You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Εύχομαι ότι καλύτερο στον καινούργιο mod ....
Δεν νομίζω ότι υπήρχε καλύτερη επιλογή από τον Πάνο για την συγκεκριμένη θέση, άλλωστε μιλάμε ίσως για την πιο μεγάλη κουφάλα εεεεεεε ψαγμένο μέλος στο σάιτ
Πάνο καλή υπομονή αγόρι μου, γιατί δεν τίθεται θέμα αξίας.. αν ήταν έτσι έχεις το παράσημο του τρισάκις τιμημένου , με iron cross, medal of honor, congressial medal of merit kai den symazeuetai από όλους μας.. Απλά υπομονή με τον κάθε μ@#$@ που θα συναντήσεις (και κάνε καμιά νύξη να μας κάνουν τιμημένους ρεεεεεεεε)
Και πάλι ΑΞΙΟΣ
φυσικα και ειναι λαικη απαιτηση να γινει "τιμημενος" ο φιλος fk- αν και δεν χρειαζεται τετοιου ειδους αξιωματα, αλλα ετσι, τιμης ενεκεν- ηθος, καλλιεργεια και γνωσεις, 3 σε 1!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Μπραβο panos?καλη μπουρδελοσταδιοδρομια?
Αντε,ελα από το μαγαζι να σε κερασω μια κουτα
προφυλακτικα..Εχει 144 τεμμαχια μεσα?
Θα σου φτασουν?
Χαχαχα?χουχουχου?.χιχιχι?.αξιος?.!!!!
Αντε,ελα από το μαγαζι να σε κερασω μια κουτα
προφυλακτικα..Εχει 144 τεμμαχια μεσα?
Θα σου φτασουν?
Χαχαχα?χουχουχου?.χιχιχι?.αξιος?.!!!!
ΠΑΝΟ τα συγχαρητηρια μου για την προαγωγη σου...........αντε σε λιγο καιρο σε βλεπω να γινεις και ιδιοκτητης κανενου στουντιου ...παντως προτεινω να το ανοιξεις διπλα στο μπαιμπυ γκολντ(εκει που ηταν ο πουλιαδης)...θα σε στηριξουμε σαν καλυτεροι πελατες σου.
ααααα για να καταλαβω πρεπει να μας κερασεις κιολας για το αστερι που πηρες....εγω επειδη ειμαι και φτηνος ,θελω μια επισκεψη στην βρηλισου 57....μονο το προγραμμα των 50 ευρω θελω.
ααααα για να καταλαβω πρεπει να μας κερασεις κιολας για το αστερι που πηρες....εγω επειδη ειμαι και φτηνος ,θελω μια επισκεψη στην βρηλισου 57....μονο το προγραμμα των 50 ευρω θελω.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μολις το διαβασα. Μπραβο panos. Ενα φιλι στο κουτελο απο τον θειο παπ...!
ρε παπ...σκαστου και ενα πενηνταευρω μαζι με το φιλι στο κουτελο μπας και παρει την φραπα του το παιδι........μην εισαι τσιγγουνης!!!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....εεεεεεεεεεεεεεεεεεέτσι μπραβοοοοοοοοοοο.......!!!!!!!!!!!!
..ο πανος, για οσους ειχαν την ευκαιρια να τον γνωρισουν, ειναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ....!!!!!
(ελπιζω να μη μου σβησει τα κεφαλαια)
..ο πανος, για οσους ειχαν την ευκαιρια να τον γνωρισουν, ειναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ....!!!!!
Πωπω μπελα που εβαλες στο κεφαλι σου ρε πανοσμπος , απο την μια να ελεγχεις το φορουμ πανω κατω καθε μερα , απο την αλλη να σε κατηγορουν για λογοκρισια και εξυπηρετησεις...
Εχει βεβαια το καλο οτι ο καθενας φιλος και μη , θα σε γλυφει λες και θα του διορισεις το παιδι...
Anyway αφου το επελεξες μπραβο σου και καλη δυναμη!
Εχει βεβαια το καλο οτι ο καθενας φιλος και μη , θα σε γλυφει λες και θα του διορισεις το παιδι...
Anyway αφου το επελεξες μπραβο σου και καλη δυναμη!
Επισκέπτης
ʼξιος - ʼξιος
συμφωνω για την αξιοσυνη του αλλα πρεπει να δωσει ενα διαφορετικο τονο στο σαιτ....σε συνεργασια με τους mods παντα βεβαια....αλλα χαιρομαι που ειναι ενας mod απο τη βαση.Απο τον απλο λαουτζικο.Τωρα ομως θελω το ρουσφετι μου panosmpos..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ για να πηγαινω συχνα ταξιδακια στο εξωτερικο,εστω και να κουβαλαω τους φακελους του τελευταιου παρατρεχαμενου υφυπουργου,can u do it for me?
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Αφού δεν είναι φασίστας μια χαρά είναι.... Συγχαρητήρια. Καλή μπουρδελοεπιτήρηση...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
δεν γαμιεσαι ρε παπαρα...λεω γω τωρα.....και ειπαμε ετσι....κανει gfe,owo.cim cob cif............εεεεεεεεεεεεεεεεεεέτσι μπραβοοοοοοοοοοο.......!!!!!!!!!!!!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
συμφωνω για την αξιοσυνη του αλλα πρεπει να δωσει ενα διαφορετικο τονο στο σαιτ....σε συνεργασια με τους mods παντα βεβαια....αλλα χαιρομαι που ειναι ενας mod απο τη βαση.Απο τον απλο λαουτζικο.Τωρα ομως θελω το ρουσφετι μου panosmpos..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ για να πηγαινω συχνα ταξιδακια στο εξωτερικο,εστω και να κουβαλαω τους φακελους του τελευταιου παρατρεχαμενου υφυπουργου,can u do it for me?
Για τέτοια έχουμε ολόκληρο ΥΠΟΥΡΓΟ!!! ʼσε τον Πάνο...
Επισκέπτης
Miss lemeeeeeeeeeeeeee
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις