Νέα

Νέος mod

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 728
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θελετε να γινει ο amc_anthony13 μοντ.?

• ναι, πρεπει να γινει,το αξιζει

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι ειναι ενα απλο μελος του site

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης
Το σουρεαλιστικό θα ήταν να γράψει όντως review από city tour ή ακόμα καλύτερα να ανοίξει thread για ανδρικά strip shows που παίζει φραπέ :)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
χαρα στο κουραγιο της γυναικας να λετε...mounitsa, katerina οι επομενες!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Κατ αρχάς να ευχηθώ στην καινούργια mod καλορίζικη και σιδεροκέφαλη, αν και δεν την γνωρίζω καθόλου (αλλά καθόλου μιλάμε).

Τώρα:
Με κίνδυνο να γίνω δυσάρεστος και να  τα ακούσω (απο πολλές πλευρές), θέλω να ρωτήσω κάτι , αλλά ρωτάω μόνο και μόνο απο περιέργεια , επειδή πραγματικά δεν ξέρω....  (υποθέτω ότι απευθύνομαι μάλλον στον Alexxx).
Πως και με τι κριτήρια γίνεται κάποιος mod?
Μεχρι την modοποίηση του φίλου panos, νόμιζα πως είναι άτομα γνωστοι-φίλοι-συνεργάτες των admins, αλλα η περίπτωση του πανου το άλλαξε αυτό.
Τώρα βλέπω μια κοπέλλα, που (αν δεν είχε άλλο νικ παλιά), είναι πρόσφατης εγγραφής στο σάιτ.
Να υποθέσω ότι οι Mods είναι κυρίως άτομα της ιδιοκτησίας, αλλά κι αν κάποιος user αξίζει,( δείχνοντας στην πορεία του ήθος και ποιότητα) μπορεί να γίνει mod ?
Αν θέλετε μου απαντάτε, ρωτάω καθαρά απο ενδιαφέρον, πιστεύω ότι και άλλοι έχουν αυτή τη σκέψη.
Εγώ απλά όταν σκέφτομαι κάτι, έχω αυτό το κακό, αν δεν το πω θα σκάσω.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Το σουρεαλιστικό θα ήταν να γράψει όντως review από city tour ή ακόμα καλύτερα να ανοίξει thread για ανδρικά strip shows που παίζει φραπέ :)
Σιγά σιγά ολα θα γίνουν....
Αναμένω με αγωνία ;)

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εφ'όσον πρόκειται για γυναίκα mod, μήπως θα έπρεπε ο τίτλος να λέει "Νέα moda" αντί για "Νέος mod";
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κατ αρχάς να ευχηθώ στην και νούργια mod καλορίζικη και σιδεροκέφαλη, αν και δεν την γνωρίζω καθόλου (αλλά καθόλου μιλάμε).

Τώρα:
Με κίνδυνο να γίνω δυσάρεστος και να  τα ακούσω (απο πολλές πλευρές), θέλω να ρωτήσω κάτι , αλλά ρωτάω μόνο και μόνο απο περιέργεια , επειδή πραγματικά δεν ξέρω....   (υποθέτω ότι απευθύνομαι μάλλον στον Alexxx).
Πως και με τι κριτήρια γίνεται κάποιος mod?
Μεχρι την modοποίηση του φίλου panos, νόμιζα πως είναι άτομα γνωστοι-φίλοι-συνεργάτες των admins, αλλα η περίπτωση του πανου το άλλαξε αυτό.
Τώρα βλέπω μια κοπέλλα, που (αν δεν είχε άλλο νικ παλιά), είναι πρόσφατης εγγραφής στο σάιτ.
Να υποθέσω ότι οι Mods είναι κυρίως άτομα της ιδιοκτησίας, αλλά κι αν κάποιος user αξίζει,( δείχνοντας στην πορεία του ήθος και ποιότητα) μπορεί να γίνει mod ?
Αν θέλετε μου απαντάτε, ρωτάω καθαρά απο ενδιαφέρον, πιστεύω ότι και άλλοι έχουν αυτή τη σκέψη.
Εγώ απλά όταν σκέφτομαι κάτι, έχω αυτό το κακό, αν δεν το πω θα σκάσω.

Φίλε η ρούλι είναι από τα παλιότερα μέλη στο σάιτ (δυστυχώς  :grin:)
Η ερώτησή σου βέβαια έχει βάση, καθώς με εξαίρεση τον αντρεούγκ, τον τύπο και τον σταύρο , οι υπόλοιποι μοντς πρακτικά μας συστήθηκαν σαν μοντς, χωρίς τεράστια παρουσία πιο πριν..

Βέβαια ρεσπέκτ στην αρχικουφάλα, έτσι...??

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Φίλε η ρούλι είναι από τα παλιότερα μέλη στο σάιτ (δυστυχώς  :grin:)
Η ερώτησή σου βέβαια έχει βάση, καθώς με εξαίρεση τον αντρεούγκ, τον τύπο και τον σταύρο , οι υπόλοιποι μοντς πρακτικά μας συστήθηκαν σαν μοντς, χωρίς τεράστια παρουσία πιο πριν..

Βέβαια ρεσπέκτ στην αρχικουφάλα, έτσι...??

Εγώ πάντως ειλικρινά δεν τη γνωρίζω, ούτε έτυχε να δω κάποιο πόστ δικό της, και είμαι αρκετό καιρό μέσα στο σάιτ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υπάρχει μέλος που δεν ξέρει την Ρούλα?

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Υπάρχει μέλος που δεν ξέρει την Ρούλα?

Γιώργο με κάνεις να ντρέπομαι, και δεν είμαι χτεσινός στο σάιτ, αλλά δεν θυμάμαι να είδα κάποιο ποστ της....ειλικρινά μιλάω, απλά όταν είδα ότι έγινε mod, χτύπησα το προφίλ, και είδα νομίζω πολύ πρόσφατη εγγραφή....μπορεί να υπήρχε και πιο παλιά και να είχε άλλο νικ, ή να μην πολυέκανε ποστ...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Kαι εγώ δεν είδα τίποτα που να θεωρώ σημαντικό. Ούτε μία καλή τοποθέτηση. Μόνο κάτι μικροκαυγάδες. Ο μεγαλύτερος (σε διάρκεια ποστ) με γυναίκα. Αλλά αυτό δεν έχει καμμία απολύτως σημασία.....

Είμαστε απλά φιλοξενούμενοι εδώ.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Johny...

Ξαναδές το προφίλ της, μάλλον κάπου λάθος κοίταξες.

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/action,profile/u,8700]rouli[/url]

Επίσης είναι από τα άτομα που βόσκουν καθημερινά στο chat, όποιος
περνάει από εκεί, σίγουρα την ξέρει.

Και σιγα με τις ντροπές...στο bourdela.com είμαστε, δεν σε πιάσαμε αδιάβαστο σε ερώτηση σχετικά με τους δέκα τελευταίους πρωθυπουργούς της Ελλάδος!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ναι σωστά είναι αυτή που διαρκώς δημιουργεί ή έστω δημιουργούσε ψιλοεντάσεις μεταξύ των συζητήσεων και επίπεδο cosmopolitan. Σωστά;Είναι αυτή, αν δεν κάνω λάθος, που καταδίκαζε τα μπουρδέλα και μας ήθελε στο...σωστό δρόμο λέγοντας μας επειδικτικά..."Τι να περιμένω από άτομα που συχνάζουν σε τέτοιου είδους site" ʼντε βρε παιδιά κάτι θα ξέρετε και την κάνατε mod! :)

Έλεος!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Johny...

Ξαναδές το προφίλ της, μάλλον κάπου λάθος κοίταξες.

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/action,profile/u,8700]rouli[/url]

Επίσης είναι από τα άτομα που βόσκουν καθημερινά στο chat, όποιος
περνάει από εκεί, σίγουρα την ξέρει.

Και σιγα με τις ντροπές...στο bourdela.com είμαστε, δεν σε πιάσαμε αδιάβαστο σε ερώτηση σχετικά με τους δέκα τελευταίους πρωθυπουργούς της Ελλάδος!

Έχεις δίκιο, μάλλον μπερδεύτηκα απο τα λίγα ποστ....αλλά από ότι διαβάζω ήταν κι αυτά αρνητικά, και προξένησαν εντάσεις ! (Δεν το έγραψα εγώ...)
Δεν ντρέπομαι κανέναν, αλλά το τελευταίο που θα ήθελα, είναι να πυροδοτήσω εγώ (με τις ερωτήσεις μου που κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν εκ του πονηρού), καινούργιες προσωπικές αντιπαραθέσεις μέσα στο σάιτ.
Ευχαριστώ και το τελειώνω εδώ.
ʼλλωστε όποιος την επέλεξε, κάτι παραπάνω θα ξέρει...
Όπως είπε και ο alfa:
Είμαι κι εγώ φιλοξενούμενος εδώ, και το σπίτι που με φιλοξενεί έχω μαθει να το σέβομαι....τις αποφάσεις τις παίρνει πάντα ο σπιτονοικοκύρης !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Kαι εγώ δεν είδα τίποτα που να θεωρώ σημαντικό. Ούτε μία καλή τοποθέτηση. Μόνο κάτι μικροκαυγάδες. Ο μεγαλύτερος (σε διάρκεια ποστ) με γυναίκα. Αλλά αυτό δεν έχει καμμία απολύτως σημασία.....

Είμαστε απλά φιλοξενούμενοι εδώ.....

Τώρα γιατί νομίζω ότι κάπου μυρίζει μπαρούτι εδώ?

Εάν κάνω λάθος, sorry.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16

Εάν κάνω λάθος, sorry.

Γι αυτό είπα πιο πάνω να τελειώνει εδώ το θέμα.
Οι υπεύθυνοι του σάιτ ξέρουν καλύτερα τι κάνουν
Ας μην τα σκαλίζουμε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36

Εάν κάνω λάθος, sorry.

Εγώ δε μυρίζω τίποτα απολύτως.

Αν νομίζεις ότι έχω λάθος, είμαι έτοιμος να το δεχτώ. Απλά πες μου το που και γιατί.

(Εννοείται) Φιλικά

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ναι σωστά είναι αυτή που διαρκώς δημιουργεί ή έστω δημιουργούσε ψιλοεντάσεις μεταξύ των συζητήσεων και επίπεδο cosmopolitan. Σωστά;Είναι αυτή, αν δεν κάνω λάθος, που καταδίκαζε τα μπουρδέλα και μας ήθελε στο...σωστό δρόμο λέγοντας μας επειδικτικά..."Τι να περιμένω από άτομα που συχνάζουν σε τέτοιου είδους site" ʼντε βρε παιδιά κάτι θα ξέρετε και την κάνατε mod! :)
Έλεος!

Ε ρε...ιππότη της ασφάλτου θα με χαρακτηρίσετε τώρα...
(Αφήστε με και μένα να κάνω ένα conne με τους μεγάλους....LOL).

Κοίτα, εγώ την ξέρω από το chat κυρίως, σε thread δεν την έχω πετύχει.
Στο chat μέχρι και την γνώμη της έχω πάρει για να διαλέξω μεταξύ από CT.

Το άτομο είναι superάνετο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα σου αρχίσει τα μπινελίκια εάν την στείλεις στην κουζίνα της...(U know what I mean).

Από εκεί και πέρα και στον ελάχιστο βαθμό που μου πέφτει λόγος, θεωρώ φοβερή ιδέα την προαγωγή της.

Τεσπα...καλά να είμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom