Επισκέπτης
O τίτλος θα έπρεπε να είναι Donna Mod. Ακριβής στο γράμμα, και περιγραφικός στο νόημα.
χαχαχα, περιμενα ότι κατι καλο θα εβρισκες!
O τίτλος θα έπρεπε να είναι Donna Mod. Ακριβής στο γράμμα, και περιγραφικός στο νόημα.
+10000000000000000000000000000Κάντε τον Chryssargo Mod Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν θα ξαναπώ την άποψή μου. Οι mods δεν απολαμβάνουν τίποτα παραπάνω απ΄ότι τα υπόλοιπα μέλη του site. Αντιθέτως κάνουν δουλειές. Προσωπικά δέχθηκα να γίνω mod επειδή ήθελα να συμμετέχω στη διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο περνάω αρκετές ώρες. Είναι αυτονόητο, και το επαναλαμβάνω, πως οι mods έχουν απλώς περισσότερες δυνατότητες στο φόρουμ, δηλαδή μπορούν να τροποποιήσουν, μετακινήσουν, διαγράψουν θέματα. Πέραν αυτού, τίποτα παραπάνω απ΄ ότι έχουν οι απλοί χρήστες. Νομίζω πως αυτό που κάνει τη διαφορά, και φέρει το θέμα προς συζήτηση είναι το διαφορετικό χρώμα.Μία απορία:
Θεωρούμε την "προαγωγή" σε mod ως αναγνώριση ανωτερότητας του "προαγώμενου" έναντι των υπόλοιπων μελών?
Εγώ στο μυαλό μου το είχα σαν ένα ρόλο, ένα function και όχι σαν ένα αξίωμα ή δείγμα ανωτερότητας.
Δλδ...δεν θεωρώ ότι oι mod είναι κλαδάρχες ή κάτι όμοιο. (sorry guys)
Ενδέχεται να κάνω λάθος.
Η ερώτηση είναι ειλικρινής και σε καμία περίπτωση ειρωνική.
Kαι γω παρακολουθω το φορουμ αλλα δεν θελω να γινω μοντ...προτιμω αντμιν
Δεν μπορει, βρε κουτε. κανει παρατηρησεις ( ) σε αλλους > που κανουν "τσιρκο" το site!!!!Ρουλι, αντε και σε σενα μπραβο που εγινες mod...Γουσταρεις και εσυ , οπως εμεις, να γραφεις και να διαβαζεις για πουτανες, πιπες, γαμισια, μπουρδελα, χυσιματα στην μαπα κλπ ? Ε τοτε καλως ηρθες...Αλλα γραψε και εσυ τις εμπειριες σου...Μην την βγαζεις στην μουγκα...Εκτος εαν την βρισκεις μονο με το διαβασμα...Πες μας λοιπον τι απο ολα συμβαινει ?
Ετσι για να ξερω και εγω με τι mod εχω να κανω....
να και κάποιος που δεν ντρέπεται να το πει στα ίσια...
Γιωργαρα εισαι να καταθεσουμε προταση εξαγορας;;;
Θα σας στεναχωρησω, Γιωργηδες, μα ο gayboy παει. τον πατησε ο λαλακας, που δεν πατησε το φρενο!!! Υπαρχει ομως μια νεα ανερχομενη μορφη του site που ακουει στο ονοματακι: speter. πιστευω πως του αξιζει ο ρολος του ceo....Nα εξαγοράσουμε το Site? Λες?
Μόνο εάν δεχτεί ο gayboy να έιναι CEO.
Nα εξαγοράσουμε το Site? Λες?
Μόνο εάν δεχτεί ο gayboy να έιναι CEO.
Θα σας στεναχωρησω, Γιωργηδες, μα ο gayboy παει. τον πατησε ο λαλακας, που δεν πατησε το φρενο!!! Υπαρχει ομως μια νεα ανερχομενη μορφη του site που ακουει στο ονοματακι: speter. πιστευω πως του αξιζει ο ρολος του ceo....