amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
τσου ρε Λάκη .Τσ τσ βρε Αντωνάκη δεν έχεις την αίσθηση του χιούμορ μου φαίνεται!
τσου ρε Λάκη .Τσ τσ βρε Αντωνάκη δεν έχεις την αίσθηση του χιούμορ μου φαίνεται!
Ρε δεν γαμιέστε μαλάκες;εγώ το είπα για αστείο και εσείς αμέσως λέτε ένα σορό μαλακίες ότι και καλά είμαι πονηρός και παπαριες και θέατρα στα παπαρια μου και αν σας άρεσε και αν δεν σας άρεσε
αμα θετε να βρισετε εδο,εχετε παντα δικεοΚοιτάξου στον καθρέφτη και πες αυτά που έγραψες αν συνεχίσεις παρόλα αυτά να τα θεωρείς ως αστεία περαστικά σου.
ρε παπάρα θέλεις να βγάλω στην φορά που βρίζεις μέσω πμ κλανιάρη ε κλανιάρη .Ρε δεν γαμιέστε μαλάκες;εγώ το είπα για αστείο και εσείς αμέσως λέτε ένα σορό μαλακίες ότι και καλά είμαι πονηρός και παπαριες και θέατρα στα παπαρια μου και αν σας άρεσε και αν δεν σας άρεσε
αμα κανι μιροδιαρεσ στιλτεσ απεδο να σμιρισουμε να φτιαχτουμερε παπάρα θέλεις να βγάλω στην φορά που βρίζεις μέσω πμ κλανιάρη ε κλανιάρη .
αμα θετε να βρισετε εδο,εχετε παντα δικεο
ρε μι βριζετε δε κανι καλο πιτε κανα αστιοΤους λακαμάδες βρίζουμε τα καλά παιδιά τα σεβόμαστε.
Καλά τα λες φιλαράκο αλλά μερικοί είναι γαλλόφωνοι και έτσι συνεννοούνται διαφορετικά δεν καταλαβαίνουν.ρε μι βριζετε δε κανι καλο πιτε κανα αστιο
στραζερ και εγο δε καταλαβενο αλα να βριζις ινε κακοΚαλά τα λες φιλαράκο αλλά μερικοί είναι γαλλόφωνοι και έτσι συνεννοούνται διαφορετικά δεν καταλαβαίνουν.
στραζερ και εγο δε καταλαβενο αλα να βριζις ινε κακο
ελα ρε τορα το δα2 ο ΗΡΑ το πιάνω στο στοίχημα.
ελα ρε τορα το δα
θα γιρισι το πεχνιδι
παντα να κιτασ τιν τσεπι σου ολα τα αλα ινε ΓΤΠΆστο καλό είναι να πάμε ταμείο.
δεν μιλάω...δεν μιλάω.....Ο νέος μόντ θα είναι...μεγάλη έκπληξη μάγκες!!!!!!!
δεν μιλάω...δεν μιλάω.....
ρε παπάρα...έλειπα 4 ΜΈΡΕς καοι έγινε της πουτάνας...σε ποιό θρέντ έγινε το μπαν?Στο εμπιστεύτικα...και δεν πρέπει να μιλήσεις...αρκεί να καταλάβουν γιατί ο...νέος μόντ μπαναρίστηκε χθές εντελώς ξαφνικά....
Τρέμετε....Ε-Ρ-Χ-Ε-Τ-Α-Ι....... :S :S :S
ρε παπάρα...έλειπα 4 ΜΈΡΕς καοι έγινε της πουτάνας...σε ποιό θρέντ έγινε το μπαν?