινεται, ωστε να ενημερωνουν τον υποψηφιο ceo!!Κοίτα...μειώθηκαν ήδη. ( 9 τώρα )
Ναι Γιωργο, μου αξιζει. ειμαι ψωναρα. Ευγε φιδαρακο, που το παρατηρησες!!!! Αν σε πειραζει να πω, να μου βγαλουν τα αστερακια να τα παρεις εσυ. ας μου βαλουν μανταλακια, εμενα!!!Σύντροφε lepando...
Μία ταπεινή ερώτηση...
Πότε κατάφερες και έκανες 300τόσα posts μέσα σε 4 εβδομάδες?
Μήπως να βάλουμε εσένα για President?
Θα σπάσεις όλα τα ρεκόρ όπως πας.
εγω ως κακιουλα το πηρα, μα περι προσωπικου χιουμορ, κλοκυθοπιτα!!Φιδαράκο....
Κοίτα αχαριστία...του λέμε να γίνει President και αυτό είναι το ευχαριστώ.
Ρε γμτ!
Ε, μα... καλα πηγαινε ωσπου..... αντε, δικο σου, τωρα...πεστη μου, again!!!! ... Δε βαριεσαι, στο ονομα του speter ας το τελειωσουμε!!Όλοι στην τσίτα, δεν πειράζει.
Καλά να είμαστε.
Καλό βράδυ μάγκες.
Ε, μα... καλα πηγαινε ωσπου..... αντε, δικο σου, τωρα...πεστη μου, again!!!! ... Δε βαριεσαι, στο ονομα του speter ας το τελειωσουμε!!
μην ...τελειωσουμε φοβαμαι!!!
Γιατι??? θα το ηθελε τοσο ο speter!!μην ...τελειωσουμε φοβαμαι!!!
Επισκέπτης
Lepando αν γουσταρεις ενημερωσε και εμας περι speter . απο τα 331 post σου τα 332 ειναι για εκεινον. τοσο πολυ αξιζει η περιπτωση σου ???
Υ.Γ Χωρις ειρωνια ρωταω , ετσι για να μην χεστουμε ...
;)
;)
Μαζι να χεστουμε, ρε Nio??? Moνο & μονο οτι βλεπεις την επιμονη μου, ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ οτι προκειται ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ του site??? ελα εδω παιδακι μου & περιμενω απαντηση, ε???: εδω: & εδω: αντε στο link, με τη σφαιρα που εχει κατω απο το avatar & σε περιμενω,ε???Lepando αν γουσταρεις ενημερωσε και εμας περι speter . απο τα 331 post σου τα 332 ειναι για εκεινον. τοσο πολυ αξιζει η περιπτωση σου ???
;)
Μαζι να χεστουμε, ρε Nio??? Moνο & μονο οτι βλεπεις την επιμονη μου, ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ οτι προκειται ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ του site??? ελα εδω παιδακι μου & περιμενω απαντηση, ε???: εδω: & εδω: αντε στο link, με τη σφαιρα που εχει κατω απο το avatar & σε περιμενω,ε???
Μαλλον θα πρεπεις να μας πεις με ποιο νικ ησουν παλια φιλε
Επισκέπτης
Το νου σας ο Δαφερμος παρακολουθει...
Λολιτα18!! μετα: poutsostrumfaki69, πιο παληα επισης γνωστος & σαν: poutsoskampilos512%+864=???.& αλλα πολλα που ξεθωριασαν στην μνημη μου στο περασμα, του ανελεητου-ειναι αληθεια- χρονου.... Ελπιζω να σε καλυψα.... Εσυ???Μαλλον θα πρεπεις να μας πεις με ποιο νικ ησουν παλια φιλε
Νio, περιμενω ακομα να μου πεις......Το νου σας ο Δαφερμος παρακολουθει...
Επισκέπτης
τι να σου πω . το post μου αναφεροταν στον Καρχαριακια!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις