Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
είναι νέος στο σάιτ... κάτσε να μάθει τα "κουμπιά" του...
Kαινούργιος μοντ με νικ georgegsp
Αυτόν ακριβώς εννοώ και μάλιστα GLOBAL MOD. με ημερομηνία εγγραφής 19/09/08 αλλά μάλλον πρόκειται για κλώνο των μοντς.
[size=18pt]προσωπικά(και οχι μονο)με εχει βοηθήσει παρα πολλες φορες.ειχα κολλησει ιο,ηθελα ενα game μια τσοντα βρε παιδι μου για να τον παιξω ο amc_anthony13 ηταν εκει.....και γενικα βοηθαει ολα τα μελη για το οτιδήποτε προβλημα εχουν.απευθύνομαι προς μοντ. κυρίως και λεω οτι πρεπει να αναβαθμιστεί και να παρει ενα πιο σοβαρο ρολο[/size] στο site εσεις τι λετε?????
Αν μου επιτρέπεται να τοποθετηθώ, νομίζω κι εγώ πως ο amc_anthony13 είναι ιδεώδης για Μοντ.
Για όλους τους λόγους που προανέφεραν οι συναγωνιστές παραπάνω.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς δηλαδή απο έναν Μοντ;
+ τη δική μου ψήφο για τη Μητέρα Τερέζα της πληροφορικής!
Ένα μπράβο και για τα άλλα παιδια που συμβάλουν και δίνουν εξαιρετικά υψηλού επιπέδου ΔΩΡΕΑΝ υποστηριξη (Easy Rider, McLein,...)
Αν μου επιτρέπεται να τοποθετηθώ, νομίζω κι εγώ πως ο amc_anthony13 είναι ιδεώδης για Μοντ.
Για όλους τους λόγους που προανέφεραν οι συναγωνιστές παραπάνω.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς δηλαδή απο έναν Μοντ;
πολύ καλός ο amc_anthony13 πραγματικά.
Πέραν αυτού όμως θα ήθελα να προτείνω επίσης τον [size=16pt]pleasuregiver[/size] σαν limited mod στα οπαδικά.
Πιστευω είναι ιδανικός για τέτοια θέση.
Ευχαριστώ
Κοίτα εσυ να ετοιμάζεις σωβρακοφανέλες για την ψειρού και άσε τον παραδίπλαΠάρτι θα γίνει αν συμβεί αυτό.Και ποιος ακούει τον ...... από παραδίπλα.Θα οργιάσει